Георги Лозанов: На политическия пазар има само стоки „втора ръка“ и менте

Държавата няма място в гащите на гражданите, смята медийният експерт
Обновена: 1 сеп 2024 10:18 | 1 сеп 2024 09:10, Петър Бойчев
114
Георги Лозанов: На политическия пазар има само стоки „втора ръка“ и менте
Снимка БГНЕС

На политическия пазар има само стоки “втора употреба” или откровени ментета. Това заявява в интервю за „24 часа“ медийния експерт Георги Лозанов.
 

Той смята, че ако у нас не надделеят евроатлантизмът и върховенството на правото, ще дойде българският Путин и политическият пазар чисто и просто ще затвори, както стана в Москва.
 

Наивно е да се мисли, че “Възраждане” могат да се интересуват от нещо друго, освен от формирането на антизападно про-Путиново мнозинство в българското НС, смята Лозанов. Той се аргументира с приетия закон „пряко пренесен от Русия“. „Големият им пробив е, че привлякоха и политици, които се заявяват като евроатлантици“, смята Лозанов.  Етикетът “нетрадиционна”, вкаран в закон, е предупредителен изстрел от страна на държавата, че всеки, който не е хетеросексуален, е второ качество, твърди той.
 

„Това им даде кураж веднага да предложат следващия любим закон на Путин - за чуждестранните агенти, който вече ще даде основания за същински “лов на вещици”, смята медийния експерт. Така България щяла да кандидатства за членство в камерния клуб на “полезните идиоти” в ЕС, които подкрепят диктаторския режим на Путин.
 

Държавата няма място в гащите на гражданите, освен тоталитарната, която гледа да се напъха навсякъде, включително и там. Хитлер праща хомосексуалистите по лагерите, а в България през комунизма са изправени на съд, казва Лозанов.
 

И накрая припомня, че: „Политиците в парламента, както е известно, закон не ги лови, единствените, които могат да ги спрат, са избирателите.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от Политика
Шествие в Росенец в подкрепа на Доган
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
To преди 1 седмица
Тоя клоун от кога стана компетентен по политически въпроси, баси , всеки 2ри в тая държава е закачен на някаква хранилка ,и говори каквото му се нареди, държава на кукли *** конци
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ех Лозане, Лозане и по медийте само втароразрядни навталинена чучула се обаждат, споко.
83
0
 
1
 
! Отговори
Коментар преди 1 седмица
Когато господ е създавал тварите и човека, не е мислил че дарбата им да се множат ще се изврати в желание да се барат и дупчат по дупките от скука. Човека има едно и също за предимство и недостатък. Способността му да мисли му дава възможност както да се развива така и да се самоубива. Ако сматте за нормално хомосексуалното поведение, то защо да не е нормално самодрогирането. Нали и двете са въпрос на личен избор. Нека да има свобода на пропагандата на наркотици и така всеки сам ще си прецени.
82
1
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
За първи път Георги Лозанов е казах нещо остроумно и истина ,макар и не съвсем вярна за политиците и политическите процеси в страната ,които той непрекъснато анализира ,не зная като какъв експерт .Същото определение,което той е направил за политиците се отнася и за него. Интересно е ,какво ще "работи" той ,след като свърши "некачествения материал" и поръчковите медии ,които го канят. Жалко ще бъде, не за него,а за многото му папионки ,на които не им е дошъл реда ,за да се рекламират на екрана.
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Англичаните имат един хубав лаф, Лозанов - It takes one to know one. В смисъл, за да разпознаеш определени недостатъци е необходимо ти самият да ги притежаваш. Та така...
80
0
 
6
 
! Отговори
голям мишок преди 1 седмица
лелка с папионка
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лозанов откъде да знае, че сега във Франция се прие същия закон за чуждестранните агенти? Той знае само руски език
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лозанов беше комунист, когато трябва, после стана демократ, когато трябва. Но нещата отиват към ЛГБТ.....
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е, ментетата са неговите ПП-ДБ. Втората ръка са статуквото. Време да дадем властта на останалите.
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Любимият закон на Путин за чуждестраните агенти всъщност е окраднат от Щатите ! Но тази подробност я пропуска този набеден за медиен експерт.От де изпълзяха толкова експерти де нищо не вършат а само глупости ръсят? Не вярвам Путин да им плаща заплатите.
75
0
 
12
 
! Отговори
На снимката преди 1 седмица
виждате нагледен пример за некъпан пфендел втора ръка,пр0дажник и менте с налудничав поглед и папионка...
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Медийният "експерт" май много се е объркал за това кой точно патентова "закона за чуждестранните агенти". Както винаги първи са САЩ, после чак Путин. Ама сега и Путин е виновен, че е дезинформирал Гого Лозанов, който всеки ден следи новините, които Америка за България му изпраща в Телеграм.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя още ли ще ни поу4ава ,нещастливец !
72
0
 
17
 
! Отговори
Той е втора ръка преди 1 седмица
Георги Лозанов е втора ръка интелектуалец, та затова определя всички около себе си втора ръка!
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То и Лозанов е вече трета ръка употреба, ама на, гледаме го, слушаме го, че и го четем. За съжаление, и животът ни стана втора употреба.
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гого Лозанов на западна хоанилка от десетилетия. Рабирам опасенията му.
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДА! Не само партиите, а всички,които лаладжийствате по продажните медии сте не втора,а двайсерт и втора ръка б**К*ук! Тоя рошавия джендърляк вместо да дава оценки на другите,да погледне жалката си и гнусна особа! И да не лъже,че по времето на Живков гейовете ги пращали в затвора,защото рошльото не е бил там! Държавата е длъжна да пази децата на БЪЛГАРИЯ от изврътеняшките сатанински домогвания на шошоро НПО!!! Всички родители сме с огромни благодарности за приетия закон!!!
68
0
 
12
 
! Отговори
нн преди 1 седмица
Медийният експернт нещо не го бива в политическите анализи, слаб е в тази материя.
67
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
този чиляк откри топлата вода не се ли усещат че стават досадни
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А нпотата имат ли работа в гащите на децата? Полезния *** си ти май