Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев

Вече сме държава, в която мафията се завръща, заяви той
2 май 2023 08:45, Нели Христова
239
Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща". Това заяви Росен Плевнелиев по bTV.

"Тези, които сееха омраза срещу главния прокурор, да видим как ще реагират. Досега само Лена Бориславова даде отговор и то в съмнения срещу атентата. Тук ще си проличи кой е демократ - той показва солидарност с тези, които са пострадали, надежда, че институциите ще си свършат работата, популистите - правят, това което прави и Лена Бориславова", каза още Плевнелиев.

Още по темата
Бойко Борисов и Кирил Петков трябва да разберат, че в ситуацията, в която се намираме, трябва да подтиснат егото.

Плевнелиев допълни, че България ще загуби 10 млрд. лв., ако продължава по този път. "Или партиите ще създадат правителство, или колективно самоубийство", подчерта Плевнелиев.

"Двата блока да направят една истинска демонстрация, че демокрацията се връща. За първия мандат има два варианта - програмно, политическо правителство, второто е програмно експертно. БСП за мен е популистка партия, ДПС има изключителна компетентност, събирана през годината. Илхан Кючюк за мен е един успешен политик, всяка една негова изява гледам в ЕС, но някак ДПС остави съмнения по случая Магнитски", заяви още той. "Ако първите две партии са демократични, те трябва да се опитат да интегрират антагонистичните такива", допълни още Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да беше умрял пак нямаше да повярвам че е атентат. Щеше да е от не кадърно боравене с пиратките за инсценировката
102
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съмнението е, че в България има демокрация, че кадрите на ДС не управляват държавата, че законите са добри, че прокурорите вършат някаква работа, че политиците са честни, въпреки че няма нито един в затвора, че цялата държава не е една мафия на ДС.
101
6
 
17
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 година
Представяте ли си обаче, колко могъща е мафията и колко народ беше впрегнат за това активно мероприятие? Всички прокурорчета като един тичат да протестират, национални телевизии като BTV и Нова вият в един глас, чалгари и бивши президенти тичат да се правят на потресени, специалисти, полицаи и хора от службите тичат да ни се обясняват за бомбата, *** активирани снощи по нощите пишат умопомрачителни постове... А ако целия този ресурс бе впрегнат не за кражби, а за величието на България?
100
12
 
18
 
! Отговори
:) преди 1 година
Недраги гербави троляци, няма как да повярваме, щом е жив. Ако каскетът иска да се прави на неудобен, трябва да бъде убит.
99
3
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
До 98. Понятието "евреи" включва турци,арменци,грузинци,ромаци (да се чете с "п' ...! По време на кървавото османско робство много от етносите компонвнти на империята си размениха ролите,а и оридобиха български имена,за да орактикуват своето лицемерие.Евреи и роми са синоними.Плевнелиев е ромак(да се чете с "п"!)
98
2
 
6
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Анонимен 101 Ченгеджийницата работи за него. Не случайно е учил в Симеоново, десарския факултет :)
97
3
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Е не са ли виновни евреи и турци? Евреите не на нас, но турците, да! Той и Сталин е виновен на Байдън, ама за нас Сталин е герой, запазил държавата ни! Все някой на някого е виновен. Ето, руснаците на украинците. Бандеровците на Путин. Американците на почти цял свят. Англичаните на цял свят!
96
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Измислен атентат сътворен от ГЕРБ и Гешев!Незнам как хората вярват на тези мафиоти !
95
12
 
21
 
! Отговори
Бочко преди 1 година
Само на мен ли ми се струва, че цялата история е измислена???
94
4
 
14
 
! Отговори
Радой Ралин преди 1 година
Дошъл от село с два пръста чело и застанал начело ...
93
6
 
18
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
А изтече информация че Гешев тъкмо се бил завърнал от Украйна. Ако не беше атентата намаше и да го разберем това . Сега ще научим ли какво е търсил там?
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Веселинъ 7112136860 - Не знаех, че Плевнелиев е от стар еврейски род. Сигурно ермолката си я държи под перката, а жена му крие мезузата, всеки път като минат жуналисти. И плевнелиев ще е първият еврейн, ръкоположен за жена си в сотилечен православен храм ...
91
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом и този е на тепиха да плонжира, значи работата е много напечена
90
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работата е ментелък и пиар акция.
89
12
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Атентаторите са същите, дето взривяват църквата СВ. Неделя. Не успяха да свалят Гешев с политически врътки и пристъпиха към физическо унищожаване.Посегнаха и на семейството му.Изключителна злоба и наглост. До животния затвор няма да им се размине.
88
3
 
14
 
! Отговори
:) преди 1 година
Щом е жив, не е атентат. Сам го е спретнал. На бас, че няма да намерят кой е или ще обвинят някого от неудобните им, но без нито едно доказателство. Обичайното.
87
3
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Гешев се радва на възможността, че може да прочете какви биха били коментарите след смъртта му. Не на всеки се отдава това. Обикновено сме мъртви и не ни пука.
86
4
 
16
 
! Отговори
Сплашване или? преди 1 година
Заложени 3 килограма тротил край пътя под нивото на асфалта. За сравнение при атентата на 31 март 2003 г срещу Косьо Самоковеца са заложили 17 килограма взрив встрани от пътя и заключението на разследващите е било, че това е за сплашване. Тогава 3-те килограма, заложени за Гешев какво са?
85
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Право на мнение 84 - Аз не видях това. Аз видях същото, което се случи, след като ГЕРБ пое властта от Тройната коалиция. Просот наследиха далаверите на БСП и НДСВ, пребоядисаха няколо дърти далавераджии в техни хора, разфъчкаха другите и така до ден днешен. А ПП и ДБ какво направиха? Опит за същото.
84
5
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Омръзна ми от еврейски змиярщини ! От лицемерие,алчност,наглост ми омръзна! Омръзна ми от лъжехора небългари,които грабят Майка България! Това е краят ! Аз,бидейки потомък на Вокил съм в резона на една историческа правда и ше докарам навред на власт най-добрите на Българите съюзници в древността.Аз ще докарам на власт нашите приятели Арабите ! Арабите,а не промъкнали се в Исляма роми,имитиращи благочестие,но със сърца пълни със змийска отрова.Арабите ще възвелипат Народът и Държавата Българска !