Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"

Според него у нас ще бъдат разположени ядрени ракети
13 юни 2014 09:02, Александър Попов
117
Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"
Снимки: Булфото

"Атака" ще влезе и ще се регистрира за заседанието на Народното събрание, на което трябва да се гласува внесеният от ГЕРБ вот на недоверие към кабинета за фискалната политика, заяви на влизане в парламента лидерът на националистите Волен Сидеров.

По думите му правителството се е изчерпало, тъй като няма подкрепата на мандатоносителя.

"Искаме да подаде оставка заради неспазване на обществените интереси. Чашата преля с клякането пред американските сенатори със спирането на "Южен поток", каза лидерът на "Атака".

Той разкри, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов правел договорки в САЩ, които са в ущърб на страната.

"Американците се готвят да разположат ядрени ракети у нас, да бъдат преместени от Холандия. Договорено е. Това е опасното, това е важното. Ако тук се разположи ядрено оръжие, да се дупчи Добруджа за шистов газ, сегашните елементи на криза ще ни се сторят като детска приказка", прогнозира Сидеров.

Той също загатна, че в момента текат някакви договорки между ГЕРБ и ДПС. По думите му на днешното заседание той ще разобличи медийната лъжа, че бил "златният пръст" на този кабинет.

На въпрос дали очаква да влезе в следващия парламент той заяви:

"Защо не? Резултатите от европейските избори са една огромна манипулация и не бива да се правят изводи", завърши Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
4
 
! Отговори
пенсионер- преди 10 години
Воленчо чедо никога не е късно да си поправиш грешката,то ште падне дали утре или по следваштите дни но колкото им остава не им позволявай да имат кворум за да не могат да приемат заробваштите закони които останаха недовършени.
81
2
 
4
 
! Отговори
боян преди 10 години
Най-голямата политическа *** в историята на страната, пожелавам му да не мине 1% на следващите избори, да видим тогава каква еврейско, масонско, ***, ЕС и извънземна конспирация ще съзре...
80
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров, пред кого ще доказваш, мойто момче? Не виждаш ли, че тук всички са трубадури на Новия световен ред.Всички са на заплата към "Отровено общество", "Фридрих Науман", "Конрад Аденауер" и прочее "благотворителни" институции. Всички! От БСП, ДПС, Деформатори, Бареков, чак до последния пенсионер, който си помага с крещене по улиците "ОСТАВКА!"
79
1
 
9
 
! Отговори
joko преди 10 години
В тоя няма нищо златно.той е просто - *** гъзззз!!!!
78
3
 
1
 
! Отговори
До никой преди 10 години
Приятелю виж стенограмите и си избърши пяната от устата. Ваш човек от герб натисна по погрешка уж два пъти бутона "ЗА". А тоя *** сега е в ББЦ. Честито !
77
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***
76
5
 
14
 
! Отговори
nqkoi преди 10 години
Сидеров, кратуно продажна. Когато трябваше да се състави кабинет (БСП и ДПС имаха общо 120 гласа), бяха необходими за кворум 121 гласа. Кой даде 121-вия глас, аз ли го продадох или ти. Колко ти платиха за кворума, сега защо говорих пълни глупости.
75
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ОТ ДВЕ , ГРЕШКА ОТ ТРИ : ПУТИН ,ДОГАН И СИРОМАШКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ! ВРЕМЕ Е ДА ХОДИ В СИБИР ....
74
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЯ ПРОДАЖНИК ЦОЦАШЕ ОТ ДВЕ ЦИЦИ И СЕГА ЩЕ ПЛАЩА.....ПРОДАЖНИК !
73
8
 
5
 
! Отговори
[[ преди 10 години
някой се претесняват че сега бойко като е щатите предава българските интереси и държавата. господа защо не се замислите че предстят избори и боко може да остане в опозиция. тоес да няма мнозинство както се очертава. ащо се отнася до сидеров той още днес можеше да да свали правителството. за това да си навре златния си пръст на онова място
72
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е на нож с всички, освен с тези дето му плащат за златния пръст с ролята му на фикус. Абсолютно неадекватен по всички въпроси, но не го подценявайте. Той е лидер по скандалите, защото се упражнява от много, ама много дълго време. Затова и днес не получи нито инфаркт, нито инсулт при шизофреничните си изпълнения. Той е аут и несъмнено е, че го знае. Затова червен като домат и с изпъкнали жили се показва за последно като един малък Хитлер. Лилипут с грандоманско его.
71
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите се преместиха в Холандия,а ядрените ракети от Холандия ги преместват в България.Че какво му е страшното.Както виждаме холандците си живеят преспокойно и с ядрени ракети.А ние, велики ми мислителю Сидеров, и с ракети и без ракети сме си зле.Ти ли си се загрижил за националните ни интереси.Холан,недей.Ще се разплача от умиление.
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИБРИКА
69
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти си руски агент Сидеров. По тази причина не може да ти се вярва! Ти не защитаваш Българските интереси, а чужди интереси!
68
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Златен, ама не пръст, а турски ибрик.
67
5
 
18
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Този защо се пеняви,кой му вярва? Стига празни приказки,компромати и лъжи искаме действия за ОСТАВКА!
66
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пфуууууууууууууууу смридлива *** мутра. марш обратно в турция!
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във всички кралски а и не само кралки дворци е имало шутове. Единственно на тяхе било резрешено да говорят истините под шеговита форма.Не рядко някои шут се е разделял с някоя част от тялото си за казаните истини.Най-често с тази носеща шапката със звънчетата.В днешно време тази длъжност трябва да се носи от някоя националистическа формация.Дали се казва Хайгер,Фараж или Волен няма значение.Важно е да бъдат гръмоотводи на обществото в съответната страна.Нищо ново под слънцето
64
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със сигурност доказа обаче че е златен ***
63
5
 
10
 
! Отговори
Лудия философ преди 10 години
Мислите си че хамериканците им пука за Вас ? Не , на тях им пука как могат да Ви използват,какво могат да вземат от Вас а Вие с Вашата глупост им поднасяте всичко на тепсия ... Мислите си че хамериканците искат да сте като тях ? Не , те искат да работите за тях но вече няма робство и те превръщат доларите в убийци !