Ще смени ли Главчев Калин Стоянов? Ще видите в понеделник дали ще има промени

Служебният премиер щял да предприеме действия за успокояване на политическата обстановка
Обновена: 22 авг 2024 14:15 | 22 авг 2024 13:33, Нели Христова
180
Ще смени ли Главчев Калин Стоянов? Ще видите в понеделник дали ще има промени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ще видите в понеделник дали ще има промени в проектокабинета, който ще предам на президента. Така Димитър Главчев отговори на въпрос дали ще смени Калин Стоянов след като му бе връчен мандата да състави служебно правителство.

"Следя какво се случва в обществото и ще предприема действия с цел успокояване на политическата обстановка", каза още той.

Още по темата
По-рано днес президентът връчи на Главчев за втори път мандат да състави служебен кабинет. Той има срок до понеделник – 26 август да избере министри за служебното си правителство. Ако Главчев успее до тази дата да представи проектокабинет, то изборите ще са на 27 октомври.

По-рано Главчев заяви, че няма от какво да се срамува от правителството, на което досега е премиер.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Запазихме пътя на България, свързан с Европа, организирахме добре изборите. Много горещ привърженик съм да има редовни правителства. Спекулации за политически зависимости могат да се правят, но те са въпрос на политическа агитация. Институциите трябва да си взаимодействат и да работят за гражданите. Всичко, което вършихме досега, да го вършим по-добре", каза Димитър Главчев.

"Основната ми задача е да се свали политическото напрежение, което е доста високо“, подчерта Главчев и добави, че в понеделник представи на Радев състав на служебен кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
7
 
! Отговори
Беге Дебил преди 3 седмици
За всичко са виновни пръпозъл мейкърите че не ни прдлагат отговорни политици които да ни осигурят нормален живот, да си имаме дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед-обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата, ей така искам аз, да си живеем леко и приятно, нали. Ние имаме право на щастлив живот, това ни се полага
73
1
 
6
 
! Отговори
а бе, дебили преди 3 седмици
кога ще ви дойде некой да ви предложи едни отговорни политици бе, чакате ли некой да дойде да ви предложи некакви отговорни политици?
72
2
 
4
 
! Отговори
имам добра новина преди 3 седмици
Според мен и тази зима няма да измръзнем, винаги ще се намери газ за отопление, макар и на високи цени, икономикатата в ЕС така и така спира да работи, ще има повече газ за потребление. Това е добра новина. Важното е, че не измръзнахме.
71
5
 
5
 
! Отговори
до 75 преди 3 седмици
С английския си паспорт ходя без да ми трепне окото. Кажи за руските визи? След 45 години кражби и навеждане на руснаците с какво останахме?
70
1
 
7
 
! Отговори
а бе, дебили преди 3 седмици
Кой ви ги избира политиците бе?
69
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
A какво става с визите за САЩ, след 35 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Според Димитър Иванов Гестапото Ахмет Доган е убил Илия Павлов и Емил Кюлев.Но явно накрая ще лежи за 30 милиона от БВР.
67
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
До Тодор Живков 71 По-добре да натоварим хората ти на чинията и да отлитат в неизвестна посока :)
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сякаш съм в някаква прокълнато място, от което няма излизане и едно и също се повтаря и повтаря и вече усещаш, че си обречен.
65
3
 
5
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 седмици
Па яште банани и бегйте на запат!
64
3
 
11
 
! Отговори
Частен Бизнес преди 3 седмици
Калин ми прилича на една Колежка - беше се окопала и викаше като луда че не иска да напуска Офиса , изгонихме я с Полиция .
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В Китай няма поитически партии и в Китай не се провеждат политически избори.
62
3
 
6
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
До Тодор Жвиков 64 Бананите са вкусни, ама телохранителят ти е гаден :)
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Главчев е готов на всичко. Само и само да запази доброто си име. И местенце. Близо до копанята.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как ще даваш на народа и на простолюдието да управлява бе, каква демокрация, вие наред ли сте! Вие наясно ли сте какво ще стане тогава! Ама няма страшно, за това са измислени изборите, на изборите простолюдието гласува за този който му обещава най-лек живот да живее леко и приятно в щастие и материално благоденствие и простолюдието ги избира - ха ха ха хаааааа - управление на демоса, абе верно сте големи дебилници, прав е оня професоро с големата уста.
59
4
 
11
 
! Отговори
до 48 преди 3 седмици
Калин Лъжицата защо не иска да си ходи бе..ама нахалник..нали каза той че неговата оставка не е лъжица за устата на ПП-ДБ айде сега да го видим...Калин Лъжицата
58
2
 
14
 
! Отговори
Съвет преди 3 седмици
Калина, събирай си багажа утре от МВР, и отивай в някой от палатите на Пеевски.
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хитър ход на Радев. Сега или Главчев ще разкара оня хвалипръцко или хвалипръцкото пак ще протестира чрез подчинените кла тику рници при шадравана. Гледаме щоу, лошото е че е на нашп гръб . ама кога ли не е било.
56
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вие чакате Калин да го сменят в понеделник, а май скоро Доган ще е при вълка.
55
3
 
11
 
! Отговори
EС е бардак преди 3 седмици
Слушайте Волгин, редовно разказва какво се случва в Брюксел и дава отчет какво е станало - там е абсолютен бapдак, ЕК се управлява от ненормалници и фанатици. И никой до сега не смее да го каже открито, Волгин единствен се осмели.