Мъката му прозира, отвърна Борисов

"Защо 8 години Георги Първанов мълча като риба?"
23 яну 2011 16:00,
630
Мъката му прозира, отвърна Борисов
Снимка: БТА

Мъката му прозира отвсякъде, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Япония, където бе помолен за коментар на критиките, които държавният глава Георги Първанов отправи по-рано днес към кабинета.

"Първо, Този път номерът не им мина. Второ, не може да не ги дразни, като виждат как се развиват нещата – пътища, магистрали, спортни зали", каза Борисов.

Още по темата
"Първото СРС го пусна той, като записа Дянков, когато го пратих с най-приятелския жест към него, когато очаквах, че той ще иска институциите да работят добре помежду си, каза Борисов.

"Алексей Петров, съветник в ДАНС при предишното правителство, донесе изчезнали доклади, най-секретни, и аз ги предадох на Прокуратурата. Какво СРС ние сме пуснали?", попита премиерът.

"Осем години той мълча като риба, когато правиха заменките за земеделските земи - за милиарди. Когато подписваха договори за стратегически енергийни проекти, без да се знае цифрата - и до ден-днешен не се знае.

Това, че ни спряха еврофондовете, а сега ги усвояваме в десетки пъти повече. С една дума - това е мъка. И видно е и в доклада на ЕС за миналата година - силна политическа воля", допълни Бойко Борисов и продължи:

"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".

Първото СРС го пусна той, като записа Дянков

Борисов упрекна Първанов, че говори "всеки ден" срещу кабинета:

"Аз благодарих онзи ден на парламента - и за подкрепата, и за европейската дискусия. Направили сме си изводите - още по-усилено ще усвояваме евросредствата с Европейската инвестиционна банка и нещата в България ще се подобряват видимо", каза той.

"Неговите хора - предишното правителство - щяха да я правят на концесия, да взимат билетчета за всяка минала кола по тази магистрала. Неговите хора я правиха. Не бива да имаме къса памет за безобразията, които вършиха осем години. Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
512
22
 
3
 
! Отговори
до колт преди 13 години
Абее смотан *** я кажи ни на всички ти къде беше 22 години тук ли бе или си някакво новоизлюпено.....???Ти знаеш ли кой е сътворил мизерията в България?? АА?? Знаеш ли??Мизерията.!Тоя филм да не е от вчера...СТИГА ВЕЧЕ ЗАБЛУДЕНИ ХОРА!!!!
511
1
 
2
 
! Отговори
Анализатор-независим преди 13 години
Така като анализирам, мисля че можем да стигнем до пост 1000, и да не помисли някой че правя паралел с Петилетките:))
510
21
 
10
 
! Отговори
Кра-Кра преди 13 години
Аа кажете точно за кое Бойко не е прав от това което казва за РИБАТА!????
509
9
 
31
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Абе на тая Тиква не и ли писна вече! Зациклил е като развалена плоча - те го питат що контрабандата нараснала три пъти, той за зали и магистрали говори (които отгоре на всичко са само на хартия), питат го що покровителства Бирата - тоя пак с магистралите. Ай стига вече бе, мутро мизерна! Видяхме те какво сътвори - мизерия, увеличение на данъци и повсеместен терор от монопилисти.
508
3
 
6
 
! Отговори
срс преди 13 години
Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.Всеки ще записва всеки, но ще спечели този, който пръв стигне до ДАНС!
507
2
 
3
 
! Отговори
Анализатор-независим преди 13 години
до ПатриотЧувам се Патриоте, нали все пак сме свободна капиталистическа даржава!! В капитализма са разрешени всички способи за самозащита..или не съм прав.
506
5
 
8
 
! Отговори
до Мърто преди 13 години
487, не се безпокой до пенсия няма да изкараме - 67 години!!!За здраве - нямаме пари да си плащаме...Все достижения на ГЕРБ. И това за тях е гордост и не зная, защо ли го наричат реформа? Реформа се прави за по-добро, а това добро ли е?Мъка, мъкаааааа....
505
1
 
5
 
! Отговори
марти преди 13 години
А ако не гласувате изобщо на изборите,то не само получавате к.р отзад,но и двойка гюлета за...пълно блаженство!!!
504
2
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Ти чуваш ли се ?!? Не оръжия, ножове вилици и лъжици трябва с разрешително да се продават. На такова племе оръжие не му е необходимо. След третата ракия всеки се взема за велик и после ще трябва още затвори да се вдигат...
503
0
 
3
 
! Отговори
до 526 преди 13 години
Има и доза истина.
502
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАТЕ БОЙКО НАПРАВИ ТАКА ЧЕ гоце ДОНОСНИКА ДА *** ОТМЪКА!!!
501
8
 
11
 
! Отговори
9999 преди 13 години
Боко е велик!!Махна турските новини на гоце,вкара ни в шенген и дори Франция и още 9 държави ни дадоха разрешение за работа,станахме богата държава и животът ми се подобри.
500
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не оценявам коментари, които съдържат думите : "комунисти", "***" "турци".
499
2
 
7
 
! Отговори
Анализатор-независим преди 13 години
Някой знае ли, защо ли все още не се разрешава, свободното продаване на оръжие?? Нали сме свободна и демократична държава!
498
5
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Човече, извини ме, но не схванах как точно БСП са искали пазарна икономика?!?!?! Тая червена *** отдавна трябваше със закон да се забрани, както го направиха в едни други, малко по-напредали от нас страни от бившия соц лагер. Нали точно заради тая *** вече двадесет години тъпчем на едно място. Сега Бойко се опитва да направи нещо и пак същите *** реват на среща му....
497
0
 
0
 
! Отговори
марти преди 13 години
Груйо,а може ли това да са хора,които са пострадали по време на...комунизма???Или това ИНТЕЛИГЕНТНАТА ти мисъл не може да го...смели???
496
2
 
5
 
! Отговори
asa преди 13 години
Тоя го питат за СРС та той говори за магистрали мижи да те лъжа нямат съвест тези хора лъжи лъжи и пак лъжи
495
1
 
1
 
! Отговори
анонименс преди 13 години
аз ще гласувам за тебе м**** де е** *** :)))))))
494
6
 
11
 
! Отговори
анонименс преди 13 години
колкото повече плюят по Бойко толкова повече интереси са засегнати-факт!!всичките им канали за финансиране като спрат ей тогава жална им майка не бирата ще звъни на президента ами и папата да дойде няма да им помогне..червена ***
493
6
 
4
 
! Отговори
1 преди 13 години
Монтирания разговор с премиера, създаден от десетки кръпки, представен и разпространяван от медиите като оригинално "срс", но в действителност пълен фалшификатvbox7/play:57c00eb4