Борисов с нова кауза: Начерта скици на пътните проекти в София

Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват
21 авг 2024 10:13, Гергана Попова
158
Борисов с нова кауза: Начерта скици на пътните проекти в София
Снимка: БГНЕС

Ние сме направили цялата дъга на София и софиянци смятам, че са доволни. Има прекрасна възможност правителство, парламент, политици да свършат една добра работа и всички ще са доволни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който обсъди столични пътни проекти с Николай Нанков и Йорданка Фандъкова.

"Когато се направи естакада, в рамките на година и половина, това ще е много добре. И искам това да стане кауза на софийската организация. Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват. Промяната я видяха. Изчакахме ги четири години Промяната, към днешна дата има само идейни проекти. Да се включи в бюджета, да се финансира от държавата и да започне да се прави", заяви Борисов. Той начерта на лист проекта на Фандъкова и Нанков.

По думите му, Южната дъга работи перфектно, след като са я направили.

"Искам това да е приоритет номер 1 за София, хората знаят, че само ние правим, ако искат Промяната, да гласуват, след още 4 години, ще видим какво е станало. Ние, от Запад, които идваме в София, щях да направя първо този възел, а после другите тангенти. Но мен беше страх да не кажат, че първо си правя за Банкя. Сега Терзиев да го направи", каза още лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че така е нарисувал „Балкански поток“ и Юнкер си е държал схемата до края на мандата си в кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 3 седмици
Скицата кога ще я видим? :))
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
някой хидроинженерен проект ще начерта ли като Ахмед Сланинков?
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За Сви нян Беевски е жизнено важно да има своя креатура на този пост. Иначе е много вероятно да излети от парламента. Той държи част от ръководството на ДПС, но няма никакво влияние сред електората. А при едни избори той е важния. И ако един турчин трябва да избира между Доган и Сви нян, а познайте кого ще избере. Остава да се купят ромски гласове. А там ще има борба с Тиквочев защото и на него са му нужни. Българите, гласуващи за него не могат да достигнат и половин процент.Та тук става въпрос за кожата на една сви ня а не за някакъв жалък селски милиционер.
119
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази кукла на конци на Делян Магнитски по име Калин няма нито срам, достойнство, отговорност и чест. Жалък и посредствен циркаджия не е необходим на МВР. Определено друго не може да върши освен да се прави на началник на службите. Даже не става и за охранител в ,,Борисовата градина.
118
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е какво сте видели от "промяната"? Засега все хубави неща, които вие нямахте мъжеството да свършите - като това да пуснете мрежата от велоалеи в сърцето на София, че и да ги изпълните качествено. Или пък това, че ви оправиха обрания завод за преработка на *** и за пръв път успяват да продават горивото, което произвежда? А, и впрочем, поради това вече няма нужда от инсинератор, който мислехте да направите, само за да дублира работата на повредения ви завод! Добре, че ги има ПП!
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Връзката на Северната дъга с Околовръстното при Ботевградско шосе е пример как не трябва да се правят пътища,. Утре като катастрофирате там, благодарете на ГЕРБ. Като зависнете там в една дълга колона, пак благодарете на ГЕРБ.
116
0
 
4
 
! Отговори
Goyko преди 3 седмици
Сех лях , вин ет0, сялата държава заложника на един нерк0 трансфикант бесилката и гроба
115
1
 
7
 
! Отговори
данчо преди 3 седмици
Хората искаме да видим крадци като Борисов и Пеевски в затвора.След 34 години геноцид искаме справедливост.Тиквата да не отклонява основната тема.А тя е справедливост,съд и затвор.Това е.
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
тоя направи една дъга и то не качесвена и сега има да повтаря 100 години това. Това че след тая дъга нищо не прави не казва. трябва да се правят по 10 подобни дъги на година за да станем европейски град.
113
6
 
3
 
! Отговори
wewr преди 3 седмици
добре, че беше Борисов да направи Южната дъга, преди долубойковчетата да дойдат на власт... сега нищо няма да има 10 години
112
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тиквата изплиска легенда:)
111
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Окей, Бойко начерталтука не става дума за пране на думи
110
0
 
10
 
! Отговори
Нов преди 3 седмици
Новия прекрасен и не-краден асфалт го чакаме вече няколко години през които ББ не беше МП. Ама нещо не ги виждаме качествените ремонти, нито качествени строежи. Да не се окаже, че българина просто толкова си може и да има и да няма пари искахме да стане по-добре, а то стана както винаги..
109
9
 
5
 
! Отговори
Мария преди 3 седмици
До като някакви случайници съсипват държавата със схемички,интриги ,мръсотии Борисов се появява и ги слага в малкия си джоб .Жалки грешки на природата
108
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На снимката героите на Доньо Донев.
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
национален предател -- каква София ще донаправя ? той дори не живее в София. Превърна минерална баня в музей -- това е неговото донаправяне.
106
6
 
14
 
! Отговори
ама че преди 3 седмици
Наглост. Още се мъчиме по ремонтираните при Боко пътища.Този е като тумор. Върна ни 15 години назад
105
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Когато караме по пътищата ни, знаете ли коя е най-споменаваната рода? Познахте нали - на Бацето от Банкя?
104
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
4- къде видя осиморона- да той е пожарникар, но проектите не са изготвени от него- а ще бъдат изготвени от съответните специалисти, той дава идеи..
103
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако не беше жалко,щеше да е смешно.