Майка и син избиха зъбите на шофьор на "паяк"

Зачестявали случаите на насилие над общински служители
24 юли 2024 08:40, Петър Бойчев
109
Майка и син избиха зъбите на шофьор на "паяк"
Снимка БГНЕС

Майка и 16-годишният й син пребиха общински служител, докато вдигал колата им. Мъжът твърди, че бил нападнат от непълнолетен младеж, докато репатрирал излязъл от движение автомобил. Впоследствие дошла и майка му и се стигнало до бой. Общинарят е с наранявания по лицето и тялото, и с избити зъби.

"Когато отидохме да вдигнем автомобила, дойде една жена, която каза, че е собственик, заплаши колегата ми, че ще го бие, напсува го няколко пъти. След това заплаши и другите колеги от паяка. Казах им да спрат репатрирането и колегата да се обади в 9-о Районно. След 10-тина минути дойде синът на тази госпожа и попита защо искаме да вдигнем колата", спомня си жертвата на побоя. Патрулна кола е дошла след 10 минути, твърдят от NOVA. Потърпевшият обаче отрече и подчерта, че полицаите дошли след около 25 минути от обаждането.

Служителят обяснил на тийнейджъра, че колата няма ГТП от 2019 г. и има заповед на кмета тя да бъде преместена. Това трябвало да се случи преди година, но собствениците скрили колата. "Той ми каза да не я вдигаме и ми нанесе удар в слепоочието. След това се сбихме, а майка му и още една жена ме хванаха за кръста и започнаха да ме дърпат. Паднахме и при ставането младежът ме удари и ми изби зъбите", допълва потърпевшият, който пожела да остане анонимен.

Собственичката на колата и синът продължили с обидите, псувните и заплахите. "Казваха, че ще ни убият, че ще ни унищожат", твърди мъжът. След като дошли полицаите, дошла и дъщерята на собственичката. По думите на бития тя, без нищо да каже, се опитала да го ритне между краката.

Кметът на район "Люлин" инж. Георги Тодоров отбеляза, че подобни случаи зачестяват. Наскоро служители в озеленяването били нападнати при опит да косят трева. И напуснали. "Сега колегата е със средна телесна повреда. Настоявам полицията и прокуратурата да си свършат работата", каза той.

Автомобилът е бил преместен от собствениците му, въпреки че е спрян от движение за неминат преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
малко им е!
40
4
 
12
 
! Отговори
2 преди 1 месец
До Анонимен 51 заема парко място, при липсата на такива нормално е да я махнат! Имаше коли седяха с години и се чудиш къде да спреш! 5 броя пред нас. Сега вече е много по-добре!
39
4
 
3
 
! Отговори
2 преди 1 месец
До Анонименкато е частна собственост защо не плащат? Щом не плащаш да се взима. И без това има прекалено много коли!
38
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 1 месец
В манастира Ляолин е така... От както е създаден си е клоака.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бяхте почнали с това, че се е случило в Люлин. Пак добре, че не са го изяли...
36
5
 
11
 
! Отговори
до 34 преди 1 месец
До Анонимен и какво общо има тук евроатлантизма,че вие сте неандерталци,всичко решавате с насилие,Европа ли е виновна,че нямате възпитание,морал,ценности,за човещина да не говорим,въшливи с пари това сте,но друго нямате,жалко че с пари мозък не се купува
35
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората си защитават частната собсветност от развилнели се кметченца
34
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заповедта за преместване е издадена за даден адрес където се е намирал автомобила. Ако автомобила е преместен то заповедта е невалидна. Точка. Трябва нова заповед, нови срокове, нови предизвестия. Всичко останало е своеволия на тези с паяка които се мислят, че са над закона. И са си го получили.
33
5
 
5
 
! Отговори
това е преди 1 месец
българската толерантност и спазване на законите,после политиците били такива и онакива,закона е само за другите,насилието е в кръвта на българина,и боят е само върха на айсберга,пенсионерите дето продадоха децата си по чужбина,това не е ли насилие,само че над душата на тези деца и разбира се тук други ди ва ци подкрепят побой ниците,до това води патриотичното възпитание и да му се повтаря на българина, че е богоизбран е над всичко и над всички,за него не важат нито природните нито човешките зако
32
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
откъде накъде ще вдигат частна собственост, има няма преглед колата си остава собственост на накой.ако нама преглед само не може да са движи, защото е потенциално опасна.
31
18
 
4
 
! Отговори
агент Хърмаяни Коул преди 1 месец
Я не църкайте гявурници. Няма да мърморите срещу хубавите сладки ромченченца. Те са нашите хора тука. На Демократската партия. Мама ви и ганчуги, вжте си ярмата дъд или без зъби да не активираме Доган и КПП-то от Свиленград да дойде на Стара Загора. Гявураци. Млък.
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До селянинПрочети внимателно статията, никъде не се споменава думата конфискация, споменава се преместване. Ти си селянин и имаш двор, но идва някое гражданче и си паркира вътре колата. Имаш ли право да преместиш чуждата кола от двора си или нямаш???
29
12
 
5
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
до 45 общината може и да има претенций но тия работи се решават по друг път всеки случай не с конфискация
28
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много са си логични законите ама нали българина все трябва да е тарикат. Колата е движима собственост, но мястото на което е паркирала е недвижима собственост. Естествено собственика на мястото, в случая общината може да има претенции, че някой си е разположил движимата собственост на неговото място.
27
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е плод на несправедливи и нелогични закони. Колата е лична собственност и докато си плащаш данъка, нито неминат преглед, нито липса на гражданска може да е основание да ти я отнемат. Случаите за принудително преместване трябва да се разглеждат по по сложен ред иначе ти отнемат права.Отделно общината получава пари от платените данъци и не би следвало да има отношение към преглед и гражданска които са функции на други органи.
26
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напълно ги подкрепям. Следващите набити трябва да са общинарите които си измислят зоните чак до скапаните главни "архитекти".
25
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко го е била.След като колата е била преместена и скрита а паяка я е търсил цяла година.Следователно деянието е умишлено от страна на общинските служители.Не става дума за изоставен автомобил на който собственника се е отказал от него а за автомобил който няма даден документ.Вече е дело на КАТ да наложи глоба ако ги хванат без преглед но конфискацията може да стане само със заповед на съда.В случая всички са получили каквото заслужават.МаH гAлитe за това,че не плащат и за наглоста общинарите.
24
7
 
5
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
до 22 ти ли ще казваш кой има право и кой не тва че нямаш пари не е престъпление "уважаеми" а тва че градоустройствения план не е предвидил паркоместа не са виновни гражданите друг е въпроса в случая с възпитанието и защо след като полицията е дошла не са казали вдигай вие сте в правото си
23
4
 
9
 
! Отговори
Даа преди 1 месец
София...даа Люлин...Какво да кажеш повече?
22
11
 
13
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
И защо когато ви наричат овце, диваци, пещерняци сте против ? Кое е цивилизовано, демократично и човешко при вас, явно погрешно разбирате какво е "свобода" ?