Мъката му прозира, отвърна Борисов

"Защо 8 години Георги Първанов мълча като риба?"
23 яну 2011 16:00,
630
Мъката му прозира, отвърна Борисов
Снимка: БТА

Мъката му прозира отвсякъде, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Япония, където бе помолен за коментар на критиките, които държавният глава Георги Първанов отправи по-рано днес към кабинета.

"Първо, Този път номерът не им мина. Второ, не може да не ги дразни, като виждат как се развиват нещата – пътища, магистрали, спортни зали", каза Борисов.

Още по темата
"Първото СРС го пусна той, като записа Дянков, когато го пратих с най-приятелския жест към него, когато очаквах, че той ще иска институциите да работят добре помежду си, каза Борисов.

"Алексей Петров, съветник в ДАНС при предишното правителство, донесе изчезнали доклади, най-секретни, и аз ги предадох на Прокуратурата. Какво СРС ние сме пуснали?", попита премиерът.

"Осем години той мълча като риба, когато правиха заменките за земеделските земи - за милиарди. Когато подписваха договори за стратегически енергийни проекти, без да се знае цифрата - и до ден-днешен не се знае.

Това, че ни спряха еврофондовете, а сега ги усвояваме в десетки пъти повече. С една дума - това е мъка. И видно е и в доклада на ЕС за миналата година - силна политическа воля", допълни Бойко Борисов и продължи:

"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".

Първото СРС го пусна той, като записа Дянков

Борисов упрекна Първанов, че говори "всеки ден" срещу кабинета:

"Аз благодарих онзи ден на парламента - и за подкрепата, и за европейската дискусия. Направили сме си изводите - още по-усилено ще усвояваме евросредствата с Европейската инвестиционна банка и нещата в България ще се подобряват видимо", каза той.

"Неговите хора - предишното правителство - щяха да я правят на концесия, да взимат билетчета за всяка минала кола по тази магистрала. Неговите хора я правиха. Не бива да имаме къса памет за безобразията, които вършиха осем години. Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
532
7
 
7
 
! Отговори
Седесар преди 13 години
*** ми изтриха предишният пост. Последните 20 години ме научиха,че с Червен кхмер спор не може да се води,защото за него аргументите на отсрещният нямат никаква стойност, по простата причина че на раменете си имат по една чугунена кратуна,та затова съм и пределно кратък и ясен:Червени *** яжте членовете на цялата демократична общност в България!!!НАЙДОБРИЯТ КОМУНИСТ Е МЪРТВИЯ КОМУНИСТ!!!!
531
3
 
14
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Само че комунизмът в БГ продължава: днес, 23.01.2011 г. Ваньо Т. е получил забрана от Симеон Д. да участва в предаването "Нека говорят".Без коментар.
530
4
 
5
 
! Отговори
Марк преди 13 години
До 558Мисля, че Русия е в пълна катастрофа! Единствено се крепи на износа на петрол!А другите страни , които изброяваш са по-напред от нас просто защото комунизмът /обобществяването/ не беше достигнало толкова напред както при нас! Въобще колкото "по-развит социализъм" имаше в дадена стран толкова пътят назад към "капитализъм" е по-дълъг и труден!Но дори Унгария и Чехия са значително по-зле от Австрия/с която впрочем са били едан държава - Австро-Унгария!/ Та така!
529
0
 
16
 
! Отговори
Васил преди 13 години
Да изгоним мутрите и мутресите от политиката !!
528
2
 
9
 
! Отговори
велик е преди 13 години
до 551 БОЙКО Е ВЕЛИК...прав си...само ВЕЛИК може да си запише далаверите за бъдното поколение!
527
13
 
18
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Към всички с медицинско образование: НЯКОЙ ПОДОЗИРА ЛИ, ОТ КАКВО ТОЧНО Е БОЛЕН ТОЗИ КУХАЛНИК ББ?ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА НАМЕСА, ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ ПОВЕЧЕ НА НАРОДА СИ, А АКО ИСКА ДА СЕ ИЗЛАГА И ДА СЕ СБЪРКВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ, НЕКА ГО ПРАВИ В НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ, БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ НЕВМЕНЯЕМИ ПРОСТАЦИ КАТО ББ!!!СКЪПИ МЕДИЦИ, АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО СТЕ ХУМАНИСТИ, ПРИБЕРЕТЕ ГО И ГО ЛЕКУВАЙТЕ НЯКЪДЕ ДАЛЕЧ ОТ ХОРСКИ ОЧИ (И ОТ ТВ-КАМЕРИ).
526
2
 
6
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Защо не се махнете и двамата, па да седнете някъде между Банкя и Перник и да си водите селските разговори?!
525
3
 
9
 
! Отговори
! преди 13 години
до МаркГовориш пълни глупости!! Русия, Чехия, Унгария, Полша, Словакия, Словения и др. не бяха ли в Соца? Май не знаеш колко са напред сега!! Не е виновен Комунизма, а крадливото БГ племе!
524
7
 
7
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Момко, по-спокойно!Има един *** въпрос , отговорът на който ти дава яснота:Защо в България е мизерия, а в Гърция /която до 1967г. е по-бедна от БГ/, в Австрия, в Сърбия и където и да е на запад не е?Жокер: Какво различава Бг от посочените страни?Отг: В България 45 г. управляваха БКП, а там не са!/Допълнение: БКП/под диктата на КПСС/ извършиха куп престъпления и икономически глупост с една цел-построяване на комунизЪма! Е обаче комунизЪма фалира, а слд него е това, което е!/
523
3
 
1
 
! Отговори
Edinstveniq преди 13 години
Ei maloumnici ,samo se oplakvate zad monitorite , vie ste edni jalki hlen4ovci..Kakvo vi e bilo po-dobro pri prednoto upravlenie be kartofi takiva ,a? Te ni dokaraha do proseshka toqga i ni upravlqvaha nekvi mazni turci ,koito nalivaha pari v jamii i turskite im tam pomii iz opredeleni regioni! Izsekkoha ni gorite i sasipaha cqloto 4ernomorie ...Герб ни бил докарал до просешка тояга ..а *** те докара до белия свят ,за да го изпълваш с тъпотията си !!
522
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и да не забравите:ВСИЧКИ СА МАСКАРИ !!! ОСОБЕННО ГЕРБЕРИТЕ - мутропросташката лумпенизирана добре организирана ***...>>>>> ха сега пишете минуси - ама тя истината боли <<<<<
521
9
 
21
 
! Отговори
днк преди 13 години
Бойко е мутант-мутрокомуняга!
520
7
 
13
 
! Отговори
аноним преди 13 години
Абе тези по 'Дондуков' да не живеят в друго измерение?! Отнася се за всички тях: ББ,ЦЦ,СД,ИФ,ЦЦ и всички от ГЕРБ,които ни обясняват,че видите ли само 'ония' са крали, а те- ГЕРБерите са едва ли не най-честните и най-стриктните управници...Явно не следят рейтинга си...Докараха ни до просешка тояга,а накрая и нея ще ни вземат.При предишните управници си беше по-добре въпреки всичко.И повече парички си имахме, а сега...
519
5
 
9
 
! Отговори
семка преди 13 години
Празни думи Бойко , като тиквата ти и контрабандата е в пъти повече и корупцията и сивата икономика и битовата престъпност и краденето , за справка евро статистиката, мъка е че дори в япония за друго не мислиш , това сам да си запишете далаварите е кошмарно убийство!
518
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКО Е ВЕЛИК,ГОЦЕ ДА ГО ДУХА.
517
15
 
29
 
! Отговори
545 преди 13 години
А ти къде беше бе тъпир! А къде беше Тиквения ти идол? Не беше ли 10 г. във властта бе мухляк! На *** като тебе все някой други им виновет. ***, виновни му били комунистите. А Тиквеника къв е бе ***!
516
1
 
18
 
! Отговори
Абе Бойко преди 13 години
Ами като е мълчал като Риба да им го беше занесъл на Японците със себе си да го направят на суши. Както има хосомаки така ще има Георгомаки.
515
4
 
27
 
! Отговори
до 545 преди 13 години
Ти да не живя мизерно преди да дойде ГЕРБ?Ако си живял така сега ще живееш още по-мизерно!Тъпият човек винаги живее мизерно и мисленето му става мизерно...
514
5
 
28
 
! Отговори
543 преди 13 години
Абе на Тиквата все тоя и оня му е виновен! Първо беше министъра на ВР, после беше общинския съвет, после беше Станишев, после стана калпавия матрял, а скоро, като илезе следващия доклад на ЕС ще му е виновен той. Само рев и крадене. Гарантирано от ГРОБ
513
7
 
24
 
! Отговори
Стария преди 13 години
Днес, комунистът ББ, който си пази партийния билет направи следното откритие:"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".Другият комунист, по-известен като агент Гоце, пак днес не можа да си спомни, дали е ходатайствал за прословутата бира. Преди няколко дни, най-отговорно пред парламента, ББ обяви, че споменатият по-горе агент го е накарал да разбере защо натискат Бирата.Браво, това са наште най-добри ученици!- заключи бившият член на БКП, сега пенсионер, бай Пешо-дърводелеца и след като си изяде пържолата и изпи една кана вино се отпусна блажено в креслото до разпалената камина. По ТВ-то хилави балерини размахваха крака и ръце и кършеха снаги под звуците на най-новата чалга - мелодия.