Преди трусовете, ДПС беше стабилна партия

Ставаме свидетели на теки процеси
12 юли 2024 11:04, Инна Ангелова
32
Преди трусовете, ДПС беше стабилна партия
Снимка: БГНЕС

“Това, което става в ДПС, показва една нестабилност в държавата в почти всички партии. Виждаме едни много тежки процеси, които съпътстват голяма част от тези, които сме изпратили в парламента“, коментира случващото се в ДПС проф. Екатерина Михайлова.

Тя допълни, че преди трусовете, ДПС е била една от стабилните партии. “Трусове сме виждали, но като че ли този път е най-драстично. Не сме виждали да започва една открита битка между две части от ДПС. Докъде ще стигне – не знам, но смятам, че ще има бързо развитие“, каза проф. Михайлова пред bTV.

Михайлова е категорична, че правителство трябва да има, най-вече защото държавата има нужда от политики, които да бъдат реализирани.

“Ще ми се да видя поведение от политическите сили, което е насочено към това, което е в клетвата. На първо място да са интересите на народа“, коментира още преподавателят по конституционно право.

Тя призова депутатите да не се държат към възлагателните мандати като на тяхна собственост. “Те се възлагат не защото са тяхна собственост. Не сме гласували, за да си ограждат мандатите и не това е най-важното. Да забравят политическото его и да се опитат да предложат пет неща“, каза още Екатерина Михайлова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: политикадпскриза
Още от Политика
Еврокомисарят: Честата смяна на правителство не изпраща добри сигнали в Брюксел
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре, че излезе и ти от нафталина!
29
0
 
1
 
! Отговори
Турчина ЖИВКОВ ????? преди 3 седмици
Кока Кола в държавата на БКП се казваше АЛТАЙ на името на МОНГОЛОИДНИТЕ ТЮРКИ................ФИКМЪТ ХАН АСПАРУХ НА БКП започва с виковете:"КРИИТЕ СЕ ГЪРЦИ ИДВАТ ВАРВАРИТЕ БЪЛГАРИ"...........а истината е че в МИРНИЯТ ДОГОВОР Византийският Император подарява на Хан Аспарух нещо като Автономната Славянска Република във Византийската империя на Седемте Славянски племена и Северите то ест в ОНГЪЛА и прочие вероятно НЯМАЛО ГЪРЦИ
28
0
 
1
 
! Отговори
Читав е Христос преди 3 седмици
СМЪРТНИ ПРИСЪДИ за ИЗПОВЯДВАНЕ на ХРИСТИЯНСТВОТО са се издавали във варварските тюрко-монголоидни хаганати в Източна Европа чак до 9 век..............АВАРИТЕ извършват ПЪРВОТО КЪРВАВО ГЕНОЦИДНО КЛАНЕ над българите като оцелялите българи бягат и се спасяват във ВИЗАНТИЯ около Солун................Червените промити мозъци само ТУРЦИЯ ЗНАЯТ а НЕ СИ ЗНАЯТ СОБСТВЕНИЯТ РОД
27
1
 
0
 
! Отговори
уха преди 3 седмици
Класната ,като се отърва от политиката, полека-полека отвори малко очите. Или смени очилата. Ама и малко срам трябва да има от себе си от дерибейските си години. Или смирение... Ама не се е забелязало. А ако не се покая нарушава втората божия заповед...
26
0
 
2
 
! Отговори
сами си го........ преди 3 седмици
СЪРБИН като културно цивилизационен КОД е Бойко Борисов от Банкя..........ЗАПАДНО от София в град БАНКЯ малкият Бойко със стайна антена си гледал трите ТВ СРБJA плюс ТВ МАКЕДОНИЗМА...................НЕ Е В ЧАС СЪРБОМАНА Слави Трифонов от плевенските села а чалгар Уест Бойко от БКП е в Лепа Брена винаги в ЧАС
25
0
 
2
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 3 седмици
....сега Доган, нема да може да си издържа ченгетата и доносниците на ДС/БКП!
24
1
 
2
 
! Отговори
Сърботурцията герб преди 3 седмици
До Кръчматъ---------НЕ ПОВЯРВАХТЕ в Костинбродските бюлетини на Бойко от БКП.................същият ДИ ДЖЕЙ НА ЧАЛГАРСКА дискотека Николай Бареков има изказване цитирам:"ОТИВАМ ВЪВ БАНКЯ И ОТ КЪЩАТА НА БОЙКО СЕ ЧУВА ОТДАЛЕЧЕ ЧАЛГА МУЗИКА ДО ДУПКА"
23
0
 
2
 
! Отговори
Само питаме: преди 3 седмици
....а, сега "хидроинжинера" ше го удавят ли, като спрат и обезщетения за тютюна...ХАХАХАААА..???!!!
22
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 3 седмици
ДПС- то и ДОГАН СЕ САМОУБИВАТ---"ПОРЦИИТЕ" СВЪРШИХА И ВЕЧЕ НЕМА МУФТА ОТ ФАЛИРАЛИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ТЕЦ- МАРИЦИТЕ/1,2,3,/.....ХАХАХАААА УЕСТИНГХАУС ЩЕ ГИ ЗАКРИЕ !!
21
0
 
0
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
Яяя...., нарая шъ съ окаже, че колкото по-малко хора гласуват, толкова по-силни стават "Трусовете" у политическото ни Статукво... -))) Помните ли как нъ убеждаваха "пишман" политолозите ни по ТВ-то, че народа трябвало да гласува инак шъ стане много Лошо, а, то виж как можело, да ги "Раздрусаме", просто не гласуваме..., кой "за гъби", кой у Кръчматъ при мене... -))))))) Ами тогаз... "За бога братя, не гласувайте"?! -))))))))))))
20
0
 
2
 
! Отговори
Иковомист преди 3 седмици
Тези трусове стават не само в ДПС, а и в другите партии. Дори и земетресения стават, а не само трусове, в Турцията им. Тази беше от СДС, а сега е с комуниста от Герб, мутрата от Банкя. Те си се знаят къде са им членските книжки от БКП-то им. Генералите да отиват да се бият във войната, в която ни вкараха политиците ни и техните лидери. Хайде да им е честито.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Къща срещу къща в родното и СЕЛО живяли Екатерина Михайлова и МЕХМЕД АЛИ АГДЖА и заедно са израснали та прослувутата УЖбългарска знаела че ТУРЦИЯ била Римските ПАПИ
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Туй "професуркъ" чувало ли е за гребенче, за фризьор стилист, за козметик и козметика??? Или е наблягала единственно на алкохолната научна дисциплина???
17
1
 
5
 
! Отговори
Джоан преди 3 седмици
Браво на Пеевски! Истински патриот се оказа. Тридесет години ДПС са монолитни и непоклатими. Всякакви опити да ги разбият се провалиха. Обаче сега Делян от раз ще успее да ги срине отвътре. Нещо, което 30 години не можа никой отвън да направи, Делян ще го направи отвътре и то с един замах.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По темата ДПС мога да кажа, че в момента е ниво "големия сеир". Публиката гледа и тръпне от страсти кво ще стане. Както е казал Чудомир, сеирджии чок, алъш вериш йок. Начи, сеира ще свърши на следващите избори. Тогава послушния електорат зад и пред границата ще се чуди как да гласува. Но който следи историята от 1990 г. насам, ще си припомни какви ги вършеше Доган като "балансьор", как прекара Фил Димитров, после Костов, как управлява безславно Беров и пр. Сега- рестарт, ама на куково лято. Ниц.
15
0
 
2
 
! Отговори
FMC преди 3 седмици
И на баба ти шорртите бяха стабилни, докато не ги наду вятъра.
14
0
 
0
 
! Отговори
Класната преди 3 седмици
тихо, че "Класната" преподава урок по дипломация, който очевидно е пропуснат от Пеевски.
13
0
 
6
 
! Отговори
Велинградчанин преди 3 седмици
Баси,Ката Космата станала "професор".....
12
1
 
4
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
"Преди трусовете ДПС беше стабилна партия". Те на това викам аз анализ на професор. Доста проникновен извод, който навежда към дълбоки размисли, в същината, в ядрото на проблема, както се казва. Та...Саче.ва да не се мисли за много умна и красива, щото е само Фторото, а Катето Михайлова - и двете. Какви чаровни политици от женски пол имахме навремето, ехее...а сега мани, мани...
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДПС и сега си е стабилна, проста падна камуфлажа и остана това, което са били винаги: турско- *** мюсюлманска партия. А моделът се сменя доколкото явно вече финансирането няма да е през далавероте на Пеевски, а директно от чужбина.Защото иначе турците депутати са до един неграмотни селски бейове.