Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев

Вече сме държава, в която мафията се завръща, заяви той
2 май 2023 08:45, Нели Христова
239
Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща". Това заяви Росен Плевнелиев по bTV.

"Тези, които сееха омраза срещу главния прокурор, да видим как ще реагират. Досега само Лена Бориславова даде отговор и то в съмнения срещу атентата. Тук ще си проличи кой е демократ - той показва солидарност с тези, които са пострадали, надежда, че институциите ще си свършат работата, популистите - правят, това което прави и Лена Бориславова", каза още Плевнелиев.

Още по темата
Бойко Борисов и Кирил Петков трябва да разберат, че в ситуацията, в която се намираме, трябва да подтиснат егото.

Плевнелиев допълни, че България ще загуби 10 млрд. лв., ако продължава по този път. "Или партиите ще създадат правителство, или колективно самоубийство", подчерта Плевнелиев.

"Двата блока да направят една истинска демонстрация, че демокрацията се връща. За първия мандат има два варианта - програмно, политическо правителство, второто е програмно експертно. БСП за мен е популистка партия, ДПС има изключителна компетентност, събирана през годината. Илхан Кючюк за мен е един успешен политик, всяка една негова изява гледам в ЕС, но някак ДПС остави съмнения по случая Магнитски", заяви още той. "Ако първите две партии са демократични, те трябва да се опитат да интегрират антагонистичните такива", допълни още Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя , Бате ,..... види ли микрофон или камера , краката ще си почупи .... , на никому не нужен , ама се вре като *** за пуканки .
142
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До мак Пише му речите пиара на Герб, забраих името на женицата, сори :)))
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво се учидваме ?Една мафия , иска да смени другата !Сякаш тоя театър не се е играл 34г. , налЕ !
140
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пиеш ли сини хапчета за палавата синоптичка?
139
2
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Плюеш пръста който те чукаше по главата, внимавай. Росене, за нищо не ставаш и като свършиш парите и синоптичката ще те зареже, ако не го е направила вече.
138
4
 
8
 
! Отговори
Газибарев преди 1 година
Ако Лена направи самостоятелна партия гласувам за нея. Досега не гласувах за ПП заради Кирето че много лъже и маже.
137
3
 
7
 
! Отговори
мак преди 1 година
"Речите" му сигурно пише банкянският. Явно смята, че само неговото мнение е правилно. Другите, ако се изкажат с различно мнение по въпроса - не са демократи нито европейци, ако не коментират - пак е лошо, защото мълчат. ***. Засега всички гадаят, никой нищо не знае, щом разследването едвам започна. Тъй че тоя да не си тормози празната главица с догадки.
136
2
 
18
 
! Отговори
Стар Краставичар преди 1 година
Ха-ха само на Ленчето и стиска да заяви открито това което повечето народ си мисли. От самалет се вижда че това е постановка на гешефтурата. Един фишек гръмна, а колите от кортежа без драскотина, като за по сигурно били и бронирани. После излезе един от братиньовците да обяснява колко големи професионалисти са заложили бомбето предвидливо на остър завой.
135
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя па по всичко е компетентен. Специалист по всичкология. На всяка манджа мерудия и мне, съвсем не е популист.
134
4
 
12
 
! Отговори
:) преди 1 година
гешев е много елементарен. Първо си даде награда Фалконе, после си спретна атентат :)
133
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цацаров постъпи много умно , ...пак си е на мн. добър ПОСТ . Защо гл. Прокурор не се оттегли и да си живее достоен живот , как може да вижееш в постоянен страх до края на живота си , про положение , че НИКОЙ не го иска !!!
132
6
 
28
 
! Отговори
Стига преди 1 година
Този политически некролог докога ще ни го навирате в лицето?Да си стои до полата на третата си жена и да не се показва да плаши хората с противната си муцуна.
131
3
 
20
 
! Отговори
Правилнато поведение преди 1 година
Както обикновено, празни и глупави приказки.
130
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрах , кои са МАФИЯТА ? Защото заради тая ''мафия'' , България е на всички последни места в ЕС , по всички показатели !МЕРСИ ... , но мафията сте И вие г-н Плевнелиев !
129
3
 
14
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Възмутен 133 Троляк, *** на каскета краде имоти от стари хора за дечицата :) Не, не искам нищо от мръсния им живот. Нито от Вашия жалък.
128
3
 
14
 
! Отговори
Всичко е популизъм преди 1 година
Щом кажеш, вали дъжд, това е популизъм. Щом кажеш, боли ме глава, това е популизъм. Щом кажеш не ме стигат парите, пак популизъм. Колко удобно, винаги умните и праведни родни атлантици ще те затапят...
127
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ТВ-СЕВДА ! Очакваме вашето Фключване !
126
6
 
13
 
! Отговори
:) преди 1 година
каскетя, като е толкова застрашен, да се маха от поста, да си спаси живота :) Напълно ще го разберем. Няма да му се сърдим. Някои даже ще сме му благодарни :) Да назначат поне някой юрист. Не, че от Цацаров имаше полза, но поне беше умен и юрист, а този милиционер е пълен срам.
125
3
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
До 126. Доста *** коментар. И ти ли така искаш децата ти да ти наследят парите и имотите. Кре.тен.
124
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия деца , негови ли са ???