Пеевски: ДПС няма да участва в преговори за кабинет

ИТН да върнат на Радев мандата неизпълнен
29 юли 2024 15:09, Инна Ангелова
110
Пеевски: ДПС няма да участва в преговори за кабинет
Снимка: БГНЕС

ПГ на ДПС няма да участва в преговорите за съставяне на кабинет с третия мандат, каза председателят Делян Пеевски, “не защото не вярва в необходимостта от това България да има стабилно и отговорно правителство, а напротив - защото не приема с евтин популизъм и клишета да се губи ценно политическо време на страната. Това се казва в позиция на председателя на ДПС Делян Пеевски.

Депутатът определи поведението на ИТН като “празно говорене”, показващо политическата им немощ.

“Освен това ние сме категорични - не можем да работим с проруската партия “Възраждане” и това за нас е единствената, непристъпна червена линия.

“С оглед изразените позиции на основните партии, заявките за опит за съставяне на правителство с третия мандат не са нищо друго, освен протакане и реализиране на нерегламентирана предизборна кампания, от която излъгани и подведени ще бъдат българските граждани”, продължава с изявлението си Пеевски.

Той допълни, че най-отговорното нещо, което могат да направят от ИТН, е да върнат мандата на Радев неизпълнен, а той да насрочи нови парламентарни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
! До г-н Пеевски преди 1 месец
В Бурса Турция дойдоха 6 души заедно с Джевдет Чакиров. Това са всички изключени депутати от ДПС. 1.Те молят община Бурса да дари пари. 2. Те молят за дарения и от симпатизантите на партията. 3. Казват, че с тези пари ще изгонят българите от партията. 4. Щяха да купят с пари делегатите на партийния конгрес. Преди да е станало късно г-н Пеевски, незабавно да се уволнят хората, работещи на по-ниски позиции в партията срещу вас, Тези хора готвят преврат срещу вас г-н Пеевски
96
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
За първи път съм съгласна с нещо казано от Пеевски за "евтин популизъм" и празно говоренеот страна на ИТН ,но същото се отнася и за самия него.
95
0
 
2
 
! Отговори
Сега преди 1 месец
пеевски, трябва да изгонваш всички плъхове от сградата на партията
94
0
 
3
 
! Отговори
Агент си преди 1 месец
а Питайте вашият падишах Доган Защо от 30 години само един път е отишъл в Турция? Отговарям : защото е скрит агент на путин кгб.
93
0
 
4
 
! Отговори
? Точка преди 1 месец
Защо изпратихте в бурса , турция , онези деребеи, искат помощ ли сега ? а Питайте вашият падишах Доган Защо от 30 години само един път е отишъл в Турция? онези деребеи от 30 години хич останаха ли три дни в продължение на 30 години, в град бурса от 30 години. повечето исселници в турция не ви подкрепят няма хайр от вас.
92
0
 
3
 
! Отговори
Отговори ? преди 1 месец
Защо изпратихте в бурса , турция онези деребеи искат поиощ ли сега ? а Питайте вашият падишах Доган Защо от 30 години само един път е отишъл в Турция?
91
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
От тук разбирам друго нещо.Кафа сикме Доган му дошло,,че без българи в ДПС, ще я затворят автоматично. Аз ви дадох акъла.И от там склонил дон Пеевски да продължи.
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И докога ще го гледаме този ретрограден театър на партиите и президента?!! Колко сезона разиграват един и същи сцени, а развръзката е- Отиваме на избори! И всичко започва отначало....
89
2
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Пеевски е на обратно броене. Нещо като падащ самолет от 9 хиляди метра с 6 хиляди метра на минута. Чакам всеки момент да се разбие с около 140 жертви, както при самолетна катастрофа. Лично аз ще вкарам в затвора Йордан Цонев
88
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС /прасе/ може и да не участва, но чух, че ДПС /Доган/ ще участва...
87
1
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
По Закона Рико - Са Ти Запазили Кииллия в Гуантанамо- САЩ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
86
2
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Осемте Джуджета - Шиши - Ти Не Си Поканен.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
79 Референдум, само, ако гласуването стане задължително. С 30% нищо не е легитимно.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко ДПС-та има в България, две, ли?
83
4
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Шопарко още се изживява като председател на ДПС....
82
5
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Не мога да го разбера Делян. Защо толкова се натиска за нови избори? Не му ли е ясно, че той и хората около него ще бъдат изгонени от ДПС? Би трябвало точно той да не иска нови избори. На какво разчита? На многото си пари ли? Не може да разчита на това, ДПС е етническа партия, партия на българските турци. Просто ще го изфъчкат.
81
4
 
4
 
! Отговори
Конституцията преди 1 месец
Значи не България трябва съгласно договора си да приведе своята правосъдна система в синхрон с модела на ЕС, а обратното - 26-те членки на ЕС трябва да променят Конституциите си съобразно нашия съветски модел. Ето ти едно наше нещо, с което ние им задаваме дневния ред и им показваме "характер". Бедата е, че това неминуемо ще има своите икономически и политически последствия.
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ШОПАРЛАНДУС, НИКОЙ НЕ ТЕ КАЛЕСВА ЗА ПРИНЦ НА БАЛА - ОДИ СИ У КОЧИНКАТА ДА ГГРРУУХХТТИИШШ!!!...
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дебеланко мамин, пак грухти нещо.
78
3
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Време е партиите да се съкратят . Референдум за Президентска Република и драмите със столчетата и икономисани закуски ще свършат. Паниката води до каляне и мацане . Цената я плащаме ние - избирателите.