ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира

Ясно е, че няма подкрепа за техния подход
Обновена: 18 юли 2024 09:21 | 18 юли 2024 09:00, Елка Василева
247
ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира
Снимка: архив, БГНЕС

Няма да злоупотребяваме с времето и сме готови да върнем обратно веднага мандата в първия удобен за президента Радев момент.

Още по темата
Това съобщи на брифинг в парламента съпредседателят на ПП Кирил Петков.

От ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“ обобщиха проведените разговори с останалите формации в 50-ото Народно събрание.

В рамките на вчерашния ден стана ясно, че няма подкрепа за нашия подход, а именно антикорупционни закони и след това разговор за правителство. Това ни поставя в ситуация да не можем да реализираме втория мандат. Това заяви Божидар Божанов от "Продължаваме промяната - Демократична България" в изявление пред медиите след вчерашните срещи.

Няма никакъв смисъл да обсъждаме какво ще се случи в хипотетична ситуация, заяви от своя страна Николай Денков. Нека да видим кой ще бъде мандатоносителят на третия мандат за съставяне на правителство.

Вчера се проведоха срещи по предложената от коалицията ПП-ДБ декларация за антикорупционно законодателство с ГЕРБ-СДС, "Възраждане", БСП и "Има такъв народ".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 184 Само Киро и Асен ли да кажат къде са парите за Хемус? Ами Тиквата? Още 2012-та година слоницата Лиляна Павлова от ГЕРБ каза че до 2017-та Хемус ще е завършена. Дойде 2017-та и казаха от ГЕРБ че до 2021-ва ще е завършена. Вече сме 2024-та, а магистралата дали е наполовина даже направена.
183
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро и Асен да кажат къде са парите за Хемус Къде са
182
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 182 Голяма логика, няма що! Та нали ако Радев направи партия ще гласуват за него русофили бе. Остави това че Костадинов каза че е натовски генерал Зеления чорап. Ако беше такъв нямаше да е против подаряването на БТР-те ни на наркомана.
181
3
 
1
 
! Отговори
До 180 преди 1 месец
Няма да го даде на Костадинов не за друго, а защото като си направи партия след две години, ще загуби гласове, българите помнят като слон
180
3
 
5
 
! Отговори
До Киро на тати, преди 1 месец
Аз виждам голяма промяна в ПП, цели 3 години въртяха една и съща плоча:) пачки, кюлчета и чекмеджета, а сега минаха на антикорупционни закони, виждам прогреса
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кравари у форума, нали все мучите че Зеленият чорап е проруски настроен? Хайде да видим тогава дали третия мандат ще го даде на Костадинов. Нали пак според вас Възраждане е проруска партия и Чорапа е логично като русофил да го даде на Костадинов. Само че Зеленият чорап няма да го даде на Костадинов защото е натовски генерал. Самият Костадинов това го каза днес пред журналисти в кулоарите.
178
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съвсем скоро беше, когато алабалистите се подиграваха на Герб, че не могат да направят правителство. Това предполагаше, че те биха могли. Сега какво се оказва, едно е да искаш - тия клоуни искат и то много, друго е да знаеш - видяхме ги колко знаят общи приказки без съдържание, трето е да можеш и да го направиш - тоя импотент освен да пипа парапета на куртизанката и да я води на вечеря в Солун със самолет за наша сметка нищо друго не може да направи!
177
0
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
ПП-ДБ Е ИЗВРАТЕНО ---РЕАЛНОТО Е : " ДеБе -Дай Бе -- Пу Пу--Дай Бе " !?!?
176
0
 
4
 
! Отговори
Бай Ганя Балкански преди 1 месец
нация оправданията сме ей, на демократите след 90-та им бяха виновни комунистите, на Виденов му виновен Фил Димитров, на Софиянски и Костов им виновен Виденов, на Царя - Костов, на Станишев - Царя, на Бойко - Станишев, на Орешарски - Бойко, после обратното, на Киро - Бойко, след Гълъба се сглобиха и сега всеки вика дръжте крадеца... а някой да ми припомни - колко от тия герои или подопечните им министри са в кауша?!?!?!
175
0
 
13
 
! Отговори
от парапета преди 1 месец
е що бе , тати и лена не помагат ли
174
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да се махат ПП-та, искаме си герб-дпс и децата им - чалгарите и възрождеците! тези за 6 месеца не оправиха бакиите на предишните
173
1
 
8
 
! Отговори
Манчо преди 1 месец
Айде,бързо при д-р Гълъбова.
172
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по-коректно заглавието да е - ПП-ДБ ще върне втория мандат поради липса на подкрепа
171
2
 
13
 
! Отговори
А бе преди 1 месец
Най-сетне за толкова години,да чуем от техните усти признанието,че НЕ МОГАТ! Не че това ,което досега свършиха ,може да се окачестви като Умение..
170
6
 
7
 
! Отговори
ташунка витко преди 1 месец
Заедно с Боко в пандиза ще се реализирате
169
2
 
18
 
! Отговори
Куцар преди 1 месец
Що бе,измислете още някоя глупост.Чудя се само как още има някой да гласува.Вижда се,че Лена я няма на снимките.Ти си върховния дразнител.Много народ не гласуваха само заради теб,сапуна и Лена.Разберете го и се махнете.Вашите физиономии дразнят и отблъскват.
168
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смятам че е крайно време да изядат здрав бой, ама така да ги нашамарим тези нагли и противни хора, че други след тях да не си и помислят за подобни неща.
167
4
 
13
 
! Отговори
Само да вметна преди 1 месец
Аз лично мисля,че ПП се опитва,да " гъделичка" Българското общество с тази "тема"! И не толкова темата е важна,колкото на тях самите им се" управлява "!-:) Тарикати! ПП и ДБ приключиха И те с властта след ГЕРБ и ДПС! Вървим към Избори!-:) И е най Разумното!!-:)
166
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази държава с избори не се оправя,защото е окупирана от КОЙ ,ЛОЙ и прочие.Борбата е безмилостно жестока.Брбата както казват е епична.Но на никой не му стиска да падне в тази борба.Днес е роден единствения българин,направил това.
165
4
 
22
 
! Отговори
То беше ясно! преди 1 месец
Просто започнаха предизборната кампания! Не може да очакват останалите партии да нарушават Конституцията на България, по което ПП-ДБ са специалисти, за тях Конституция, закони, добри практики са непознати неща!