ДПС се цепна и медийно, Пеевски пусна алтернативен сайт на партията

Старият сайт мина на страната на почетния председател Ахмед Доган
Обновена: 11 юли 2024 16:27 | 11 юли 2024 16:27, Нели Христова
243
ДПС се цепна и медийно, Пеевски пусна алтернативен сайт на партията
Снимка: БГНЕС

ДПС на Делян Пеевски пусна алтернативен сайт, след като по-рано днес старият сайт мина на страната на почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган.

Новият сайт се казва https://dpsbg.eu/. В него е включена информация за последните медийни изяви на единия от председателите на Движението Делян Пеевски.

Тази сутрин стана ясно, че старият сайт https://www.dps.bg/ се намира под контрола на привържениците на почетния председател. На централно място фигурираше неговото писмо от вчера, в което той иска оставката на Пеевски и още петима ключови функционери на Движението, които Доган смята за отговорни за настоящата ситуация. Също така в раздела за председател липсваше всякаква информация и даваше грешка и че страницата не съществува.

В сайта, който е пуснат от Пеевски, има раздел слова на почетния председател, като последното от тях е 3 януари 2024 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от Политика
Калин Стоянов не е учуден от исканата му оставка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
Новото начало. преди 2 седмици
ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".
180
0
 
0
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДО преди 2 седмици
мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ!Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите
178
0
 
2
 
! Отговори
Баба Илийца преди 2 седмици
Разбихте рейтинга на всички турски сериали. Величие ви дишат прахта. Ашколсун и берекетверсим. Дано не изтървем финала на европейското зарад тая жестока драма.
177
0
 
0
 
! Отговори
ЗАЩО преди 2 седмици
МУ ВИКАТЕ ,,ПОЧИТЕН,,-ТОВА Е ТОТАЛИТАРНО ОБРЪЩЕНИЕ, МИ АКО НЕ СЕ ОБРЪЩАТЕ ТАКА СИГУРНО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО,,НЕ ПРЕДВИДИМО,, Я СЕ ШИ..ЙТЕ
176
0
 
1
 
! Отговори
И Йордан Цонев се.. преди 2 седмици
Усети че е работил за етническа партия 20 г --20 г той бил българчето за турците !Това го каза при Цънцарова ! Цонев се усети най-накрая че ДПС е етническа партия а те са там само за пред света за някаква легитимност ---добър ден бе Цонев да си чул че българи гласуват за ДПС освен вас там една шепа ? Няма и да чуеш !
175
1
 
3
 
! Отговори
Юлиян преди 2 седмици
Трябва обаче да призная,че в кадруването на Доган не му върви.Хората,които посочва за негови наследници до един се провалят.
174
3
 
7
 
! Отговори
Юлиян преди 2 седмици
За какво разцепване бълнувате?Кой от българските турци ще предпочете Пеевски пред Доган?Доколкото ги познавам,едва ли някой ще вземе страната на Пеевски.А Доган,каквото и да му приписват, си остава най-мъдрият политик в днешна България.В"разчитането" на най-сложните протичащи в момента геополитически"ребуси"няма равен.Вижда и предвижда и най-сложните катаклизми и последствията от тях.Добре би било по-често да се вслушвате в думите му.
173
1
 
4
 
! Отговори
Юлиян преди 2 седмици
"ДПС на Делян",колкото "Американското посолство на Юлиян"!
172
2
 
1
 
! Отговори
Всички сме опозиция! преди 2 седмици
Сега ППДБ да се чудят кво да правят с горещия картоф. Положението е ясно. Никой не иска да управлява след 3 години пълна галимация. Положението е толкова зле , че всеги бега от властта. Дългова спирала, нито евро усвоени-дори ще трябва да се връщат пари за недовършените замаразени от 3 години проекти. Едно 100 милярда са юетите от 3 те години шарлатания....
171
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 2 седмици
Е, хубаво ще е Дебелян да се цепне на две, така ще тежи по-малко...
170
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС ЦЕПНА ТИКВАТА
169
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До АнонимеН 163. В интерес на българите е такива като Делян и Доган да са в затвора.
168
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски е Ново Начало, а Доган бил за Русия. Значи аз съм за Доган. Пеевски да върви в америка, там го чакат.
167
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако някой смята, че Делян Пеевски може да изведе нещо на добър път, много греши. Още от тефтерчето на Златанов ДП се превърна в 10. Жив престъпник и не е нужно съд да го доказва. Крадец и измамник, но и той ще си получи заслуженото. Дано да е по-скоро.
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
това дебело прасе, няма да се наяде. Гръклянеца твябва да се пререже.
165
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 2 седмици
Доктор Ахмед Доган каза тежката си дума и това е окончателно. Както решенията на Конституционния съд. Само се изпълняват без да се коментират. Каквото Доган каже, това ще стане! Друго не може да бъде.
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сектата на Еничарите се казва сектата Бешикташите те са шиити , само джамия им е останала в Албания.Мислете Братя какво ще правим ние със Сектата на Сциентологията ..
163
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС - за него мислят Доган и Пеевски.:))
162
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС = Делян Пеевски Сам на бара бухахахахахахаха