Кирил Петков: Бавно, но моделът "Пеевски" се разгражда

Хората от Доспат имат същите проблеми
11 юли 2024 09:42, Александър Попов
83
Кирил Петков: Бавно, но моделът "Пеевски" се разгражда
Снимка: БГНЕС

"Виждаме, че това е бавното и явно разграждане на модела "Пеевски", заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред парламента.

Хората от Доспат имат същия проблем.

"Някакъв кмет там решава, че може да прави каквото си иска", коментира Петков, визирайки провеждащия се в София днес протест на хора от Доспат.

Според него може да е бавно, но моделът се разгражда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: кирил петков
Още от Политика
Хасан Азис: Доган е първи председател
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Допълвам към коментар 71, който е мой, че не носи мълва, че подобни проблеми не са само община Доспат. Такива слухове има.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мисля, че и в Община Гърмен,Сатовча и Хаджидимово, може да има подобен проблем. Нека и съседните общини внимателно да се следят и проверяват от компетентните органи. Това е недопустимо в 21 век.
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Моделите Пеевски и Борисов са доста охранени да дефилират време е да слязат от подиума на политиката и да посетят бай Ставри да заслабнат Здравословно е за България
65
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 седмици
Не виждам никакво разграждане в модела Софиянски, модела Борисов, а сега и в модела Пеевски,... Нищо не се разгражда, а само ги развиват.
64
3
 
2
 
! Отговори
дедо ви преди 2 седмици
кико , важно е че модела кико,асен и лена с бърза скорост се разпада !
63
3
 
4
 
! Отговори
Лаладжия без мозък! преди 2 седмици
Моделът Пеевски, всъщност е модела Доган! Разбика няма! Но, нали Кирил Петков не е живял в България и слуша ментора си от ДС . Бойко Рашков, така се получава! Докато младежите на средна възраст от ПП-ДБ осъзнаят, че ни готвят етническо напрежение, за да ни изкарат от ЕС и НАТО, ще пропуснат момента да реагират като българи, а не като наследници на червената партийна и ДС номенклатура!
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
вие се опитахте да го наложите като общодържавен модела пеевски-борисов, спечелиха изборите, а вие сте четвърти, но еничарите нямат шанс, тръгнаха дори към разкол в църквата, Николай Пловдивски подкрепяше кампанията на пеевскив Родопите
61
1
 
4
 
! Отговори
Дрън дрън преди 2 седмици
...имало ли е случай, когато на този не са му Пеевски и Борисов в устата ? Не се виждат какви ги надробиха последните години, ама все други са им виновни! Лъжци , крадци и некадърници! Единственото с което ще ги запомним, са самодоволните и захилени физиономии, когато увътряха държавата!
60
1
 
2
 
! Отговори
Математик преди 2 седмици
Чакаме и вашият модел " Тримата *** " и да започнем на чисто!
59
1
 
3
 
! Отговори
герберче преди 2 седмици
За Кирето има само един коментар: " Присмял се хърбав на щърбав!" Следва: Пеевски се взима в ръце. Прави си партия и на новите избори отсвирва Шарлатани, Догани и тям подобни. Стигат му и 4% да влезе, а той ще ги има! КиретоЛенин и Хасанчо...продължават разпада по канален път, освен ако не идат да пият мазни кафета с Доган за коалиция. Мали какъв смях ще падне.
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кица , внимавай какво си пожелаваш , защото между вас с Асенка става идеален " тандем " Пеевски-Доган , което ще е още една добрина за обществото .
57
2
 
3
 
! Отговори
Хахахах преди 2 седмици
Първите паднаха, последните - първи станаха!!Хихихих
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
това с модела не беше ли 2021?
55
2
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 2 седмици
До евроатлантик. Пич, много си смешен и жалък с тези хвалебствени дитирамби за променкаджиите. Първо, ГЕРБ въобще не се разпада, а е най-стабилната партия в момента и пак ще бъдат първи. Второ, твоите неможачи ще продължат да се сриват, защото хората ги разбраха, че нищо не става от тях.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Никакъв спонтанен протест няма - на Ивелин Михайлов му трябва Доспат има проект за грабеж кмета му пречи..
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кире , това са еленетарщини бе твоите . На подобни модели им е заложено разпада още при зачеването им , нещо като живота и смъртта почваш да умираш още щом се родиш . Въпросът е в това да поживееш в усливия на достъпност на по-големи " благинки " , да можеш да консумираш повече от колкото си произвел , най-вече да не живееш в условия на оцеляване . Не разбирам какви свои заслуге искаш да ни поднесеш тук и сега , може би единствено uдuoтuятa ти , която е единсвено качествена при теб .
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кирилчо, а какво стана с петте моста над Дунав и трите тунела под Стара планина?Върви ли вече движението по тях?!
51
1
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
До искаме България. И ти не си разбрал, че кучето е заровено в матр'яла. Пеевски и Борисов се появиха някъде след 2005 година. А преди това, когато ги нямаше, България по-добре ли беше? Деййба и наивниците ви деййба.
50
2
 
14
 
! Отговори
Бейк Ролс преди 2 седмици
Киро, а твоят модел с изнудването на шефа на Бейк Ролс за пари от записа с Лена Бориславова все още не е разграден, нали?
49
9
 
4
 
! Отговори
Евалла преди 2 седмици
Доган разгради набързо, само с един телеф он и моделът"Борисов" и моделът "Пеевски". При него няма бавно!