Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев

Вече сме държава, в която мафията се завръща, заяви той
2 май 2023 08:45, Нели Христова
239
Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща". Това заяви Росен Плевнелиев по bTV.

"Тези, които сееха омраза срещу главния прокурор, да видим как ще реагират. Досега само Лена Бориславова даде отговор и то в съмнения срещу атентата. Тук ще си проличи кой е демократ - той показва солидарност с тези, които са пострадали, надежда, че институциите ще си свършат работата, популистите - правят, това което прави и Лена Бориславова", каза още Плевнелиев.

Още по темата
Бойко Борисов и Кирил Петков трябва да разберат, че в ситуацията, в която се намираме, трябва да подтиснат егото.

Плевнелиев допълни, че България ще загуби 10 млрд. лв., ако продължава по този път. "Или партиите ще създадат правителство, или колективно самоубийство", подчерта Плевнелиев.

"Двата блока да направят една истинска демонстрация, че демокрацията се връща. За първия мандат има два варианта - програмно, политическо правителство, второто е програмно експертно. БСП за мен е популистка партия, ДПС има изключителна компетентност, събирана през годината. Илхан Кючюк за мен е един успешен политик, всяка една негова изява гледам в ЕС, но някак ДПС остави съмнения по случая Магнитски", заяви още той. "Ако първите две партии са демократични, те трябва да се опитат да интегрират антагонистичните такива", допълни още Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато не си изпълнил задачата , е редно да бъдеш наказан !
122
4
 
7
 
! Отговори
Do 126 преди 1 година
Третополовите сте известни с наглостта си, и затова после се чудите защо ви бият. Наричаш други ***, а ти хомосексуалист такъв знаеш че си по-голям.
121
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Нищо добро не очаквайте в тази скапана територия с племе мазохисти.
120
3
 
10
 
! Отговори
Джорджева преди 1 година
Всички с прокурорски или КПКОНПИ чадъри се изреждат в медиите да ни уверяват, че това е терористичен акт срещу държавата и настървено плюят всеки които се усъмни в това деяние.
119
4
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Омръзнахте ми 122 Ами, не работете тази глупава работа - троляк! :) Щом Ви е омръзнало. Да не забравяме, че децата му първо ще наследят парите от подкупите, пък и живях охолно в държавна резиденция на наша издръжка. Което не се е случвало с Лена Бориславова.
118
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе , Путин е виновен !
117
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЪПРОС НА ВРЕМЕ , а тоя женчо до кога ще го показвате , той е един от виновниците за падението на България ... Гешев не е бил със семейството си , той е стар ерген , просто е приютил жена с деца ... , нито е подписвал , нито е имало годеж или сватба . Сякаш в Бг стана много ''модерно'' , всички които са на висок пост , да си напъдят съпругите ,... нямат никакъв морал , същото важи и за това лице , Плевнелиев !!!И тия ''моралисти , ще ни коват законите !!!!????
116
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** - Ахааа, ами аз да ви кажа, тя Ленчето насажда омраза към Гешев и затоваааа, май тя е виновна.
115
11
 
5
 
! Отговори
Омръзнахте ми преди 1 година
Много се надявам един ден Гугулена като има деца да и се случи същото като на Гешев, ей така да ги позабавлява с инсенирани атентати, и после цял живот да се чуди как да излекува постравматичният им стерс. Този гршка на природата не само че няма емпатия към деца и човешки същества, а е изтъкана от омраза която ще я затрие един ден.
114
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много професионално е направено, без жертви, тоест сплашване :))
113
4
 
12
 
! Отговори
Шопа преди 1 година
Този *** Плевнелив ,какво точно направи ,че да говорят друго яче за нас и нашата държава ? Най-голямата пародия на президент . Относно атентата срещу Гешев , те току така не гърмят хората , явно покраи всичките си схеми е ядосал някой , не изключвам факта "атентата" да е инсцениран .
112
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ИмеТова е сплашване, не е опит за убийство, просто им е нужен на мутрите, пък и ако го убият, требва да търсят нова пионка за главен прокурор :)))
111
2
 
10
 
! Отговори
Име преди 1 година
Занимавате ни с постановки, за да искат да убият някой - трябва да е толкова опасен - че да няма накъде - е с какво е опасен пък Иван Гешев. Глупости - освен да е поел някаква поръчка и - да не я е изпълнил. Чисти политически постановки - да се каже - че държавата се клати и - че трябва силна ръка.
110
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПолиткоректенТо мафията това сте вие, извършвате политически опити за убийства!
109
1
 
3
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 1 година
Има,има промяна,голяма промяна има.
108
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 1 година
Синоптичката как не го предвиди :):):)
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КО СТАА БЕ
106
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце се е изгубил в гората....
105
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом и магаретто на баце - Плевньо го изкараха на селския площад да реве значи я оплескаха работата. Уж трябваше да е PR акция, а то стана панаир на който всички се смеят. Гледах ги тая сутрин как всички НПО,коззяшки и прочие продажни "капацитети" реват по телевизиите. Голям автогол си вкара Баце, а като говорим за баце - Къде е Баце?!? Що се скри? Кажи нещо бре Бащице? Каква я мислихте, а каква стана!!! Май май не се получи постановката....
104
1
 
4
 
! Отговори
ГРАДСКАТА ЛЕВИЦА преди 1 година
ПП ДБ...