ДПС бистри кризата в Росенец, решения няма

Джевдет Чакъров: Ние сме за управление без зависимости
20 авг 2024 18:04, Александър Попов
18
ДПС бистри кризата в Росенец, решения няма
Снимка: БГНЕС

От вчера след развитието на политическия процес в България сме в нова политическа ситуация и задълбочаване на политическата криза. Всички трябва да бъдем отговорни, за да не се допусне и конституционна криза, заяви председателят на Движението за права и свободи (ДПС) Джевдет Чакъров пред журналисти в парк „Росенец“.

"Колегите от Централното оперативно бюро и аз се отзовахме на поканата за свикване на заседанието на ЦОБ на почетния ни председател Ахмед Доган, имаше и колеги, които се включиха онлайн, така че проведохме много добро заседание, типично в стила на Движението за права и свободи – с дискусия, с дебати. Основното, което направихме днес, е, че обсъдихме актуалната политическа ситуация", посочи Чакъров.

Днес казах, че обсъждахме, не съм казвал, че сме вземали решения, каза той в отговор на журналистически въпрос.

Мога да кажа, че това, което обсъдихме и искаме да кажем, е, че подкрепяме и подпомагаме президентската институция като символ на държавността, легитимната държавност в страната за излизане от тази криза. С оглед и на това да бъде допълнена домовата книга, така че да има възможност да се избере служебен кабинет, който да е равно отдалечен от всички“, каза Чакъров.  

По думите му представителите, които трябва да са в служебния кабинет, трябва да са и без зависимости.

„Ние сме за управление без зависимости. Хората в служебния кабинет трябва отговарят и на профила впоследствие да изпълняват задълженията си като такива в съответните органи“, каза още председателят на ДПС и допълни, че важно и другите политически субекти да откликнат на диалога за излизане от кризата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Джевдет Чакъров
Още от Политика
Калоян Методиев: Калин Стоянов е косвена жертва
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Кърджали преди 3 седмици
До Анонимен Бау *** за това си проспал цели 500 години.
16
0
 
0
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 седмици
Току-що от летния сарай съобщиха, че д-р Охмет Джолан е направил масивен кръвоизлив и е станал починат. По време на срещата с ОБ (Ох, бе!) на ДПС (Дръндарец Пасе ***), д-р Джолан е получил сериозни руптури на колон дескенденс ет сигмоидеум и руптура на артериа илиака коммунис синистра, а последвалият кръвоизлив се оказал фатален. До инцидента се е стигнало след като двама от представителите били смъмрени, че не проявяват достатъчно уважение, при което те удвоили напъна. *** на паметта му!
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 3 седмици
А следващия път дано ви се падане нерешителна танцьорка да видите кво е гад*но кога няма решение :) Кво разбират ДПС от движения и права и свободи? Като ги гледам абсолютно нищо. :))))
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен===За целта трябва да се намери един с колело,който да свърши тази работа! Но тъй като много умния доган сам създаде дебелия Франкенщайн сега да си изсърба попарата,която сам надроби! Костов само за едно нещо беше прав,че ДПС са проклятието за България!!! Там невинни няма! Едните дерибеи,другият се фуклявише,че той разпределя порциите в държавата ни и ги раздава на депесарските обръчи! Срам и позор е за всички политици,съдии,прокурори,ДАНС,БОП,които допуснаха това да се случи!!!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В ДПС има някои , които се набутаха в Шалварите , Шашмите и Шамарите . Други по млади разбраха , че със старите нещата не са като в Свободния ЕС . Завърнаха се с пари от ЕС и вече кръговете на партийните връзки не им трябват. .
12
0
 
2
 
! Отговори
Хейт преди 3 седмици
Само една турска дума: кеф!
11
3
 
2
 
! Отговори
Абе преди 3 седмици
Мога само да ви кажа,че турците не са като българите,не търпят предатели.На Прасето не му остава много живот,а и на някои други около него.
10
1
 
4
 
! Отговори
Хм преди 3 седмици
Звучи ми като вечеринка със слаб интерес от участниците. Приключиха ги и тях.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДПС са много силни, без парите на Шиши, кой ще мотивира турците и *** да гласуват? Очертават се интересни избори.
8
1
 
1
 
! Отговори
Никой не е по преди 3 седмици
Голям от цар бомба.Няма оцелели до сега.
7
1
 
4
 
! Отговори
Никой не е по преди 3 седмици
Голям от цар бомаба.Няма оцелели до сега.
6
1
 
6
 
! Отговори
JWST преди 3 седмици
Незнам колко голям политик е Доган, ама бизнесмен явно не е. "Тая работа не е като оная.:От тук от там нещо е взел и сега трябва да връща явно, или да покрие.
5
1
 
8
 
! Отговори
36236 преди 3 седмици
Закрива се една епоха наречена "прехода" както всичко в България и ДПС вече е с изтечен срок на годност, и да ми се сърдите и не всичко с времето си. Нямо го поколението вече да вярва на "Доган ага" едната половина не е сред живите другата те сами я изгониха.
4
1
 
7
 
! Отговори
Почетния свинарДоган преди 3 седмици
Цялото Движение за П расета и С вине /ДПС/ се събира в *** Росенец за пълна реорганизация. Към управленческия състав ще съберем свежа к ръв млади и енергични ш опари .
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Решението на кризата е куршум в главата на глигана
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това не е ДПС това са милионерите от заплати около Доган спасяват се това е
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А какво ни интересува това нас нормалните хора