Радев: Справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда

Той не коментира дали се очакват още арести
Обновена: 18 мар 2022 10:06 | 18 мар 2022 10:06, Нели Христова
67
Радев: Справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда
Снимка: БГНЕС

Не се меся в работата на правоохранителните органи, но справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда. Това заяви държавният глава Румен Радев относно ареста на бившия премиер Бойко Борисов.

Той не коментира дали се очакват още арести.

"Трябва да бъдем солидарни с украинския въпрос и да помагаме с каквото можем, но който вземе решение за предоставяне на въоръжение, а по този начин и въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е риска, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците", каза още Радев по въпроса с войната с Украйна.

"Нашата основна задача е да не допуснем българските граждани, нашите стратегически обекти, като ядрената ни централа, де не останат без адекватна противовъздушна отбрана. Виждате, че на територии на съседни държави вече падат дронове със заряди в тях. Ние не трябва да допускаме това да се случи в нашата страна", заяви президентът.

И още един път напомни, че даване на оръжие на Украйна означава въвличане на България във войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев хубаво е солидарен с Украйна, ама чий е все пак Крим
51
0
 
4
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Радев ни е.. майката с американските си мекеретаКак можах да гласувам за него подведох се по льжите му
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички сте за там,няма нито един читав това е!
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорап, мбоклик продажен, ше праиш и ти коремни в затвора
48
4
 
5
 
! Отговори
яснота преди 2 години
фигуранта и неговото правителство трябва да се махат веднага иначе потъваме !
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ни набърка в тия кризи, сега го играе честна Калудка
46
6
 
5
 
! Отговори
А ти бе преди 2 години
Теб кой да съди след като си наведеш на черния мамул днес и му угодиш,вкарвайки ни във война ,по-точно под прицел ???? Ааа? Ооо,сори,забравих че си капбалист(което си е сатанизъм) и разбиранията ви за живота са различни от НОРМАЛНИТЕ ХОРА! Ние нямаме бобмбоубежища за семействата ,оааа,ама вие си имате,разбира се,Кво ви пука,ама ИМА ГОСПОД ГЛЕЕДА , и има и ПЪКЪЛ ЗА РОБИТЕ НА МАМОНа
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Сертификатов Радев. Скоро съквартирант на Боко.
44
0
 
15
 
! Отговори
Гласете се за WAR преди 2 години
цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците !!
43
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 41 "Тогава защо подклажда чужда война на две не натовски държави?" "Чужда война"? Това е война, която е на ВРАТАТА НИ, засяга пряко ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯ НИ ИЗБОР. Накълвал си и ти кремълските опорки, като господаря ти от снимката.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пейтриът е доказано ненадеждна система.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера пък други твърдяха, че С300 били много по-добри от Пейтриътите. хайде да си уточним понятията! Кои са по-добри? Объркахме се вече!
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Става дума да искаме замяната на С300 с Пейтриът и то когато ги получим. Пейтриът е най доброто в света в момента. С 300 е остаряла система ,на 40 години и скоро ще трябва да бъде сменена !
39
3
 
9
 
! Отговори
Нео преди 2 години
Принципно чорапа е прав, но проблемът е че и той не вярва на този съд. И какво следва? Трябва да има "наш" съд, както трябва да има "наш" Гешев!??? Къде са реформите?
38
6
 
9
 
! Отговори
Незнайко преди 2 години
до 37. И това също, но по скоро го отдавам на по директната причина - вчера Бойко проведе разговор с Порошенко и каза че депутатите от герб ще подкрепят предоставянето на С300 на Украйна. Оттам директно са се задействали наколко вериги. Черепа е в Дубай с покровителството на Наришкин, съответно му е заповядано да подаде жалба, Решетников нарежда на Радев, който от своя страна активира дегенерата Рашков.
37
5
 
9
 
! Отговори
До Чудя се преди 2 години
"КАК РАЗБРА РАДЕВ КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА КАТО ОЩЕ СЪДЪТ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ?!"- - - Не четете и не мислите - това е проблемът на политическия тр ол. Човекът просто казва една известна истина - докато не се произнесе съдът, справедливост не е налице. И за престъпника, и за несправедливо обнинения. Но то акълсе иска, не е достатъчно да пишеш с главни букви спуснатите сутринта опорки. И за престъпното въвличане на България в чуждата война е прав. Меко се е изказал, понеже постът не позволява друго.
36
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А те няма да спрат на границата и да кажат,амаВие сте от НАТО нея няма да падаме тук.ще ни изравнят със земята от разстояние ако се наложи,и каква полза тогава че сме от НАТО ,мислете малко с тези глави,ще ни използват,ще ни направят на бойно поле,а ние ще се тупаме в гърдите,НАТО ,НАТО ..срам ме е че съм българин в този момент,колкото и да мие болно да го кажа! Помощ за Украйна ,но само хуманитарна..
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами така е - докато няма влезли в сила осъдителни присъди за дадено престъпление, справедливост не е налице. Налице са ПР акции най-често у нас. Дано тази не е поредната такава.
34
1
 
14
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
КАК РАЗБРА РАДЕВ КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА КАТО ОЩЕ СЪДЪТ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ?!
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета и слушам едни и същи глупости.ние сме НАТО! Абе хубаво ,ама вие сте и с празни картуни,говоря за българските натовци. НАТО е защитен съюз,някой нападнал ли е НАТО -не! Тогава защо подклажда чужда война на две не натовски държави? И какво си мислите,че ако пратим оръжие в Украйна ,ще ни се размине? И не Русия не може да си позволи чисто физически да праща войски тук,вижда се и че дори само в Украйна изпитва затруднения .но Русия няма да се замисли да ни изпрати бомби и ракети,а те няма да