Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов

Институцията парламент вече девалвира, подчерта лидерът на ГЕРБ
Обновена: 3 юли 2014 11:46 | 3 юли 2014 10:23, Камелия Цветанова
127
Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Институцията парламент вече девалвира, държат се като деца, тичат напред-назад. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира решението на неговите депутати да бойкотират работата на парламента, който трябва да се разпусне на 6 август, но реално вече няма как да работи, след като и „Атака“ отказа да участва в заседанията му.

„Няма да търпя повече тези опорни точки и тези лъжи. „Атака“ влезе да им направи Закона за Сметната палата и този безумен закон за МВР и се изниза по терлици, БСП мисли, че ние ще им правим кворума и дезертират от парламента. Излъгаха, защото при президента ясно и точно се разбрахме, че всички подкрепяме предложенията на БНБ, а те гласували с "въздържал се" на комисия и тук се правят на интересни, разбрахме се да не говорим за банките, те ни атакуват непрекъснато“, заяви Борисов.

Още по темата
Той разкритикува и преназначението на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров за още 5 години на поста.

„Назначават вчера главен секретар за пет години напред. Както предупредих за фонд „Земеделие”. Има ли ДАНС, МВР, главен секретар? Те са за арест всичките от това, което слушах сутринта”, подчерта Борисов.

„Нито един ангажимент не са изпълнили. Ама те се целуваха, дето викаше баба, на Орлов мост, а сега за една седмица ние да им отнесем всички пасиви, да си отиват и толкова, няма да сме им параван на безобразията, утре могат да кажат: „Ами те си работиха ГЕРБ и ДПС“, добави лидерът на опозицията.

Борисов разкритикува и решението на премиера Пламен Орешарски да не актуализира бюджета на НЗОК, въпреки че се очертава да има огромен дефицит и болници са заплашени от фалит.

Според Борисов по този начин "обричат хората да измрат" по време на мандата на служебния кабинет, защото няма да има средства за здравеопазване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То бе тръшкане за оставка, то бяха гевезъци от страна на Бойко и компания, Атака и сие; то не беше Европейски съюз, то не бяха посланици, на които Бойко козирува, но не бяха кафета с протежето на Доган и най-накрая събориха правителството и се разбраха за парите. Е, сега народ гласувайте за Бойко тъпака и пийте кафе......................
56
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера тия които подкрепят това недоразумение с интелект на амеба.То не беше Мишо бирата,футболисти , певачки, ***,крадене на милиарди,лош материа.Накрая го изгониха с камъни и сега тоя *** пак се напъва.Луди ли сте та пак гласувате за тоя ***.Вярно че *** не са стока ама тоя после не знам с какво ще го гоните.
55
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пишете простотии пишете -- още малко остана и ще бъдете безработни ! Ще питате тогава къде с....ат гладните щото в червените кратуни имате само 100 годишни паяжини!!!
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Иституцията парламент вече девалвира" благодарение усилията на ГЕРБ начело с Борисов
53
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от тоя Бойко Борисов. Какво са тръгнали тъпите журналисти - какво мислите по този въпрос, ами по оня въпрос - ами целунете му *** на Бойко като ви хареса толкова много. и без това опростелия народ с любезното съдействие на ДПС ще му даде властта отново. И какво следва? Отново мутренско управление. Край на преследване на дивотиите на Цветанов, слугинстване на ЕС и САЩ . Е га ти дрържавата и народа.
52
6
 
25
 
! Отговори
смех преди 10 години
Мутрата се "ядосал"- смех, смех, смех!
51
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз не искам да работя за минимална работна заплата като 40лв. са ми данъци за да ви издържаме и вие в парламента,който лежите на мизерния народ .И вместо да работите вие за нас ,а вие хем не ви се работи ,но и работите против нас, а за олигарсите който ви диктуват какво да правите за да ни унищожавате
50
5
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
долен,мръсен безхаберник,със стабилно комунистически измами с служи верния член на БКП ДРУГАРЯ борисов.
49
4
 
20
 
! Отговори
РУМЕН преди 10 години
До Анонимен: В РУСИЯ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ БИВШИ КМЕТОВЕ НА СДС ,ИЗПРАТЕНИ ТАМ ОТ ВЪРХУШКАТА НА БСП ! А ,ТАКИВА КАТО ТЕБ, СЕ ПРЕБОЯДИСАХА НА ГЕРБЕРИ И НЯКОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА БЕЗХАБЕРНИКА И ПАРТИЯТА МУ ! ВСИЧКИ ПОЗНАВАТ БЕЗХАБЕРНИКА ,НЯМА ДА МУ КАЗВАМ ИМЕТО !
48
7
 
29
 
! Отговори
НИКОЛА преди 10 години
ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ЯКО СА ГО "МЛАТИЛИ" И ОБУЧАВАЛИ В САЩ ,КАК ДА РАЗСИПВА РАБОТЕЩИ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ,КАКТО И РАЗСИПИЯТА НА БАНКИТЕ ! ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР КАКВО ЧАКА ,ЧЕ НЕ ГО Е СТРОИЛ РАМО ДО РАМО СЪС ЗАТВОРНИКА - НА БОКО ! ДВЕ ПОСЕЩЕНИЯ В САЩ САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ГОВОРЯТ ТОЧНО ТОВА ,КОЕТО ПИША ПО ГОРЕ ! СЛЕД БАТКО МУ КОСТОВ ,ТОЗИ ДЕМАГОГ Е СЛЕДВАЩИЯТ ЛИКВИДАТОР НА ДЪРЖАВАТА !
47
7
 
30
 
! Отговори
Инж+ преди 10 години
Такива "тикви" като Боко девалвираха парламента! Щото мечтае да е Путин2, ама не му стиска :)
46
24
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Прав е Борисов когато затиснеш змията ,тогава най хапе.Какво правят и приемат в парламента само те зи знаят ,явно е ,че следващото правителство ще бъдат сапьори и миночистачи на червените лапачи.
45
9
 
24
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 10 години
Нормално за тиквата. Простия избирател се кефи на *** водач. Достатъчно му е да слуша - "долу *** " . Въпреки , че "спасителя" не е бил никога друг. Той си е мутро-комунист. Да ви е честит ***.
44
2
 
3
 
! Отговори
blv преди 10 години
bez bg referendumi za majoritarni izbori - buksuvane i boxuvane naesen?!
43
16
 
28
 
! Отговори
Росица преди 10 години
Няма по-девалвирала тиква от тази на снимката! Изгнила отвсякъде, най-вече морално!
42
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов и Станишев на съд за Белене!Срам и Позор!Тази централа беше нужна на България, не сега да правим милиардери Костовските Американски ТЕЦове и ВЕИ Канибали, с които те подписаха договори за задължително изкупуване на тока!!!Съд!! Съд !!Съд и за Костов!!Борисов Станишев Царя и Костов!!!Кой??Кога ???
41
16
 
19
 
! Отговори
бсп преди 10 години
ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ПИСАРУШКИ В ЗАТВОРА.ИЗТИЧА ВИ ВРЕМЕТО.
40
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата е във фалит и безизходица, институциите не работят, милиарди заеми са окрадени, болниците са пред затварянеОрешарски трябва незабавно да влезе в затвора, за да се успокоят хората
39
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По антибългарски изцепки Борисов надмина и ненадминатата Кунева!!! РОДООТСТЪПНИЦИ И МАЙКОПРОДАВЦИ!!!
38
9
 
17
 
! Отговори
го бразил преди 10 години
Парламента девалвира и благодарение на ББ.Видяхме какви уникални депутати е имал години наред-синчето *** на ботевградския кмет ,Емо Фаса и др.Сещам се за документите за далавери които Фаса е депозирал при нотариус.Няма ли закони в България които да изискат тези документи и всички да разберем какво се е случвало.