ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите

"Коалиция за България" взима 18,86% от гласовете
Обновена: 26 май 2014 08:28 | 26 май 2014 08:13, Елка Василева
322
ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите
Снимка: Булфото

При обработени 74,9% от протоколите на секционните избирателни комисии резултатите са: ГЕРБ - 31,08%, „Коалиция за България” - 18,86%, ДПС – 16,51%, „България без цензура” – 10,69% и Реформаторски блок – 6,37%. Това каза за „Фокус” Камелия Нейкова, говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Относно изборните резултати от гласуването в чужбина Нейкова заяви, че са обработени почти 100% протоколите и се очаква 1 протокол, като действителните гласове са 24 хиляди.

На въпрос, свързан с приемането на протоколи, Нейкова каза: „В ЦИК не е пристигнала нито една Районна избирателна комисия, която да предава своите протоколи. Вероятно комисиите са се забавили заради повечето информация, която трябва да се попълва в протоколите на секционните избирателни комисии, така че ги очакваме да пристигнат в днешния и в следващите дни, тъй като до сряда ние трябва да приемем всички протоколи и да обявим изборните резултати”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: Евроизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласувах за Герб щото съм разбойник и мутра стани и ти като мен и ще живееш прекрасно
199
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZA KAKVA POBEDA I ZA KVI POBEDI BRE BOLNI KOMUNISTI4ESKI MOZACI . AMI IMA CIFRI BRE TAPANAR4ETA V NAI DOBRITE SI GODINI KOITO BSP SABIRA6E NAI MNOGO GLASOVE NA IZBORI , SEGA GLASOVETE NA TRITE KOMUNISTI4ESKI PARTII -- BSP , GERB I BBC NE MOGAT SUMARNO DA NADVI6AT TEZI GLASOVE . IZVODA I NA 50 PARTII DA SE NACEPITE GLASOVETE VI SUMARNO SE TOPQT KATO LANSKIA SNQG . TARTEITE OT ADMINISTRACIA , MILICIA , ARMIA VSI4KI BUDJETNI TARTEI I TEHNITE SEMEISTV
198
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласувах за Герб щото съм на яслата на Герб а за тебе българино изобщо не ме интересува
197
6
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
При тези резултати, сикаджийската *** няма как отново да управлява България, пък дори и съвместно с някоя измъчена коалиция.
196
4
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Да допуснем че има избори на есен, *** ще има най-много депутати, освен ако до тогава не осъдят цуцо и/или още 2-3 ГЕРБераста бъдат закопчани и пропеят Но *** няма да може да състави самостоятелно правителство. Да видим кой ще го подкреп:Ако е БСП това ще е добре, защото най-после ще се самоубият, ако и Гоце се върне на бял кон в БСП и понесът негативите за управление с ГЕРБ още по-добре.Ако е ДПС също ще е добре защото ГЕРБ ще спукат последния балон на който се държи ГЕРБ.Деформаторския Блок ще се разпаднат.Батака слава богу вече са под водата.Остава Бюреков и тук
195
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО ИМА ИЗБОРИ ЕСЕНТА БОЙКО ЩЕ ЯДЕ ДЪРВОТО ЗАПОМНЕТЕ
194
5
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Е, тя схемата е ясна, сега Тиквата ще предизвика нови парламентарни избори , за да вземе асфалта и белото пак, но там ще удари гредата тотално. Просто тези избори нямат никакъв смисъл за обикновения човек - от евродепутатите нищичко не зависи за нас хората в Бг
193
8
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Винетуту от Банкя не се връща на власт, защото на евроизбори при ниска избирателна активност, голяма част от хората не гласуват. Тепърва ще видим на национален вот кой ще привлече разочарованите, които бяха по площадите срещу герберското правителство. Най-вероятно е това да бъде Бареков и неговата партия, защото за толкова кратко време той успя да привлече и много пасивни избиратели.
192
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 10 години
До Анонимен 273:Ами, така кажи, бе "Анонимен" червен ***. Ето защо те втриса от Реформаторския блок. Защото НЕ ВСИЧКИ в България са безмозъчни да лгасуват за изметта, прибрана при Бареков. Смрадливи пълзящи червени гадини, дето ми се правите на отворени. И баш ми е драго, че част от комунистите в ГЕРБ, БСП и Атака гласуваха за вас. Воняща гад сте!
191
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Благодарности на българите които мислят и са гласували за ГЕРБ ! Оставка на некадърното правителство и предсрочни парламентарни избори и пожелавам на бсп на тях да вземе най-много 8% !
190
3
 
1
 
! Отговори
до 277 преди 10 години
коя година е станало това че нещо не се сещам добре ги бъзикаш тъпите гербераси
189
6
 
0
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
БЪЛГАРИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ НА ДЪРВЕНИТЕ ГЛАВИ НА НАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ И ОТ КЪДЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ СИ! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ,БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАДЯВА НА ГОЛЯМ УСПЕХ,КАРТИНАТА ЩЕ Е ДРУГА!И ОЩЕ ДР. ПЪРВАНОВ НАПРАВИ УЖАСЯВАЩА УСЛУГА НА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ БСП!Е КАКЪВ РЕЗУЛАТ ИСКАТЕ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ ЦВЕТАНОВ ИЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ, ПОСТЪПЯТ КАКТО ГОЦЕ, ДАЛИ ЩЕ ГО ИМА БОЙКО И ГЕРБ!
188
1
 
10
 
! Отговори
социолог преди 10 години
Снощи гледах пресконференцията на Станишев. Жалка картина и още по жалки резултати. Просто мънкаше, увърташе и както винаги не мислил за оставка. Браво юнак само ти си в състояние да ни отървеш от терористичната и омразна на хората партия БКП-БСП-ДС. Поздрави на тролчетата на мутреса Моника. Сега ще видите какво значи да подсмърчаш гладен като Гаврош пред витрината с хляб и сладкиши.
187
2
 
3
 
! Отговори
до 276 преди 10 години
ти искаш да си отиде това правителство на мафията и да дойде другото мафиотско правителство на човека слънце така ли?
186
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласувах за Герб защото Бойко ми увеличи заплатата увеличи на родителите ми пенсийте увеличи детските на децата ми, цените бяха замразени
185
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Грую преди 10 години
По- *** физиономия на политик ,като тази снощи на Станишко,скоро не съм виждал.
184
1
 
2
 
! Отговори
местан преди 10 години
другари,процентите се промениха и трябват корекции.60 на 40% вече не ни устройват.предлагам 75 на 25% за нас.ако имате възражения идете първо при ходжата преди да дойдете в сараите.
183
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ЧИСТИТ ВИ ТИКВИНИК,САМИ СИ ГО ИЗБРАХТЕ,ДА ВИ Е ЧИСТИТО НАТО И ЕС,ДА ВИ Е ЗДРАВ ШЕФА САЩ,ЗАСЛУЖИХТЕ СИ СКЪП ТОК И БЕДНОТИЯ,ЯЖТЕ СЕГА ГМОТА И РАЗВАЛЕНИ САЛАМИ,ПРАВИ И ДЕБЕЛИ КРАСТАВИЦИ,ЗАТРИВАТЕ БЪЛГАРИЯ БАВНО НО СИГОРНО,ДА СА ВИ ЗДРАВИ КАЛИНКИТЕ,КАТО НЕЩЕТЕ С РУСИЯ ЯВТЕ ДЕБЕЛИЯ НА САЩ
182
0
 
4
 
! Отговори
до 273 преди 10 години
И болните *** ги няма
181
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе нещо ми липсва в този форум, не е както обикновено. А, да, червените *** ги няма.