Софиянски: Положението в икономиката е изключително тежко

Основният проблем пред страната, това е изпълнението на ПВУ
19 авг 2024 16:52, Гергана Попова
67
Софиянски: Положението в икономиката е изключително тежко
Снимка: БГНЕС

Продължава конфликтът ГЕРБ, ДПС, в лицето на Пеевски, и президента. Не бих казал, че президента има право, така общо да отхвърля предложението на Горица Грънчарова. Това каза за БНР бившият служебен премиер Стефан Софиянски, който призна, че и той има проект на Конституция.

По думите на Софиянски, основният проблем пред страната, това е изпълнението на ПВУ.

"Основната дискусия, която обществото трябва да води, не е нито правосъдната система. Конституционният хаос и политическата обстановка са неприятни, но основното е, че икономиката ни не върви. Да търсиш решение на тези проблеми, седим и сменяме правителства и не си изкарват мандата, министрите не знаят, докога ще работят и това се отразява на ежедневието на всеки българин и държавен чиновник. Този хаос, безспорно резултат от конституционната реформа, вече се отразява на всички и при икономиката изключително тежко. Ние чакаме пари от Европа, но обвързани с реформи. Как да се направят като си един два месеца. Да не го говорим за НС, което се бърка във всичко", каза още той.

"С тази загадка - единият човек е президента, другият е Калин Стоянов, според мен единият трябва да отстъпи. Общият поглед показва, че е конфликтът е по оста Радев - Борисов - Пеевски. От едната страна са Борисов и Пеевски, от другата президентът Радев. Това е безспорно. Защо Калин Стоянов е изкупителна жертва? Не мога да преценя, но на мен ми липсва аргументацията за това. Кажи „не го искам Калин Стоянов поради това и това", коментира Софиянски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Политика
Йорданов: Ще трябва да оправим кашата, която забъркаха ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
кои те пита пък тебе я изчезваи и не се показваи
57
0
 
1
 
! Отговори
Иронично прав преди 3 седмици
Софийският човек с кипа -Софиянски дава акълна го /имите ! Да пусне една брада и масури може и да почнем да го следваме с мъддрите слова
56
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 седмици
Пред гарата си беше проснал гащите,добре че му ги прибраха.Даже събори градската библиотека,за да изградят на нейно място гооолям хотел.Хвала на такива....българи.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Алооо, " Заменката"...! И ти беше един от тях
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Когато запитаха другаря Мафиянски защо толкова много крадете, той най-сериозно отговори, *** аз имам 3 дъщери....Му ха хааа
53
1
 
11
 
! Отговори
Помня преди 3 седмици
Тоя бандит от - пп/дб бившето Костово - сдс размина затвора заедно с другаря костовБяха загазили ама явно се обади някой за тях и делата спряха по Софийски имоти и фондация бьлгария
52
0
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Кое пък ти е тежко бре Шопен?
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И този мошеник изпълзя от прахта! Загрижил се тъстът на черепа за икономиката,която точно той и сините му другарчета унищожиха скоропостижно! Зорът им е да докопат парите от ЕС,които изобщо не са подарък,а са срещу загробващи условия,като окончателното съсипване на енергетиката и малкото останало от икономиката ни! Тях това не ги интересува,важното е да откраднат парите с разни измислени кухи проекти,които никой няма да види,нито ще чуе! Всички крадци да се продънят в ада дано!!!
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма ли пари от Европа, няма и за мафията. Така че вземайте пищаците стрелете се, този дето ще остане ще вземе парите. Хахаха, съдба!
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дедо Стефчо май и той си беше направил партийка като тъста си. Хвана ли 1000 гласа, н е хвана ли. На възраст е вече човекът, бавно мисли.
48
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Напротив. Без ГЕРБ-ДПС във властта, икономиката ни цъфна както никога преди... Виж само опашките по границите..
47
6
 
14
 
! Отговори
да бе преди 3 седмици
затова ли ресторантите скъпите хотели и комплекси както и луксозните заведения се пукат по шевоете от хора неможе да се обърне човек, да не говорим за скъпите и нови возила по улиците, понеже е много зле положениет, мам...а ви м....да.. е. България никога не е било толкова добре и толкова богата както сега и хората не са живели никога толква честито и спокойно, слава на ЕС слава на НАТО
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стефан Софиянски - Син шаман; член на СДС; три пъти си е сменял фамилията (според "Талмуда" евреите могат до 8 пъти да си сменят името); бивш шеф на БТК; изключително корумпиран и свързан с хората на Луканов; кмет на София; бивш министът-председател на служебното првителство 1997г. извършва големи далавери чрез общински фирми и др!
45
1
 
7
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
""""Софиянски: Положението в икономиката е изключително тежко"""" ------- За ква икономика говори туй "Многоточие", бе??? Бг ИМАШЕ Икономика преди 35 Години, днес, Бг вече НЯМА Икономика, Никаква, благодарение на такива като това "многоточие"!!!!!!
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крадливо усмихнатия със сини венци Стефан Софиянски - предишната му фамилия е Горнооряховски (смята се, че е трета по ред сменена), евреин по майка, женен за еврейка - Алиса Софианска, масон (Ротари клуб). Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, която отпусна незаконни кредити на крупния мошеник Соломона Анджел. Циунистът Стефан Софиянски започна да "кръщава" с еврейски имена и площади в столицата.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма виетнамци и кой да плаща тока на бизнеса а той не мой и 10 % данък да плаща докато хората плащат по 20 % ДДС на храните за това че са създали граждани на тази неблагодарна държава докато в Европа е само 5 % . Е как да има икономика ??? При такива тарикати ? Що не дадете колко % е данъка в по богатите държави за бизнеса и колко е ДДС на храните ??? Та да знаят хората да гласуват ли за евроатлантически партии или за Възраждане .
42
0
 
12
 
! Отговори
Petko преди 3 седмици
Стефане, защо превърнахте чисто новия подлез до Централна гара в дом на клошари и м.анг.али?
41
4
 
9
 
! Отговори
До 43 преди 3 седмици
Голямата разпродажба я направи не той, а чичо ви Ваньо със синьото елече!
40
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чехия и Унгария не унищожиха нито един завод въпреки че бяха като нас в Соц. лагера а такива като тоя на снимката ги продадоха за скраб
39
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Навремето ей такива, като тоя ни лъжеха ча заводите и предприятията построени по бай Тошово време не били конкретно способни на западните и трябвало да, се унищожават