Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия

По думите му Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на ГЕРБ
2 дек 2023 12:37, Нели Христова
165
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия
Снимка: БГНЕС

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Борисов коментира пред младата генерация в и драмите в Столичния общински съвет. "Когато бях на вашата възраст, аз се разбунтувах. А демокрацията дава рядък шанс за тези, които със сърце, душа и ум, са искали да променят, не да се закичат с думата "промянатa". Имаше закон - кмет не може да е партиен лидер. Защото аз се разбунтувах и сам, без партия, без организация, станах кмет на София. От 61 общински съветници. Слушам воплите на новоизбраните. Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", щото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви лидерът на ГЕРБ.

С изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ. Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Като лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия, каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, борисоФФ. Тоя е изплискал легена и е опасен.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоз кога се е бунтувал ? Преди 34 години нямаше кой да свали комунизма та се наложи комунистите да свалят комунизма в България . Преди 20 години този беше в рекетьорския бизнес на СИК . Принудително-охраняемия бизнес . Като как се е бунтувал срещу комунистите като той тогава охраняваше комунист номер едно - другаря Живков ???????
25
0
 
9
 
! Отговори
Деди преди 9 месеца
Ха-ха! Тоя изпечен комунист бил се "бунтувал" навремето срещу силния комунистически режим! Аде холан, та той беше рожба точно на този режим! "Бунтът" му беше да ребрандира себе си в новата среда.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всъщност Станишев утвърди Борисов и Плевнелиев като финансира Бизнес парка и Южното околовръстно с 10 платна., Първото Метро. За което те му се отблагодариха в последствие с препоръка за ПЕС. На тази основа е словесната война с Нинова!
23
1
 
8
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 9 месеца
Страхотен бунтар!!!
22
1
 
8
 
! Отговори
Колония на САЩ преди 9 месеца
България е една колония на САЩ. Нормално е като знаем,че американците приятели нямат,имат само интереси. Техният интерес е Борисов да не влезне в затвора,защото са го хванали за мъ.дите! Я мръдне ,я стискат,я кривне,я в затвора! Чук.ат го отзад,прави им фелатини,дебелият дъртак е готов на световен рекорд и да задмине Стефка Костадинова,само и само да отърве бай ти Ставри! Само че всичко е до време и тази война ще свърши! Ако американците не го фитнат,руснаците ще го озъптят в Сибир,а и доста бъл
21
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До хаха Има огромна разлика между борец против комунизма и борец против "комунистите"! Комунизъм е обществен строй при който важи: от всекиго според способностите, на всеки според потребностите! В това няма нищо лошо и не виждам кой би започнал да се бори с него. "Комунистите" обаче извъртяха удара срещу тях, насочвайки го срещу невинния комунизъм! Истината е, че те са виновни за злоупотреба на тази светла човешка цел, водейки се от своите собствени интереси...
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аре не се праи и ти! Каква мощна комунистическа партия, че и ти си и член. Не е срамно да имаш комунистически възгледи. Срамно е да си крадец и предател. А в комунизма има много чудесни идеи опорочени от такива като Борисов.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стига плещи глупости бе
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а когато народа се разбунтува 2020, също имаше мощна комунистическа партия и ти й бе начело
17
3
 
0
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До Анонимен4 Извинявай, но за да се кандидатираш за кмет от поста на охранител се иска доста смелост! Не Симеон го е назначил на поста кмет, значи..От друга страна, за да му финасира проектите този буквояд Станишев, те са били в много добро състояние, значи...Има какво да научи човек от Бойко и това не трябва да се подценява въпреки че за навлизането му в "голямата" политика без съмнение решителна роля изигра фактът че е бил именно охранител /както Путин!/, което "отпусна душите" на БСПарите
16
0
 
21
 
! Отговори
хаха преди 9 месеца
И тоз комунист се изкара борец против комунизма.
15
0
 
4
 
! Отговори
Запис на ДАНС преди 9 месеца
Дрезгав глас с метални нотки! ,,Искам да му размажа физиономията,защото не ме уважава". И наистина я размаза,просто човека изчезна!
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На Тиквата му набиха канчето за пореден път и сега се обяснява за пред колкото електорат му е останал. Сериозно и без заяждане ми се иска да прочета гербърите как си обясняват че вожда перманентно е в поза партер освен очевидното-че е престъпник и е готов на всичко за да не го подпукат Магнитски и Кьовеши
13
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 8 Ами заминавай за Русия и си живей в руската "демокрация"
12
2
 
6
 
! Отговори
Кирчо Парапеткин преди 9 месеца
Бибитко го държа в джоба си и отвреме-навреме го вадя да си поеме въздух и да изръси някой бисер за забавление на овцете. хи хи хи
11
0
 
9
 
! Отговори
Буцан Бедуинов преди 9 месеца
Прилича на мазен ,дебел и дрът бедуин,само камилата му липсва! Дано скоро да се види със своя френд Трактора,тъй де и в отвъдното да са дружки!
10
0
 
14
 
! Отговори
Безимен. преди 9 месеца
Боже и тоз изкукурига ! Кога си се бунтувал? Когато те изгониха от милицията ли за партийната ти книжка? Или когато пазеше Тодор Живков? Или когато и царя пазеше и му се подмазваше ?Овързали сте се всички кат свински черва един читав нема в политиката вече. Все изявени атлантици станали всички деца на комунисти .
9
0
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 9 месеца
Баце се разбунтува и.... спря Южен поток.
8
3
 
12
 
! Отговори
В затвора бе дебел!! преди 9 месеца
Докато е нужен на американците и убийство на живо в тв. да направи,пак няма да влезе в затвора! Омерзен съм от тази несправедливост и американска демокрация! Все повече припознавам решенията на Путин ,като справедливи и желая Руската демокрация!