Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС

Защо ИТН подкрепи Назарян?
20 юни 2024 13:38, Александър Попов
413
Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов влезе в обяснителен режим в социалните мрежи, след като депутатите на партията подкрепиха кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание.

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират.

Още по темата
Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа сила. Това е ГЕРБ. ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ. Вторият мандат отива в ДПС. ИТН няма да подкрепи прaвителство с втория мандат на ДПС. И ако президентът даде третия мандат на ИТН, ИТН ще предложи експертно правителство, което ще свърши определени неща за определено време. И ако другите партии в парламента не искат да се ходи на избори, ще подкрепят това правителство. И, за да се случи всичко това, трябва да има работещ парламент, с избран председател на парламента.

Всички интерпретации по темата са или от хора, които не разбират, или от хора, които въобще не искат да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да говорят глупости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и обикновени фалшификатори", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още по темата: Слави Трифонов
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
7
 
! Отговори
До до 164 преди 3 седмици
А ти бъркаш Парламент и Правителство.Различни неща са?Или не си чувАл за разделение на властите?
164
2
 
7
 
! Отговори
Айй преди 3 седмици
Колко хубаво обяснява! Чак сега разбрах!
163
3
 
7
 
! Отговори
До 166 преди 3 седмици
Тошка мозъка пак запали . Обясняеайки , *** пп са им виновни, *** са прибрали кеша. Не, *** тошке и вие и пп сте еднакво оборотни. Не ревнувай
162
1
 
12
 
! Отговори
Доган преди 3 седмици
Абе вие толкова ли сте наивниНали всяка партия има спонсор за да стигне до - нс изобщо някогаИ кой смята , че старите комунисти не са се погрижили да - не изпуснат властта още някога когато мислеха перестройката по соцаВ едно интервю преди години доган каза - който вьрти парите той дьржи властта , цялата властВсички големи партии са техниТе спонсорират и едните и другитеТе решават -като идеш на избори има ли разлика дали гласуваш за петков или за славиСлед като накрая пак получаваш доган
161
1
 
12
 
! Отговори
Айде и тоя преди 3 седмици
Вие сте прости и не разбирате.
160
3
 
19
 
! Отговори
vs преди 3 седмици
Публична тайна (особено за по възрастните), че Слави беше с Мултигруп! Илийката го юркаше както си иска! Тогава, навремето, Илийката ходеше с доган на лов и бяха дупе и ***. Да проддължавам ли!?
159
9
 
5
 
! Отговори
До 164 преди 3 седмици
Кои кадри бяха на ППДБ? Росен Желязков като председател на парламента си беше от ГЕРБ. Не виждам разлика с Рая Назарян. Ама тогава сглобката беше хубава. Сега е лоша. Що така?
158
2
 
21
 
! Отговори
Няма новина преди 3 седмици
Е плешивия е ратай на доган и боко от време оно
157
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изглежда като това, което е
156
3
 
20
 
! Отговори
От цялата тази преди 3 седмици
българска действителност се разбра и доказа, че една овца е с пъти по-умен от съществото ЧАЛГАР ! Как ги търпи все още ФАУНАТА е необяснимо !
155
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Раваха срещу ПП за сглобката, но в нея всички кадри бяха на ПП и гербавите гласуваха за тях. А тук чалгарите гласуват за кадри на гербавите. В бъдещата им коалиция кадрите ще са на ГЕРБ и ДПС, а малкото ДПС само ще натиска бутоните.
154
5
 
19
 
! Отговори
Карл Бенц преди 3 седмици
ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА БУТНАХТЕ!СЕГА СЕ ЗАГРИЖИХТЕ ЗАЩО ИМА ИЗБОРИ!НИКАКВО ДОВЕРИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ!
153
1
 
15
 
! Отговори
сравнението преди 3 седмици
И дойде Видов ден!За всички дето чалгарията ги приведе до евроатлантическите ценности честито!Чалгарията дето платени антибългарски и антинародни сбърканяци насаждат в България от 1989г. седна в парламента и посочи ясно пътя за затриване на Родината!Чалгари,меки китки,лесбоси войната срещу доброто започна в света а народа ни го пласкате по пътя на саранизма и антиправославиетоЧалгарията=антибългария!
152
3
 
16
 
! Отговори
Хмм... преди 3 седмици
Само едно не мога да разбера Станиславе, вчера против Назарян, днес обвзети от просветление, за Назарян. Защо така Станиславе, защо? С каквито и мотиви да се опитваш да излезеш днес, за да оправдаеш своите, няма как да ви се повярва! И вие не сте по-различни от всички останали маскари в парламента!
151
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз не разбирам как може още да има хора, които да му вярват на тоя!
150
2
 
15
 
! Отговори
1 преди 3 седмици
В случай, че не сте разбрали Славуца, ВИНАГИ е бил слуга на Доган. От самото начало на шоуто никога не е правил скечове или нещо срещу него.
149
2
 
3
 
! Отговори
вьвцд преди 3 седмици
Славчо не съм ***, разбирам те напълно......На *** да ти приличам случайно аааа?
148
1
 
11
 
! Отговори
Антов преди 3 седмици
До 147 - чета, чета и нищо не разбрах от твоя коментар, кое не е верно на емигранта ? Вчера гласуваха ИТН против и въздържал се за Рая, а днес гласуваха "ЗА" Рая ! Ти добре ли си с разсъдъкът ?
147
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
браво на Слави, по-нормален е отколкото изглежда.
146
10
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Хахаааааа, гаврата с ППДБ-тата продължава всеки ден :)))))))))))))))))))))))