Рамадан Аталай: Нека Йордан Цонев да не си слага дивиденти и да не си играят с етническата карта

Той отрече да има етническо напрежение в партията
12 юли 2024 11:50, Нели Христова
90
Рамадан Аталай: Нека Йордан Цонев да не си слага дивиденти и да не си играят с етническата карта
Снимка: БГНЕС

Няма как почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който е предложил заедността, изведнъж той и неговите последователи да създават етническо напрежение. Това заяви независимият депутат Рамадан Аталай.

Аталай категорично отхвърли думите на депутата Йордан Цонев за етническо напрежение. По-рано днес Цонев заяви за недопустим език на омразата срещу българите, който използват поддръжници на Доган.

“Няма как човекът, който е измислил и предложил в България българския етнически модел - той е предложил заедността, и изведнъж Ахмед Доган и неговите последователи създават етническо напрежение”, каза Аталай.

Той подчерта, че неговото семейство ще продължи да бъде в етнически мир.

“Нека Йордан Цонев да не си слага дивиденти и да не си играят с етническата карта, защото, който вади етническата карта си заминава”, предупреди Аталай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от Политика
Независимите депутати в парламента - малко права, много проблеми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Атака човек, защо не вземеш да си отидеш в Турция да те видим дали там ще си отваряш мръсната една.,
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Точно Рамадан използва етническата карта и затова да си подава оставката.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо не ми пускате коментарите за почетния мафиот
69
2
 
0
 
! Отговори
grajdanin преди 3 седмици
vseki razumen grajdanin na RB ste podkrepi Peevski za predsedatel na DPS.dogan da otiva v rodnoto si selo.35 godini kakvo polojitelno napravi za Bilgariya..................
68
3
 
5
 
! Отговори
Подсказвам преди 3 седмици
целият цирк е да се пробута пак правителство на путинската ПП.
67
4
 
7
 
! Отговори
--- преди 3 седмици
мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.
66
2
 
19
 
! Отговори
Делчо преди 3 седмици
Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.
65
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доган си пее една песен от 35 години ,с която краде яко от България.Етническия мир,автономия,.Ехей Спиртосания-сега не е 1989г.Сига е 2024 г. И от мухъли като като тоя нямаме нужда.Пеевски ще ти го отпери с 300...
64
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А бе къде се покри Банкянския крадлив похотливец със заешкото сърце ? Още ли го пазят снайперистите. И от кого точно го пазят - от почетния председател или от грозната дебела сви ня ?
63
0
 
27
 
! Отговори
аз преди 3 седмици
Етническият мир у нас се поддържа от българите.
62
1
 
25
 
! Отговори
Писна ни преди 3 седмици
Този както заплашва... Да не му подпука някой шалварите. Българите сме търпеливи, но с мярка.
61
0
 
21
 
! Отговори
Юска преди 3 седмици
Аталай преди и след като влезе в политиката! Няколко милиона разлика, за да не си мислите, че е заради политиката, световния мир и етническата толерантност.
60
1
 
9
 
! Отговори
мдаа преди 3 седмици
скандали в ганстерския синдикат ДПС май ще стрелят поо мъжки секретарки и от гагстрски ще стане гангтурски
59
1
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Данчо Ментата по времето на ГЕРБ идваше във Варна и привикваше всички шефове в града ,като пълен господар .
58
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изгледа този Аталай е в основата на конфликта, а сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. А този култ към личността на Доган напомня на едни отминали времена. На Доган сякаш не му се занимава вече с партията, но такива подлизурковци като Аталай се опитват да го представят като активен политик.
57
2
 
22
 
! Отговори
СИРИЕЦ преди 3 седмици
Затова се махнах от Турция преди 10 години избягах от Сирия но от турция непрекъснато ми звъняха и ме заплашваха да не говоря на арабски а на турски, а в българия всички турци говорят на турски. Аз живея в България и я обикнах, турция не е хубава и достойна държава, турците не са хубави хора, аз съм го изпитал на гърба си, просто са лицемери.
56
0
 
10
 
! Отговори
Дерибей преди 3 седмици
А ти кой беше?
55
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Времето минава,а в ДПС не го разбраха! Но ще разберат,че Пеевски не е Гюнер Тахир или Лютви Местан! Човекът с парите не е зависим като тези,които си сменят позициите според вятъра,ду.хащ от Росенец! Ще видите "Ново начало" - израза на Пеевски пред репортери е красноречив към тези, които се заблудиха спрямо него!
54
2
 
6
 
! Отговори
Жега е преди 3 седмици
Теи му ги сложиха дивидентите на Ментата им отдавна. Както на туркинята му. Там, в дупето. Не съм аз виновен. А пък, за етническата карта ли е, партия ли е, движение ли е, изобщо не е мой проблем. Хайде да са ви честити бюджетите на тези от 50-то НС. За мандатите да му мисли президента.
53
4
 
11
 
! Отговори
АЛА-БАЛА С ДОГАН преди 3 седмици
И ПП ПАК СТАНАХА ВТОРА ГРУПА В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА МОЖЕ РУСОФИЛА ДА ИМ ДАДЕ ВТОРИЯ МАНДАТ И С ЛУКОЙЛ РОСЕНЕЦ ДА ДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ