Борисов: ПП да внимават с изказа, иначе може да отидем на избори

„Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик, такава е модата“
Обновена: 14 окт 2023 11:40 | 14 окт 2023 11:39, Елка Василева
191
Борисов: ПП да внимават с изказа, иначе може да отидем на избори
Снимка: архив, БГНЕС

Ние сме партия на народа, не сме се родили депутати и кметове. Никой не може да изтрие това, което ГЕРБ е направил за страната. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов в Шумен.

Борисов се обърна към кандидата за кмет на града проф. Колев с пожеланието да стане и академик: „Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик. Такава е модата“.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ подчерта, че нищо не е получил даром: „Сам съм си направил партия, сам съм си направил екип. След това заедно с вас сме градили, градили, градили – хубаво, лошо“.

Борисов заяви, че е много доволен от кметовете, които са успели да санират блокове. „За съжаление, това повече няма да се случи. Десетки блокове санирахме, сега това приключи. Много неща няма да ги има. Най-важното в политиката да гарантираш финансиране. Три години нямаме План за възстановяване и устойчивост“, добави той.

Борисов попита защо за всичките тези 3 години, откакто той не е бил във властта, тези, които са я упражнявали, не са поправили грешките на ГЕРБ. „Три години след нас. Те са толкова неуверени и знаят, че нищо не се направили. Нинова беше вицепремиер и министър, защо не оправи нещата. Защо за тези 3 години не поправиха нашите грешки? Една грешка да бяха поправили“, каза той.

В политиката е много важна аритметиката. „Ако не сме ГЕРБ и ДПС, ПП не можеха да приемат 72 промени в законите. Как ще стане това с 30 депутати?“, заяви Борисов, имайки предвид позицията на „Продължаваме промяната“, че са успели да извършат толкова законодателни промени през последните няколко месеца от началото на работата на това НС. "Логично е да се каже - ние заедно ги направихме тези промени. Но да кажеш ние ги направихме - това е нагло и не е вярно".

Той предупреди, че ако ПП искат да се правят на интересни на „наш гръб“, предстои нов вот. „Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме“, заяви Борисов.

Страшна борба с корупцията, но парите ги няма, проектите не се изпълняват. „Тогава пак ще си задаваме въпросите: защо няма пари в резерва, защо има огромна миграция… Обективната истина е много важна – в момента имаме две ужасни войни в Украйна и Израел“, заяви лидерът на ГЕРБ. /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
9
 
! Отговори
нафърфорий преди 1 година
""""Сам съм си направил партия, сам съм си направил екип.""" - рече Вождъ Винету!!!! -))))Дет съ викъ - No Comment. -)))))
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
предсрочни избори,разкарвай ги тия всичките,ще изтървеш момента.
104
2
 
5
 
! Отговори
404 преди 1 година
И го бяха арестували и го разкарваха като панаирска мечка и направи коалиция с тях благодарение на посолството!!!!Не на нас тия
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой все пак трябва да му напомня, че не управлява с неговия си мандат. Не защото не му гласуваха правителство, ами защото просто върна мандата.
102
2
 
15
 
! Отговори
Бгг преди 1 година
Лицемер. Хем управлява , хем критикува.
101
6
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Не е вярно, че след нови избори без ПП-тата не може! След нови избори, ще има още едни избори, и тогава и ПП-те, и ДБ-те отиват в небитието! Номерът, че Борисов трябва да слуша Менкаджиите, щото щели да дойдат болшевиките, вече не минава! И машинките на Мадуро, и "Аллабалата" с президента няма да им помогне!
100
4
 
2
 
! Отговори
АЛА бала преди 1 година
С махараджата в малата при АЛИ баба за ръчичка с 4 мильонния различен етнос от Българина за Анадолу че ги чека АК-47.
99
3
 
10
 
! Отговори
Роди се преди 1 година
Нова раса, чистокръвен евроатлантик! Дефиниция: нагъл, алчен и зелен фашист.
98
2
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
По времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков ме беше възможно , ако не си активен член на комунистическата партия да станеш професор или член кореспондент или академик . Другаря Бойко Борисов доказва , че е продължител на делата на комунистическата партия от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков.
97
0
 
1
 
! Отговори
Допълнение 106. преди 1 година
Украйна???
96
2
 
3
 
! Отговори
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ? преди 1 година
Показателно е как избирателно си спомняте за "изпирането на Борисов" от записите, но се правите, че не сте чули как Кирчо каза причината за това, а именно че БОРИСОВ ГИ Е ЗАПЛАШИЛ, че ако не направят сглобка, следват непрестанни протести. Т.е. всички виждат, че Боко е рекетьор, но се правят че не го виждат. Нали се сещате, че ако нямаше сглобка, на фона на протестите на руснаците от ТЕЦ Марица, ако имахме протести на ГЕРБ, щеше пак да падне правителството. А ГЕРБ-аджиите са големи спекуланти.
95
0
 
1
 
! Отговори
Абсурда във преди 1 година
България е кресливи диреци на 4 часа виещи като МЕКА във православна България.
94
7
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
След 10 години управление, ГЕРБ отново са първа политическа сила, с най-голяма доверие! Още от сега е ясно, че Менкаджиите ще врътнат една камара п**** ки номера,ротацията да не се осъществи! Сигурен съм, че скочат само да заменят Денков с Мария Габриел, и всичко останало да си върви както на тях им хрумне! Отсега залагам, че Борисов им го казва в прав текст... Не си го и помисляйте!
93
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко да не плаши с избори ПП ДБ че след такива и да ги спечели Няма да има с кой да управлява Както няколко пъти преди това му се случи. Само с дпс няма да стигнат процентите. А другото всичко са руски партии Итн копеката бсп янев левица.Без ПП ДБ трябва поне още 2 партии от тези да си избере. И ще се провали. Да търси споразумение и разбирателство с ПП ДБ а не да ги плаши и напада .
92
0
 
3
 
! Отговори
Депесарите от преди 1 година
гербАЛА са следващите след ***.
91
1
 
5
 
! Отговори
БУДА преди 1 година
НИЕ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА САМИ ПРЕЗ ДЕСЕТ БАИРА СЕ ПОМИРИСАХМЕ И ПАРТИЯ НАПРАВИХМЕ И СМЕ ЧЕСТОЛБИВИ КАТО РИЕЩО ПРААААСЕЕЕ...
90
3
 
2
 
! Отговори
Ония от горе гледа преди 1 година
Той предупреди, че ако ПП искат да се правят на интересни на наш гръб, предстои нов вот. Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме, заяви Борисов и каза ХАУ !
89
1
 
6
 
! Отговори
Альоууу...Денкоов/// преди 1 година
Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик. Такава е модата.
88
1
 
8
 
! Отговори
Баце към Кире преди 1 година
ПП да внимават в изказа си ,иначе може да изхвръкнат от СГЛОБКАТА !!! Ха-ха-ха...те ти булка Спасов ден...
87
0
 
2
 
! Отговори
Ники Кокинов преди 1 година
Кирилье... ни съ смьей... тьи сьи го избрьа!