А къде е Първанов? – заоглежда се Сидеров из парламента

"Това му е последен мандат, но вероятно е на лов"
Обновена: 31 авг 2011 10:54 | 31 авг 2011 10:54,
96
А къде е Първанов? – заоглежда се Сидеров из парламента
Снимка: Булфото

"Не виждам президента на балкона в Народното събрание, можеше да се сбогува поне с парламента, това му е последен мандат, но вероятно е на лов".

Така къде на шега, къде насериозно Волен Сидеров се заоглежда из парламента да търси държавния глава на днешното първо заседание от есенната пленарна сесия на 40-ото НС.

От трибуната националистът обяви, че неговите хора от "Атака" ще предложат законопроект за доброволни отряди.

"Август беше работен за "Атака", каза Сидеров и посочи, че депутатите от партията са направили много срещи с хората в страната.

"Атака" ще предлага законодателни инициативи в следващите месеци – чух изказвания на политици и нито една дума в защита на интересите на българския народ.

Ще предложим защита на дребните стопани. Дребните стопани в България в момента са дискриминирани, за тях държавата не се грижи. През тази сесия ще внесем законопроект, с който да обърнем внимание на хората, които произвеждат" зарече се Волен Сидеров.

Той допълни, че ще настоява в НС да се обсъдят и законопроектите им за българския език, за решаване на въпроса за земята под блоковете и за регулирането на лихвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
къде е Атака преди 12 години
Сливенският митрополит Иоаникий освети православен кръст, издигнат на Бах тепе, край град Болярово. Кръстът е висок 22 метра и тежи 12 тона. Кутия с три частици от Светия Христов Кръст, дар от владиката, е заварена на кръста, на височина около 15-20 метра. Реликвите са били дадени на митрополит Иоаникий от Вселенския патриарх.Кръстът е дарение от семейство Вера и Методи Маджарови. Корените на мъжа са от Боляровския край, съпругата му е рускиня, семейството живее и развива бизнес в Москва.
76
0
 
2
 
! Отговори
ДоВолен преди 13 години
Болен, признай си че завиждаш на Волен.Или може би си още по-болен и мразиш национализма и България!?!? Гориш.България ще победи въпреки твоята омраза, Г-н. ВОЛЕН Сидеров му предстои дълги- години да Управлява БЪЛГАРИЯ.
75
2
 
4
 
! Отговори
болен преди 13 години
Кофчежник при ЛЖивкова на ансамблеята "Знаме на мира",редактор на в-к "Демокрация",член на СДС,член на редица партии и движения,сега пишман националист,100% демагог и лъжец,предател на исканията на много хора,гласували за "Атака",*** на герб в момента,явно с много големи психически отклонения,какво търси в народното събрание?!?!Отговорете си!!!!
74
0
 
8
 
! Отговори
до аз преди 13 години
Такива като тебе ги знаеме вие в Делиорманът от 1944 г. до сега само комунизъм развивате по най-упоритият начин,затова когато човек минава от там се омирисва на червена леш и най-нахално си влезнал тук да проповядваш скапаният болшевизъм, айде бегай по-бързо някъде към кравефермите на вашият край,че сте я окъсали от реване и не можете да се съвземете още толкова години колкото са ви управлявали червените ви идоли.
73
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
89-тиКеф,как ги затапи само!Те от 83 до 88 пише един и същи човек.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А къде е батко? На лов за Братко!
71
5
 
7
 
! Отговори
Ало N 83 преди 13 години
Гражданино, нещо те е напекло слънцето-. Бойко мазната филия, произхожда от Милиционерско семейство, член на БКП, Мутра от СИК и милиционер получавал заплатата си по щата на МВР-ДС. Изкарвал си е "прехраната" бил е на заплата при известните - Маджо, Пашата, Маргините..
70
6
 
11
 
! Отговори
Диян Стоянов Добрев преди 13 години
Г-н Волен Сидеров и хората на АТАКА са единствените нормални в Българската политика (хора извън матрицата на Българския враг) и ще ги подкрепяме до- край!
69
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стогодишната изнемощяла вече партия най-после се е запътила към небитието. Ще остане само лошия спомен от една терористична, диктаторска, лъжлива и крадлива партия, която благодарение на висшата си демагогията успя да управлява десетилетия българския наивен народ, но сега вече и дойде края. Бат Бойко показа на всички, как трябва да се управлява-честно и почтено, като се гледат интересите на хората и сега "горката" старица вече няма шанс за управление и бере душа. На есен ББ ще я довърши съвсем.
68
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов е най-страхотния премиер не само в България, но и в Европа. Няма друг като него да съчетава толкова качества: честен, патриот, умен, страхотен изказ /винаги печели словесните си двубой с противниците си/, говори ясно и точно по темата, винаги с цифри и аргументи и винаги ги поставя на място, само с няколко изречения. Не е надут, не се големее, много е земен, с чувство за хумор. Държи се с хората много искрено и приятелски. Играе си мачове, реже си ленти, открива детски градини, магистрал
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
червено-турско-синьо-жълтите синигерчета нямат никакъв шанс пред Бойко на изборите така, че песничките им в стил пошла чалга ще бъдат лебедовите им песнички. А някои от тях, яко преяли с народни пари, скоро ще имат луксозни клетки, от където ще дават любимите си интервюта.... За това сега всички в хор плюят срещу Бойко, защото знаят какво ги чака, ако остане на власт. При него няма не искам, няма недей. Скоро много ясно им каза: Кой каквото си е надробил ще си го сърба.
66
7
 
6
 
! Отговори
аз преди 13 години
този човек е човек на бойко какво повече на герб им остава края на този мандат и повече няма да ги избере народа да не мислите че другите 2 години които им остават щ е направат нещо за обикновенните и трудещи се хора тогава ще разберете и тия ще разкараме и който ги защитава има или облаги или е ***
65
1
 
9
 
! Отговори
До 81 преди 13 години
Измисления от КГБ преход бе осъществен във всички социалистически страни по един и същи начин. У нас Комсомолско-мутренската сплав на БКП/БСП, Държавна сигурност и крими контингента ограби България така, както и турците навремето не са ни грабили. За това Борисов е като дар Божи за България. Той е единствения, който до сега развали рахатлъка на новоизлюпените червени капиталисти, които превърнаха държавния капитал в личен. Главните виновници: Луканов, Костов, Първанов и плеядата номенклатурчици
64
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боленчо, какъв Първанов те гони в парламента, та той си има работно място - казва се президенство. Питай бати ти Борисов къде ходи той като трябва да е в парламента, че на него това му е работата, ама от рязане на ленти явно няма време да работи, да се чуди човек за какво му плащаме заплата и на него и на теб, че и на всички останали в парламента. Вместо да свършите някоя работа само се плюете и дразните, те децата в детската градина по-отговорни от вас *** такива.
63
5
 
12
 
! Отговори
БГ работник преди 13 години
И ние ще гласуваме за Сидеров,защото не е участвал в грабежа на България.
62
2
 
12
 
! Отговори
zeta преди 13 години
Нашите послушковци слушат Брюксел,където Атака и Волен са забранени.Когато обаче национализма завладее Европа/вж.Франция/,друга песен ще запеят.
61
4
 
10
 
! Отговори
До 74: преди 13 години
Луди и педофили е пълно в БГ,но този не е от тях.Само дето Волен,лесно се римува с болен,долен...........Истината е,че управниците ги е страх от него,че ще им търси сметка за далаверите и активизират лайнометите си въф форумите.
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Верно е,"Българин",не си от никоя българска партия.
59
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този пак е на халюциногени.
58
6
 
13
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Не съм от никоя партия,но най-адекватно в парламента се исказва Волен Сидеров.