Костадинов: ПП-ДБ дават повторен шанс на Борисов и Пеевски

Очаква изборите да са в средата на октомври
18 юли 2024 21:22, Александър Попов
57
Костадинов: ПП-ДБ дават повторен шанс на Борисов и Пеевски

Костадин Костадинов заяви, че са водени разговори с ПП-ДБ, но в крайна сметка в тозии парламент не може да има нито правителство от ГЕРБ и ДПС, нито срещу ГЕРБ и ДПС.

"Явно изпитват някакъв срам, когато разговарят с нас, не виждахме такъв, когато разговаряха с Борисов и Пеевски. Платиха цената, че изпраха Борисов и Пеевски, сега ще платят цената, че дават повторен шанс на Борисов и Пеевски", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че точките в декларацията на ПП-ДБ се покриват с предложения, правени от "Възраждане" още преди появата на партията на Асен Василев и Кирил Петков.

"Те искат безусловна подкрепа за нещо, за което няма връщане назад. Референдумът, за който настояваме ние, не безусловен - на него може да спечели тяхната или нашата гледна точка - каквото реши българският народ", посочи лидерът на "Възраждане".

Бяха подарени над 1,5 млрд. лв. на украински туристи, които наричат бежанци

Костадинов коментира ситуацията с пожарите в страната и възможностите за реакция на държавата. Според него вместо да отделяме средства за помощ за Украйна, могат да бъдат дадени за справяне с кризата: "Нови 80 млн. лв. ще се подарят на Украйна, защото са заложени в бюджета предварително. Те ще бъдат подарени директно, както бяха подарени над 1,5 млрд. лв. на украински туристи, които наричат бежанци. Липсват хора, пари, средства. Тези пожари изписват огнен некролог на България", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Костадин Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руска пропаганда
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига сте писали бе евроатлантически трролове. Вървете да гасите пожари евроатлантически мъррзели гейове и подобни
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Копейка, Всички мaймyнu страдат от собствени номера , обединени в кражба на банани , нито една обаче не владее този номер дето е нужен , да не краде , а да прави общество .
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долния нищо не ти разбирам.
35
2
 
4
 
! Отговори
Копейка, преди 1 месец
Точно Възраждане ,заедно с ИТН, ГЕРБ и ДПС свалихте правителството на Петков,единственото правителство,в което ГЕРБ, ДПС и техните обръчи от фирми не участваха.Така,че вие и ИТН върнахте ГЕРБ и ДПС,а сега най- много крякате.Писна ни от вас.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейката новият Волен лъже маже само и само по дълго време за нищоправене да получава много пари сладка работа е парламента
33
8
 
2
 
! Отговори
Копейката е прав преди 1 месец
За много неща - за укропските туристи, за погазеното право на народа да си каже мнението на референдум, за продажните ППДБ как паднаха ниско в краката на тези с които уж щяха да се борят, за парите които раздаваме на укропските фашисти за да може госпожа Зеленска да кара последен модел Бугати. Само не ми харесва, че говори с утайката ППДБ, какво има да се пазари с тия небългарски дж_3е-н дъ р де г е нер а ти то е ясно, че те за друго освен за кражби не мислят.
32
5
 
8
 
! Отговори
Споко преди 1 месец
идва юро и борса ток. Благодарение на евр оатлантическите прдажници. Без референдум, нхални и нгли ще бъркат в частните ни депозити шкаджии, шрлатани, дпсари. унщожителите на български лев. В Хърватия след еврозона инфлация от 40 до 70%, в България инфлацията за 3 години е от 60 да сто процента. сега ще ги видим кои в НС ще гласуват законите за еврото, този път ако народът не защити лев и частните депозити, си заслужава съдбата. а идва цифово евро внесто да пишат правото на Кеш в Конституцията
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дали са туристи тези евро атлантически бежанци или са завоеватели остава да разберем ако оживеем.
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За това че България трета година издържа много голяма група украински туристи незнайно защо наричани бежанци е абсолютно прав.
29
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във Варна производството на руски патерици за политиците в София процъфтява. По заявка на клиентите от София се предлага по руска или по малко руска патерица. Клиентите са доволни.
28
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не е изпрал Борисов и Пеевски, лъжецо! Стига манипулирай простолюдието. Освен ако ти искаш да ги изпереш?
27
15
 
14
 
! Отговори
Лизко Близко преди 1 месец
Запартък Костадинов, защо така злобеете? Ами, не можете така блажничко да се намажете на божествата. Не се пънете, миришат ви устата, чорапките също. Те не харесват путинолизци.
26
11
 
15
 
! Отговори
Петя преди 1 месец
Я спри бе картечар,по цял ден плямпотиш само простотии
25
4
 
10
 
! Отговори
Катя преди 1 месец
До 24 Защото си долен интригант
24
6
 
14
 
! Отговори
Надя преди 1 месец
Днес бе не блокирайте Разбира се,че Копейкин е без плодни кречетало
23
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо на евроатлантиците Борисов и Пеевски патериците им са все проруски ?
22
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Освен най-искрено да пожелаем на Костя и той някога да бъде такъв турист, да изпита на собственият си гръб подобно екскурзианство.
21
4
 
6
 
! Отговори
Реплика преди 1 месец
Всички в този парламент са маскари. Никой *** за зеле не става.
20
16
 
17
 
! Отговори
Яна преди 1 месец
А на тебе никой никакъв шанс няма да ти даде,защото освен,че си лъжец като Киро си и българския Хитлер Аре изчезвай,че не те понасяме ,през 2-3 часа ни се натрапваш с перченето плямпането си.