Украйна отново атакува Русия с дронове

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии
1 сеп 2024 19:20, Нели Христова
154
Украйна отново атакува Русия с дронове
Снимка: БГНЕС

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии в Русия след атаки с дронове от Украйна. Руските власти съобщиха, че страната е била атакувана със 158 дрона. Според армията, всички били прихванати и унищожени.

От записите направени от граждани е очевидно, че това не е така. Вижда се как дронове удрят рафинерия край Москва и голям ТЕЦ в Тверска област. В същото време поне 10 крилати ракети удариха Харков в Украйна. Една от тях се взриви пред търговски център. Има повече от 40 ранени, като броят им може да нарасне, казват от кметството в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Треньорът по джудо на Путин: Той обича спорта така, както дете обича лего
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
1
 
! Отговори
Баба преди 1 седмица
Абе кфо стана с тая специална военна операция, май нещо се проточи множко?Сигурно е част от плана да си загубят войниците стратегически, че да трябва да правят втори набор.Част от плана е и да загубят Курск.И стратегически Москва да бъде бомбардирана от дрони.Като Украйна си върне всички територии и Русия капитулира, пак е част от плана на Специалната Военна Операция. Тва става с агресорите, всичко е по план.
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украйна не ги мисли, там има кой да им дава.
122
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Скоро в Украйна ще атакуват само с прашки, копия и с лъкове :Д Ни храна им остана, ни оръжие, нито пък украинци останаха в Украйна :Д
121
2
 
3
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 1 седмица
Гледайте Панченко за историята на Украйна след 1 СВ. Поразителни прилики и с историята на РСМ. Примерно тя прочете на украински документ, който прилича не само на руския език, но и на българския! Тогава е нямало езикови норми. Приема се правопис въз основа на това, което говорят в Западна украйна до Полша! Така украинския почва да се различава не само от руския, но и от българския! Това е една Македония, процесите са същите!
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Както е писано и в Библията, няма по-голяма омраза от братската омраза. Справка - Украйна и Русия, Македония и България, Кайн и Авел.
119
3
 
1
 
! Отговори
асдаа преди 1 седмица
До Анонимен То кой е неграмотен щото не е ходил на училище в ясно. "Понятна?" - смях в залата... :))) Пише се "ПонятнО ?" Дурак? Конечно!
118
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъпо много тъпо !За съжаление се убиват братя !За съжаление вместо да строй мостове Путин избра със сила и танкове да сближава двата народа!И руснаци и украинци пишат на нашия език! Дали сме им и писменост и православна вяра и култура!
117
5
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
До Анонимен118 С изключение на Курска област.Там чебурашките отнасят боя.
116
5
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Удри,удри и пак удри това проклето Блато.
115
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г" - питай оня руслямски цар преди 200 години, който решава да издаде указ и да забрани УКРАИНСКИЯ ЕЗИК в империята!!!! За домашно да му намериш името и указа....има ги в оригинал в нета! Междувременно забраняване на език е било прецедент дори преди 200 години!
114
8
 
3
 
! Отговори
До 91 преди 1 седмица
До Анонимен"Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г" Поне не демонстрирай толкова явно, че зи завършен ***. Погледни произведенията на Тарас Шевченко, Леся Украинка, Иван Франко и други писатели от ХIХ век и виж на какъв език са писали. Със сигурност не на руски. Само да те информирам, че Николай Гогол по произход също е украинец.
113
2
 
8
 
! Отговори
ДО110 преди 1 седмица
Ми явно строенето на заводите се отлага, причината е липса на строители, вече около 10 хиляди от строителите нещо паднаха от скелето, хахахаха, трябва да си с тежки мозъчни из.....вания да напишеш това, хахахаха.
112
0
 
4
 
! Отговори
До 110 преди 1 седмица
И къде точно в нивите ли?
111
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос!
110
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече над 2 млн укронацисти и натовски наемници са могилизирани, а Русия тепърва започва за загравя хахахаха дори не е обявила война, а само СВО
109
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойците от групировка "Север" и Севастополските морпехи от 810-та неспирно унищожават укро-нациската нечист в Курска област. Отважните бойци от групировите "Център" "О", "Запад" "Z" и "Восток" "V" напредват с бързи темпове в Донбас като са стигнали до окрайнините на гр. Покровск. Така наречената окрайна се денацифицира и демилитаризира стремително.
108
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Май ти не си ходил на училище! "К'ъв", а не к'ъф! Понятна?
107
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украйна ще започне производство на дронове и ракети върху бившите територии на русия в Kypoва област за да има по кратък преход до мишените!
106
4
 
5
 
! Отговори
асдаа преди 1 седмица
До АнонименХаааа..., хаааа...., гааа..... К'ъф е тоя господин Зеленски бе? Ти не знаеш (защото не си ходил на училище). *** сега ще ти кажа - господин Зеленски в същото като господин за Един ДЕН. Ха, ха. ха, ха .....
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Спукване на главен водопровод е наводнил целия център на Монреал (Канада). Вече 4-ти ден не могат да отстранят повредата. От някои сгради се евакуират хора. Този водопровод е изграден през далечната 1985 г. и от тогава не е ремонтиран. В канада и сащ не се заделят пари за планови ремонти. Капитала само знае да смуче. В сащ освен с водопроводите имат проблеми с ЖП линиите. Всяка седмица има средно по 2 ЖП аварии свързани с неподържането на инфраструктурата, както и с пияни и дрогирани машинисти и шофьори, пресичащи прелезите. Ееббааатии и западните кл0аки!!!!