Алексей Петров: Борисов не може да се промени!

След три седмици бившата барета щял да каже причината
7 фев 2011 23:37,
288
Алексей Петров: Борисов не може да се промени!
Снимка: БТА

Бившият агент на ДАНС Алексей Петров заяви, че след три седмици ще изнесе неизвестни факти от биографията на Бойко Борисов, които не му позволяват да промени политическата си линия.

В интервю за Дарик соченият за лидер на „Октопода”  твърди, че преди време е обещал на Борисов да не говори за това, но ситуацията днес го налага.

В понеделник Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка
Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.

"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.

„Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов”, категоричен е бившата барета

Той отново заяви, че премиерът е подведен – „повече Костов, отколкото от Сидеров”.

Още по темата

„Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моят арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха”, твърди Петров.

Той казва още, че няма намерение да се занимава с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори. А ако в един момент се прозре обективната истина и истинския облик на управление, може да се случи така, че да си говорим едновременно за президентски, за местни и за парламентарни избори”, казва още Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво сега - ДС се опитва да ни пробута този *** като кандидат за президент? Не че някой ще го избере - целта е друга - да отклони много гласове!
73
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой пък изобщо се интересува от Борисов и докога в тази държава ще се занимаваме само с него?
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нима са малко бедите,които ни постигнаха?
71
3
 
18
 
! Отговори
ITALIA преди 13 години
Скандали и корупция има и в Европа,но в никоя държава не се свързва мафията с държавата.Просто съжалявам търпеливия да не кажа глупавия,откъде има нерви да търпи такава управа.Повече няма да влизам в бг сайтове,защото ще мръдна като вас.Последен съвет:изгонете ги ако можете всичките...кураж
70
17
 
25
 
! Отговори
реалист2 преди 13 години
Тиквата и Цвък Цвък толкова са ми омръзнали с тъпотията си, че всекеи друг изглежда гений спрямо тях.ВЪН АЛЧНИТЕ *** ГЕРБЕРИ-КОМПЛЕКСАРИ!!!
69
8
 
19
 
! Отговори
8888 преди 13 години
Абе ***,защо трябва да избирате меду трактора и тиквата?Вие в кой свят живеете бе индианци?Само скандали и недомлъвки от 2 години и от двамата,това означава че не са чисти и трябва да ги изгоните и съдите.България е суверенна държава и не принадлежи на мяфията...ако не съм мечтател разбира се,но се надявам
68
15
 
20
 
! Отговори
Д-р Стефатов преди 13 години
Все пак,докато Тиквата е прочел само една книга"ВИНЕТУ",то Алексей е написал книга,но не знам на *** дали ще им стигне мозъка да различат прочел от написал!
67
13
 
12
 
! Отговори
7 654 496Българи преди 13 години
Алексей Петров е член на Надзорния съвет на НОИ, експерт към Съюза за стопанска инициатива на гражданите, автор на научен труд по проблемите на тероризма и сигурността. На представянето на книгата му присъства лично тогавашният главен прокурор Никола Филчев, припомня БТВ.
66
18
 
15
 
! Отговори
избирател преди 13 години
Трактора има и жена и любовница.Тиквата остана и без двете, въпреки че дреме от сутрин до вечер в слугинските телевизии.Комплексаря от Банкя може и да се одреме в ареста заедно с апартаментаджията-физкултурник.БОЖЕ КОЛКО СТРАХ ИМА В ГЕРБЕРСКИТЕ СЪРЧИЦА.
65
4
 
12
 
! Отговори
A 61 преди 13 години
N61 е абсолютно прав:"26-01-2011Компроматната тактика на кръговете, които пускат флашките в обръщение, включва предстоящ култов залп с разпространяването на запис между Бойко Борисов и шефа на Лукойл България Валентин Златев. Както е известно двамата са в приятелски близки отношения. Засега сценаристите обмислят дали сега да гръмнат разговор между Борисов Златев, или да изчакат, водейки се от развитието на ситуацията."
64
9
 
7
 
! Отговори
до60 преди 13 години
Коя е алтернативата бре ***?
63
11
 
15
 
! Отговори
1 преди 13 години
Всичко друго извън ГЕРБ вече е алтернатива
62
10
 
17
 
! Отговори
Kaлоян Николов преди 13 години
Ей тоз трактор ли е,фреза ли е,що занимава хората с елементарното си мислене?
61
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Октоподът в България име една-единствена глава и тя се нарича Валентин Василев Златев, московският агент, олигархът, менторът на Боко Тиквата, спонсорът на Гоце, генерал-губернаторът на Задунайская губерния,... свещената крава на българския преход.
60
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до кога ще пеете че няма алтернатива освен герб а? ставате смешни!
59
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ооооооооооо! Ако трябва да избирам между Боко и Трактора избирам машината:)
58
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не знам защо но си спомням за мутренските войни по софия.... спомням си за мвр което молеше мутрите да спрат да се стрелят и да се разберат..... е те сега мутрите са яко на върха .... простичките момченца си отидоха преждевремнно и останаха тарикатите. едно съм научил за тия 20 годинки мутренски: почнат ли се мутрите по далече от тях!
57
3
 
18
 
! Отговори
7 654 496Българи преди 13 години
До 19,за да не кажа,че си ***-ще те нарека по хуманно-ГЕРБЕР!..............................................................................В отношенията с Бойко преминах през много изпитания. Не съжалявам за нищо" - казва Цветелина Бориславова в едно интервю преди време. Разделите и сдобряванията между тях още от преди година са предмет на медиите. Изглежда този път банкерката и политикът Борисов са се разделили окончателно. Така извадената като от сапунка любовна история получава логичния си завършек.В края на януари на 30-ия рожден ден на "Всяка неделя" наблюдателите отбелязаха особена близост между нея и собственика на "Свилоза" Красимир Дачев.
56
15
 
20
 
! Отговори
наивен преди 13 години
Предпочитам Трактор пред Тиква.Все пак такива са офертите.Хубав или лош, единият е преподавател във ВУЗ, а другият -*** пожарникар с комплекси и слуга на поне двама бивши/Живков и Симеон/.
55
12
 
17
 
! Отговори
на снимката преди 13 години
грозна,нагла,жестока МУТРА - изпечен бандит, покровителстван от агента на републиката гоце.