Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
3
 
29
 
! Отговори
Къде се завря №1 преди 11 години
Когато хората започнаха да излизат на улицата и да изразяват негодуванието си от престъпното управление, къде се ЗАВРЯ, къде се СКРИ оня ***?Доведоха ни до гроба да им -ба майката. До стената всички.
236
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов,тоя *** от село Шума,ще изяде дървото в най-скоро време.За негодника-дебела тояга!
235
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои възприемат малките населени места като феодални общества.НЯКОИ КАТО ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ В ПРАВЕЦ - ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ НА БОРИСОВ.
234
3
 
30
 
! Отговори
Нали гласувахте ГЕРБ преди 11 години
Плащайте сега. И отворете бузките - ууууубаво да ви го набутат.
233
3
 
9
 
! Отговори
az преди 11 години
6e va izmetem skoro vreme dolna kradliva papla4 Gerb
232
4
 
3
 
! Отговори
republikata BOKSSUVA преди 11 години
Neobhodima E SMIANA NA republikata S ZARSTVO BALGARIA... Svalete NEZAKONNATA republika Glupazzi,NIE SME V ROBSTVO ot 1944 godina.. Protestiraite stestu republikata Dupeta tapi... A Vii vii STE *** republikanzzi... KAKVI "kalinki" BALNUVATE skapani *** republikanski PRESTAPNIZZI...ne SSANUVATE LI republikanski BRAMBARI,republikansski KOMARI,KARLEZZI,BALHI i republikansski ZMII i GUSHTERI,podli DUPETA republikanski-PUTKINovzzi...
231
5
 
25
 
! Отговори
ГОИ преди 11 години
Е ЗНАЧИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ !В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ !СЛЕД ТОТАЛИТАРИЗМА ИМАШЕ ВРЕМЕННО ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ !СЛЕД ТОВА ПРЕРАСТНА ВЪВ ФАШИЗЪМ !И СЕГА Е ДИВ ФАШОЦИОНИЗЪМ !КВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ И КАК ИЗГЛЕЖДА ДА ОБЯСНЯТ ГОСПОДАТА ОТ ОЛИГАРХИЯТА МОЛЯ ?КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ С-У НАРОДА СИ = БЪЛГАРСКА ОЛИГАРХИЯ И КВО ПРАИМ СЕГА ???ВРЕМЕ Е СНЕЖНИТЕ ТОПКИ ДА ПРЕРАСНАТ В ЛИМОНКИ !!!КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИ
230
3
 
14
 
! Отговори
нали преди 11 години
си знаете какво ви чака след тая народно селска простотия
229
2
 
20
 
! Отговори
hah преди 11 години
ква е тая безумна държава с малки феодални общества бе СКАПАНИ политици ?
228
5
 
14
 
! Отговори
Правоверен преди 11 години
Верно го е казал ФЕН!Един е ГЕРБ и г-н Борисове неговия пророк, А г-н Цветанов му помага!
227
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища"??????????????????? Ми пътувай повече бе Цвъцко,колко много още можеш да видиш!!!Като ГЛАД,БЕДНОСТ,ОТЧАЯНИ ОТ ЖИВОТА ХОРА!!!И какво ли не още...Ама и да видиш,и да чуеш какво казват хората-все тая-то с ФУНИЯ АКЪЛ не се наливаааа...
226
4
 
37
 
! Отговори
Двуликият Янус преди 11 години
" Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице..." Ще разбереш,когато ти конфискуват 6 те апартамента,за които излъга,че са подарък от баба ти- пенсионерка. А за втори мандат-да имаш много здраве! Втория ще го караш в затвора! Сбогом!
225
4
 
28
 
! Отговори
RODOPI4ANIN преди 11 години
Хора, изборите в България са най-опасни тази година ! И ГЕРБ и ДПС/БСП са сигурни катастрофи за България. Атака също са неадекватни. Гласувайте за който власта не е самоцел, а има реални представи как ще излезем от калта и праха ! За съжаление не познавам политическия живот в България, но мога да ви кажа, че партия като ДПС е абсолютен политически и икономически *** за България ! Всички бандити от всички партии ВЪН !
224
5
 
26
 
! Отговори
Национализация преди 11 години
и Народен съд за геноцид срещу собствения си народ
223
3
 
20
 
! Отговори
Опастност има преди 11 години
да останете на власт. Но за вас е опасно да не влезете в затвора
222
4
 
30
 
! Отговори
Цеци преди 11 години
ще ти купим билет з аАнглия да береш ягоди
221
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъдри мисли на ***...Гербери, ако можехте да се погледнете отстрани щяхте да се погнусите самите вие...да не говорим за нас...
220
3
 
11
 
! Отговори
AliGudri преди 11 години
Всички са журналисти ,но няма нито една снимка от тия села , с кого е говорил ,кой му е казал . Техните симпатизанти ,че какво да кажат тук управлява ДПС и е много хубаво така ли ? Пътищата са били разбити , че нали основния ви приоритет беше инфраструктурата нали с това се хвалехте , що не давате средства ,щом ви пука за тия ...
219
7
 
10
 
! Отговори
ФЕН преди 11 години
Един е ГЕРБ и г-н Борисов е неговия пророк...
218
19
 
9
 
! Отговори
777 преди 11 години
Много сте прости , не сте излизали от село и само плюете ! Човека поне е отишъл на място, видял е и говори за проблема ! Другите се правят , че няма проблем ! Мъчно ми е за българите в тези райони !Мъчно ми е и за вас !!!Плюещите ....." Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша."1875