Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС

Защо ИТН подкрепи Назарян?
20 юни 2024 13:38, Александър Попов
413
Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов влезе в обяснителен режим в социалните мрежи, след като депутатите на партията подкрепиха кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание.

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират.

Още по темата
Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа сила. Това е ГЕРБ. ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ. Вторият мандат отива в ДПС. ИТН няма да подкрепи прaвителство с втория мандат на ДПС. И ако президентът даде третия мандат на ИТН, ИТН ще предложи експертно правителство, което ще свърши определени неща за определено време. И ако другите партии в парламента не искат да се ходи на избори, ще подкрепят това правителство. И, за да се случи всичко това, трябва да има работещ парламент, с избран председател на парламента.

Всички интерпретации по темата са или от хора, които не разбират, или от хора, които въобще не искат да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да говорят глупости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и обикновени фалшификатори", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
10
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахаааааа, гаврата с ППДБ-тата продължава всеки ден :)))))))))))))))))))))))
145
6
 
6
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Алоуу..., Психо бавно развития с VPN, абе, амебо, ти наистина ли си мислиш, че при едни нови избори през Есента твоя идол Киру Т. ще повиши изборния си резултат??? -))))))))
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората плашат такса и Депутатин.
143
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чегърта, чегърта с уста , с каквото има
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе да се обеснява или не - работата е ясна, Направиха Сглобка 2 с ДПС и Герб.
141
4
 
5
 
! Отговори
Бате джаго преди 1 месец
Сички чегьртачи - пристанаха на бай амед доган , иначе за пред матерялоБяха циркове , лакардии - един чегьрташе друг , вкарваше баце и шиши в затвора , трети взе на абордаш имението на - шахаНо бай амед отдавна каза - който плаща той поръчва музиката у ресторантаЕ видяхме се , преброихме сеДотук - да поема здраво юздите на матряло и всеки на работното място да - работи усьрдно за шаха и неговите везириКой е тоя дето вярва , че -дс/бкп ще ви пусне да се самооправлявате
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не е нужно депутатите да се държат гуша за гуша за пред хората. Това не е нормално.
139
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А хората плащат такса водомер, електромер, въздух
138
8
 
6
 
! Отговори
до ЕМИГРАНТ преди 1 месец
"Вчера против ГЕРБ/ДПС, днес с тях".С това изказване показваш умственият си капацитет,защото АБСОЛЮТНО нищо не си разбрал от написаното.Бегай емигранте да береш ягоди,че тука като теб са много и трябва да се освобим от тях....
137
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
агриканчетата на тази днес гласуваха и за рая , и за силви .
136
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъжно е. За Бг , за обикновените хора, те мутрите ще се оправят
135
10
 
4
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Да не би пък Киру Т. да си мисли, че като предизвика нови Избори през Есента, партийката му ще увеличи резултата си??? -))))) Не, аз нямам нищо против при едни нови Избори ПП за заеме мястото на ИТН като изборен резултат. -))))))
134
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави е по-нормален от хейтърите в НС.
133
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да напомним, че това е същото лице, което върна ПЪРВИ мандат с аргумента, че иска още по-убедителна победа само и само да даде властта в ръцете на Радев, който да си назначи каквото си иска служебно правителство. С други думи, дейсттвията му сега са ПРОТИВОПОЛОЖНИ на действията тогава.
132
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Ех Слави, въртележката през тези три години започна с вашият инат да предложите правителство, без да имате опит, готовност, подготвени кадри за това.Предлагахте смешни кандидатури. Всичко това докара проекта на Радев с тези аматьори от ПП, много искащи и нищо не можещи.Защо заради "дългото" ти его, направи партия мерейки си ги с Бойко? Подлъга и разочарова толкова българи. Сега пак проговори егото ти, а не мисълта за най възможното добро за България!
131
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ХА-ХААААА Чалгаря гнусен щял да предлага експертно правителство....и кои са ти експертите чалгар ддолен - Пацо Шнорхела и оня Плагиата,сскапан чалгар противен.
130
4
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Вижте се бе будали-ЧАЛГАРИ ! Вчера против ГЕРБ/ДПС, днес с тях ? Как им викат истинските хомосапиенс на такива сещате ли се,ако го кажа тук с истинските думи ще ме ИЗТРИЯТ ! А какво ви стъкми този отвратителен човешки екземпляр преди няколко години когато народът му даде шанс сам да сглоби правителство това сещате ли се,как ви "преобърна" със "суплекс" ? Кой истински МЪЖ ще допусне такъв обрат,че да сам да се оправдава като "магистралка" за действията си които доказват,че е на "командно дишане"
129
1
 
9
 
! Отговори
Славуца преди 1 месец
До 136 Под чагъртане явно е имал предвид обслужване пълно на граб и ДС
128
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво стана с чегъртането или това са приказки за пред чалга питеците.
127
1
 
14
 
! Отговори
венци преди 1 месец
Гласуването заедно с крадците от гербдпс говори всичко.Всеки контакт с тези престъпници е токсичен.И да се обяснява всичко лъсна.