Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов

Институцията парламент вече девалвира, подчерта лидерът на ГЕРБ
Обновена: 3 юли 2014 11:46 | 3 юли 2014 10:23, Камелия Цветанова
127
Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Институцията парламент вече девалвира, държат се като деца, тичат напред-назад. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира решението на неговите депутати да бойкотират работата на парламента, който трябва да се разпусне на 6 август, но реално вече няма как да работи, след като и „Атака“ отказа да участва в заседанията му.

„Няма да търпя повече тези опорни точки и тези лъжи. „Атака“ влезе да им направи Закона за Сметната палата и този безумен закон за МВР и се изниза по терлици, БСП мисли, че ние ще им правим кворума и дезертират от парламента. Излъгаха, защото при президента ясно и точно се разбрахме, че всички подкрепяме предложенията на БНБ, а те гласували с "въздържал се" на комисия и тук се правят на интересни, разбрахме се да не говорим за банките, те ни атакуват непрекъснато“, заяви Борисов.

Още по темата
Той разкритикува и преназначението на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров за още 5 години на поста.

„Назначават вчера главен секретар за пет години напред. Както предупредих за фонд „Земеделие”. Има ли ДАНС, МВР, главен секретар? Те са за арест всичките от това, което слушах сутринта”, подчерта Борисов.

„Нито един ангажимент не са изпълнили. Ама те се целуваха, дето викаше баба, на Орлов мост, а сега за една седмица ние да им отнесем всички пасиви, да си отиват и толкова, няма да сме им параван на безобразията, утре могат да кажат: „Ами те си работиха ГЕРБ и ДПС“, добави лидерът на опозицията.

Борисов разкритикува и решението на премиера Пламен Орешарски да не актуализира бюджета на НЗОК, въпреки че се очертава да има огромен дефицит и болници са заплашени от фалит.

Според Борисов по този начин "обричат хората да измрат" по време на мандата на служебния кабинет, защото няма да има средства за здравеопазване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
PRESTANETE DA DAVATE TRIBUNA NA TAQ TIKVA PROSTA NAKYRTI SE NA CQL NAROD S GLUPOSTITE SI OT SUTRIN DO VECHER,
76
2
 
16
 
! Отговори
читател преди 10 години
Срам ме е, не от лекето и лакея от Банкя-винаги е имало *** и лакеи -,а от т.наречените журналисти, които го изтепосват на -ва страница с неговите глупости. Новина би било,ако 1 път каже истина или удържи на думата!А най-голямата и добра - ако изчезне от публичното пространство и така престане да ни срами пред света. Все пак българите не сме ББ и махленският бабаитлък е типичен преди всичко за герберчетата и тяхния вожд.-банкенския Винету!Само че" истинският" Винету е имал идеали,а този-джоб
75
2
 
25
 
! Отговори
СРЕТАНЕЕЕ!!!! преди 10 години
БЪРЗА БОКО, БЪРЗА. СЛЕД 3 МЕСЕЦА СРЕТАН ИЗЛИЗА НА СВОБОДА. ДАЙ БОЖЕ!
74
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя съвсем изтрещя! Да им имам вкуса на избирателите му....
73
17
 
5
 
! Отговори
БКП преди 10 години
До Пишете--81 ;Руската простотия беше докарана в Б--я от тъпите комунисти.Те направиха от българите РУСНАЦИ--най големите *** в света.
72
11
 
6
 
! Отговори
БКП преди 10 години
До Анонимен--74 ;Колкото пъти БСП е била на властвсе ни е вкарвала в кризи. За 1 год. сътвориха безче гадости.Оня *** Станишко е най --голямото недоразумение.Да си отива в Украйна и да защитава РУСКИТЕ НАТРАПНИЦИ ТАМ.
71
3
 
16
 
! Отговори
Я,МЛЪК ТИКВОЧ преди 10 години
КАКТО СЕ КАЗВА "ЛУД УМОРА НЯМА". ЗАЩО ПРОСТАКЪТ БОКО Е ТОЛКОВА УГОДНИЧЕСКИ И МАЛОУМНО УМИЛЕНЧЕСКИ УХИЛЕН, КОГАТО СЕ СНИМА ДО ВСЯКАКВИ ДЪРЖАВНИЦИ,КОИТО ОСВЕН ДА ГО ТУПАТ ПО РАМОТО И ДА МУ МЕРЯТ ДЕБЕЛИ ГРЪБ, ГО НЯМАТ ЗА НИЩО, А КОГАТО Е В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ СЕ ДЪРЖИ КАТО ГАМЕН И *** КАКЪВТО Е ВСЪЩНОСТ. И НА КОГО ПРАВИ КВОРУМ? ТИКВАТА НЕ Е НАД ПАРЛАМЕНТА, НЕ Е НАД НАРОДА, КОЙТО ДА МИСЛИ И ГЛАСУВА ОТГОВОРНО,А НЕ РАЗСЕЯНО ЗА ПРЕСТЪПНИК,НАХАЛНИК И *** ЧОВЕК КАТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.
70
15
 
5
 
! Отговори
герб преди 10 години
Интригите, лъжите, неспазването на поети ангажименти са характерни за всяка гей-общност каквато безспорно е БСП. Само як гърч за тях!
69
8
 
5
 
! Отговори
БКП преди 10 години
До Анонимен--69 ;Вие комунистите имате слугински произход и бяхте слуги на руснаците.Безобразията които извършихте ни доведоха до това положение.Много леко се отървахте.няма обесени комунисти.Няма давност за престъпленията ви.Закона ви няма да мине.
68
3
 
16
 
! Отговори
Друг преди 10 години
Този пък къкво ли е свършил,освен хвалбите, безобразията и перченето. Нахалник от всякъде.
67
0
 
4
 
! Отговори
до 80 преди 10 години
"Mirilio"
66
1
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
До АнонименХората ще се успокоят, като им се опре ножа тиквата и им разцепи още по-тъпите тикви. *** народ - простака оценява. Как да оцени някой по-умен като Орешарски? Видно е че няма как и няма с какво. *** народ - проста тиква го управлява, а той се кефи и забавлява.
65
0
 
11
 
! Отговори
Пишете преди 10 години
Пишете на воля още малко, бате ви като се въне с гилотината всички ви ще изсече и ни свобода на словото, ни подскачащи по паветата, ни крякащи по форумите... само оди за възхвала. Почвайте да ги съчинявате, че време не остана. Докажете, че и вие сте прости поне колкото него, че да сте си лика прилика. Ох, на какво се дължи тази свещена простота по тези свещени земи.
64
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честита придобивка-корабът на Цветелина за няколкостотин милиона евро.Ще черпите,а може и да закарате някой път Волен до Варадеро.
63
1
 
17
 
! Отговори
Панталеев преди 10 години
Герб използуват момента и успяват да защитят интереса на монополистите от големите Таксиметрови фирми и успяват да стопират за закона за Автомобилните превози
62
0
 
15
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Ние така успяхме да разложим плитките разбирания на гоите за държавата, до там стигнахме в желанието си да окупираме тяхните богатства,че успяхме да сложим знак на равенство между подмолните ни кражби и изобретените от нас понятия ''инвестиция'' и ''приватизация''.Този модел беше особено полезен за нас!Днес ние пируваме под арката на грандиозния театър, който организирахме!Мат'рял е ***, дай му прости лидери!!
61
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЖИВОТНО !!!Не намерих друга дума.
60
3
 
27
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов"Не знам на кого сте "параван" ,но с последните си "изказвания" Вие г-н Борисов станахте за посмешище .Не че не сте такъв за средно интелигентните българи ,но през последната седмица буквално се оср..хе.
59
1
 
18
 
! Отговори
Vyn tikvata ot medii преди 10 години
Abe zashto godavate prez 5 minuti toq Tikvenik,Na misleshtiq i umniq bylgarin mu se povryshta ot glupostite mu,Toq e netyrpim i nepopravim gadnqr da se maxa dosadi na cql narod s absoliutnite si selski izcepki,
58
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се знае кой какви безобразия върши,но безобразията на този тип и неговата шайка са НАЙ ГАЛЯМОТО БЕЗОБРАЗИЕ от 1989 г.насам.Този" найголям политик",ако имаше една гънка поне в мозъка си, отдавна трябваше да се е скрил в дън земя.Докога прокуратурата ще си затваря очите за неговите престъпления,които вече са публични и нямат нужда от специално доказване?