Ваня Григорова: Няма да допусна да бъда нечия брошка

Резултатът от изборите показал, че не работят с ГЕРБ
Обновена: 18 юни 2024 22:02 | 18 юни 2024 21:57, Нели Христова
43

"Солидарна България" получи подкрепата на 33 613 избиратели на вота за 50-ото НС, което представлява 1,57% от гласовете.

"Не очаквах такъв резултат, има сериозен дефицит в ляво, дефицит на прагматични цели. Опасявам се, че в тази кампания не успяхме да проведем разговора, който трябваше, за да могат хората да се ориентират. БСП и "Левицата" насочиха повече кампанията си срещу нас, отколкото послания към избирателите - да покажат какви са техните решения, това е пагубно за всички в политическото пространство, същото беше и в дясно", коментира лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова в студиото на "Денят ON AIR".

Тя добави, че резултатите са опровергали твърденията в предизборната кампания, че се подкрепят с Борисов.

"Ако Борисов искаше ние да сме патерица и ние бяхме склонни на това, нямаше да сме с 1,5%, нямаше да се чудим как да покрием различни разходи по кампанията", категорична е Григорова.

Анализът ѝ показва, че трябва много по-добра работа на политиците със синдикатите, които през последните години "се стремят да запазят постигнатото, вместо да извоюват нови предимства за работещите".

"Видях как президентът на КТ "Подкрепа" се включи в кампания на "Левицата", може би мисли, че синдикалното може да бъде по-ярко представено, защитата правата на работещите трябва да има политическо изражение, в противен случай ще са в позицията да се молят на политическите елити", предупреди Ваня Григорова.

В ефира на Bulgaria ON AIR тя заяви, че няма да допусне да бъде нечия "брошка", ще продължи да работи с хората около себе си в "Солидарна България".

"Трябва да се оформи организация, в чийто център да бъдат трудовите права. Който ще работи с нея, да признае, че правата на работещите, данъчното законодателство в интерес на работещите е в основата на решаване на демографския проблем, икономическите проблеми, на държавността", призова Григорова.

Очакванията ѝ са при експертен кабинет никой да не поеме отговорност за решенията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от Политика
Бившият ПР на БСП: Грешките на Нинова бяха много
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Евро Рома :)))
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Наяла се въшка,навирила опашка.Народна мъдрост.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оооо,Ванче,не се надценявай.Никой няма желание да те слага на ревера си.Не си такова бижу,за каквото се мислиш.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Распия долна!
10
7
 
21
 
! Отговори
Ванче... преди 1 седмица
Вече се в миналото, с Манолова само ще гледате парламента от паветата, ще влизате вътре в Деня на отворените врати, твоята политическа кариера е минало.... Но, и ти като Манилова няма да спреш да се излагаш, с надеждата да се случи чудото.... От едно котило сте, дори слепия електорат прогледна за вас....
9
3
 
3
 
! Отговори
До Руси до 8 преди 1 седмица
Ами нещо да каже, той е непознат за хората, изключвам ютубските му последователи. Да се разбере кой е, какъв е, какви намерения има, програма, идеи, да се обозначи. Иначе, чета, ту е натовец, ту русофил, но от него нищо не се разбира, поне от досегашните му т.нар. интервюта. Дори и званието му под- или полковник, не че е много важно, но и то се коментира. А на Поли Златарева каза, че е генерал-майор. Избудалка я, но това не му върши работа. Чак толкова потайности за политик.....
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Единствената причина тази буля да получи такъв резултат на изборите в Сф беше, че се изправи срещу куцците маггарета на ппдеббиилите и гроб. Никой не е гласувал ЗА нея, а СРЕЩУ васко ухото и другата мека китка.
7
5
 
3
 
! Отговори
Руси до 8 преди 1 седмица
Кое й е предсказуемото ? Не разбрахте ли ,че тия ви водят Боко ,Пеевски и Кирчо. Трябва нещо ново иначе нищо няма да се промени. Марков какво очакваш да каже пред медиите те още малко и ще го разчекнат където и да отиде !
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Руси - Ами Григорова е ясна и пресказуема, за разлика от величавите, дето едно говорят, друго вършат, сега и тия проверки от НАП хич не им вдигат имиджа, напротив. Питат го Марков за разни неща, той е все един таен-потаен и все изненади обещава, вместо да отговори на въпросите. Какво мнение да му тиражират, като той на практика не е дал такова.
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 4 - БСП-то Нинова го занули, Ваня Григорова няма вина. А тепърва има възможност да върви нагоре, за разлика от БСП, колкото и да не я харесват някои.
4
3
 
7
 
! Отговори
Ббб преди 1 седмица
Надявай се. Беше брожка само на Таков, ама и той не стигна далече, като нямаше топки той да се изправи за кмет..
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
и още не е разбрала, че без БСП е абсолютна нула, БСП били се занимавали с нея, борели се против нея, какво отнели и гласове, колко процента, ами БСП имат само 7%
2
4
 
13
 
! Отговори
Руси преди 1 седмица
Прекалено много внимани обръщат на човек ,който няма подкрепа ! Величие пренебрегнати ,а великата Ваня мнението й навсякъде! От къде на къде ?
1
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ваня Григорова трябва да стане шеф на БСП.