Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов

Институцията парламент вече девалвира, подчерта лидерът на ГЕРБ
Обновена: 3 юли 2014 11:46 | 3 юли 2014 10:23, Камелия Цветанова
127
Няма да сме им параван за безобразията, ядоса се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Институцията парламент вече девалвира, държат се като деца, тичат напред-назад. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира решението на неговите депутати да бойкотират работата на парламента, който трябва да се разпусне на 6 август, но реално вече няма как да работи, след като и „Атака“ отказа да участва в заседанията му.

„Няма да търпя повече тези опорни точки и тези лъжи. „Атака“ влезе да им направи Закона за Сметната палата и този безумен закон за МВР и се изниза по терлици, БСП мисли, че ние ще им правим кворума и дезертират от парламента. Излъгаха, защото при президента ясно и точно се разбрахме, че всички подкрепяме предложенията на БНБ, а те гласували с "въздържал се" на комисия и тук се правят на интересни, разбрахме се да не говорим за банките, те ни атакуват непрекъснато“, заяви Борисов.

Още по темата
Той разкритикува и преназначението на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров за още 5 години на поста.

„Назначават вчера главен секретар за пет години напред. Както предупредих за фонд „Земеделие”. Има ли ДАНС, МВР, главен секретар? Те са за арест всичките от това, което слушах сутринта”, подчерта Борисов.

„Нито един ангажимент не са изпълнили. Ама те се целуваха, дето викаше баба, на Орлов мост, а сега за една седмица ние да им отнесем всички пасиви, да си отиват и толкова, няма да сме им параван на безобразията, утре могат да кажат: „Ами те си работиха ГЕРБ и ДПС“, добави лидерът на опозицията.

Борисов разкритикува и решението на премиера Пламен Орешарски да не актуализира бюджета на НЗОК, въпреки че се очертава да има огромен дефицит и болници са заплашени от фалит.

Според Борисов по този начин "обричат хората да измрат" по време на мандата на служебния кабинет, защото няма да има средства за здравеопазване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБЕРАСТИТЕ СА ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕЙЧЕТО МИКОВ И МАНАЛОВА. НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ТИКВАТА ПЛЮЕ ПО КОМУНИСТИТЕ А ЧЕРВЕНИЯТ ПАРТИЕН БИЛЕТ МУ Е ВСЕ ОЩЕ В ДЖОБА. А ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБЕРИТЕ СА СТАРИ ПАРТИИНИ КАДРИ ОТ РОДА НА СЪКЛЕЦАРКАТА ЦАЧЕВА. НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ТЕЗИ КАТО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ ДА ЛИ СИ ВЯРВАТ ЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДЕМОКРАТИ? ХУБАВОТО В СЛУЧАЯТ Е ЧЕ СА САМО НЯКАКВИ 10 % КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ. АКО ИЗЛЕЗНЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД ДА ГЛАСУВА ЩЕ ГЛЕДАТ ПАРЛАМАТА ОТ ВЪНШНАТА СТРАНА.
36
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ви кажа, чудя се на какво още е способен Борисов, за да се върне отново на власт. То не беше ходене по Европа и САЩ и плюене на всичко българско, то не беше опит да фалира банковата система и да обрече милиони българи на глад и мизерия, накрая се изказа че мислел за народа. Убеждавам се, че този човек наистина не е добре с такива болни амбиции. Да се хваща за ръчичка с Барека и заедно да се лекуват.
35
5
 
21
 
! Отговори
пенсия преди 10 години
Ти си просто *** и какво ли още не. Всички от Герб и БСП сте червени ***
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо славчо трифонов не псува така по Христо Бисеров например? Ааа да, сетих се - Бисеров не е отказал да му даде градинката..
33
9
 
24
 
! Отговори
Кака Мара преди 10 години
как не ви е срам да гласувате за мутренско-комунистическата партия Герб, Боко-комунист ЦВ Цв-комунист,Цецка Цачева-комунист та дрънка ,Лъчо мозъка бивш депутат от БСП -комунист та дрънка и други знайни и незнайни синове и дъщери а ти българино ще си тънеш в мизерия и глад!
32
6
 
12
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 39 - Това предаване винаги се е характеризирало с такова съдържание - плюене по ГЕРБ и нито дума за останалите, може би са иронизирали царя 2-3 пъти, но Борисов е основна тема почти винаги.
31
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ще допълня, че колкото повече разни тв-шоута и двуметрови водещи плюят без аргументи по Бойко и ГЕРБ, толкова повече проценти ще качва партията. Черният пиар никога не е сработил. Нито БойКостов, нито ринга с бокса, нито шахмата сработиха. А всички знаем, че лицето С.Трифонов мрази Бойко Борисов на лична, бизнес основа. Просто баче Бойко не му разреши да приватизира градинка.
30
1
 
9
 
! Отговори
брб преди 10 години
Някой от тези изобщо върши ли работа за 2 лв в този парламент?! Честно да ви кажа не се сещам за нещо свършено ,което е в полза на народа,само едно мерене на п*шки по цял ден...Писна ми...
29
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снощи шоуто на слави беше много гнусно. Наблюдавам абсолютно завъртане на 180 градуса от учиндолския тарикат - само допреди месец беше отявлен противник на сегашната власт, сипваше на БСП и Станишев, но от няколко дни забелязвам че плюе по Бойко за щяло и нещяло. Защо като е толкова голям мъж слага цензура на псувните си в национален ефир? Защо не плюе така Орешарски, Станишев, Доган или Първанов? Аман от поръчкови предавания.
28
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Бойко-кафето не гласувам
27
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГАТО СИ КУПУВАМ ЦИГАРИ НА ЧЕРНО И СИ ПЛАЩАМ ВИСОКИТЕ СМЕТКИ НА ТОКА ВИНАГИ СЕ СЕЩАМ НА ДРУГАРЯ ПОЖАРНИКАР ЗА МАЙКА МУ ВЪПРЕКИ ЧЕ Е УМРЕЛА. ТАЗИ ЖЕНА НЯМА ДА ВИДИ СПОКОЙСТВИЕ ДОКАТО ТОЗИ НЕ ОТИДЕ ПРИ НЕЯ. И НЕ СЪМ САМО АЗ ДЕТО СЕ СЕЩАМ ЗА МАЙКЯ МУ МИЛИОНИ СА. КРЪСТЕТЕ СЕ ДА НЕ ДОЙДЕ ПАК НА ВЛАСТ ТОЗИ ЧЕ МЪКА МИ СТАВА ЗА ВСИЧКИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МИЛИОНЕРИТЕ А ТЕ НИКАК НЕ СА МАЛКО. ЗАТОВА КОГАТО ОТИВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ СЕТЕТЕ СЕ КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ С ЕРЕПЕТАТА И МОНОПОЛИТЕ И КАК ВДИГНА ЦЕНАТА НА ТОКА.
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Девалвира благодарение на теб.
25
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб никога няма да дойде на власт ,запомнете какво ви казвам днес
24
7
 
23
 
! Отговори
ИИИ????? преди 10 години
И КАКВИ СА БЕЗОБРАЗИЯТА?????ЧЕ ВИЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА КОЛКО ПЪТИ СТЕ ВЛИЗАЛИ В ПАРЛАМЕНТА???? НЕ СТЕ СВЪРШИЛИ РАБОТА ЗА ЕДИН ЛЕВ А КОЛКО ЛЕВА ВЗЕМАХТЕ ЗА ТОВА ВРЕМЕ?????? ВЪРНЕТЕ НИ ПАРИТЕ ТОВА СА НАШИ ПАРИ НА ЦЕЛИЯ НАРОД - КАТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО КОМПЕТЕНТНО СМЕ НЯМАЛИ НИКОГА ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ЗАСТАНЕТЕ ДО ТЯХ ЗНАЯТ И МОГАТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШЕТО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО
23
8
 
22
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Стига с тая мутра, де! Айде при Цецката в съда да си правят компания! Писна ми да ги виждам всеки ден! Само Национални предатели ще гласуват отново за тях.
22
7
 
11
 
! Отговори
CECO преди 10 години
PROSTATA MUTRA SI OSTAVA PROSTA !! PROSTI SA I TEZI KOITO MU VYARVAT ! AIDE TIKVO OTIVAI NA PLAJ NALI ZA TOVAN E VLIZASH DA RABOTISH?
21
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, народа изтрещя покрай твойте глупости
20
10
 
13
 
! Отговори
CS преди 10 години
Като чета коментарите усещам такъв страх от БСПарчета, защото виждат края си и ми става страшно приятно.
19
3
 
11
 
! Отговори
info. преди 10 години
Един ден на боко се издри..ал в парламента.Миков го видял и го пита какво правиш ?Боко покрил лай..то с шапката си и казал,залових мишка,Миков му казал добре ти дигни шапката пък аз ша я хвана,Боко дигнал шапката и другият се оцапал ,а Боко му казал: Ейго ис.а се и избяга.
18
7
 
14
 
! Отговори
Гнойник преди 10 години
Какво ли не правят гладните *** за да докопат кокала