Майка и син избиха зъбите на шофьор на "паяк"

Зачестявали случаите на насилие над общински служители
24 юли 2024 08:40, Петър Бойчев
109
Майка и син избиха зъбите на шофьор на "паяк"
Снимка БГНЕС

Майка и 16-годишният й син пребиха общински служител, докато вдигал колата им. Мъжът твърди, че бил нападнат от непълнолетен младеж, докато репатрирал излязъл от движение автомобил. Впоследствие дошла и майка му и се стигнало до бой. Общинарят е с наранявания по лицето и тялото, и с избити зъби.

"Когато отидохме да вдигнем автомобила, дойде една жена, която каза, че е собственик, заплаши колегата ми, че ще го бие, напсува го няколко пъти. След това заплаши и другите колеги от паяка. Казах им да спрат репатрирането и колегата да се обади в 9-о Районно. След 10-тина минути дойде синът на тази госпожа и попита защо искаме да вдигнем колата", спомня си жертвата на побоя. Патрулна кола е дошла след 10 минути, твърдят от NOVA. Потърпевшият обаче отрече и подчерта, че полицаите дошли след около 25 минути от обаждането.

Служителят обяснил на тийнейджъра, че колата няма ГТП от 2019 г. и има заповед на кмета тя да бъде преместена. Това трябвало да се случи преди година, но собствениците скрили колата. "Той ми каза да не я вдигаме и ми нанесе удар в слепоочието. След това се сбихме, а майка му и още една жена ме хванаха за кръста и започнаха да ме дърпат. Паднахме и при ставането младежът ме удари и ми изби зъбите", допълва потърпевшият, който пожела да остане анонимен.

Собственичката на колата и синът продължили с обидите, псувните и заплахите. "Казваха, че ще ни убият, че ще ни унищожат", твърди мъжът. След като дошли полицаите, дошла и дъщерята на собственичката. По думите на бития тя, без нищо да каже, се опитала да го ритне между краката.

Кметът на район "Люлин" инж. Георги Тодоров отбеляза, че подобни случаи зачестяват. Наскоро служители в озеленяването били нападнати при опит да косят трева. И напуснали. "Сега колегата е със средна телесна повреда. Настоявам полицията и прокуратурата да си свършат работата", каза той.

Автомобилът е бил преместен от собствениците му, въпреки че е спрян от движение за неминат преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така му се пада! Ша дига той колята! Хай де де!
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А иначе искате в Шенген ?
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви са тези псуващи и избиващи зъби жени, бе? Форумният женомразец няма ли да даде разяснения по въпроса? Побърка се светът, ей!
18
15
 
8
 
! Отговори
Е тия паяци преди 1 месец
Съвсем изнагляха. Да вземат да вдигат кола със все хората!
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другият път служителите да са въоръжени и да отстрелят бесните нарушители.
16
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
21, 'Особености на остатъците от съветския манталитет' -- така е, щот през лошия соц притежавахме нещо и никой не можеше да ти го пипне, а през добрата демокрация притежаваш нищо и можеш да останеш на улицата или в затвора за коментар в купените медии
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, Това е Люлин!
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не знаят, това се води средна телесна повреда и си е доста сериозно, сега ще бъдат осъдени.
13
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'Който няма пари да си плаща прегледа и гражданската за колата, няма право да има таква' -- както ся те изнудват мутрите от левинс с измислен закон че без тях не можеш да си караш колата, така и утре няма да можеш да си влезеш в къщата без да си си платил
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Особености на остатъците от съветския манталитет... Какво да правиш...
11
1
 
20
 
! Отговори
Анпнимен преди 1 месец
Така от екопак ни махнаха близките кофи за разделното в квартал на София и когато се обадих да проверя защо, познайте- някой биел и не искал кофите . Не възприемам такава племенна държава.
10
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заради такива излезли от движение автомобили не може да паркират движещите се. Да, автомобилът е частна собственост, но паркомястото е общинско. И аз имам спрян от движение автомобил от пет години. Ама никой не ми го пипа защото си е в двора ми, също частна собственост.
9
4
 
32
 
! Отговори
Виктор Юго преди 1 месец
И друг път съм го казвал, заради таралясника съвършено незначителен човечец става лъв и тигър на квадрат. Особености на българската народопсихология, за важните неща не можеш ги накара да промълвят и половин дума протест.
8
0
 
27
 
! Отговори
Цигания преди 1 месец
И простотия повсеместна. Пречи им че косят трева и разчистват. Майко мила. А арестувани няма
7
7
 
8
 
! Отговори
Фифо преди 1 месец
И от двете страни 6oклyци. Щела го рита м/у краката. Ами, като не е мъж и лелка с лапе му чупи зъбите, да го рита. Юински диваци, да се чудиш само къде е новината...
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
шофьора ще заведе дело то ще се проточва 10 години въпреки очевидните доказателства и накрая виновни ще ги глобят по 50 евро.
5
17
 
5
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
прави ли ви въобще рекета от страна на държавата в часност полицията по отношение наркотици незачитане на чужди шофер книжки ся колата била без техн преглед да де ама тя е часна собственост може ли всеки ей така да ти я отнеме
4
1
 
22
 
! Отговори
Знаещ преди 1 месец
Абе шофьора не е виновен, върши си работата. Въпросът е в това, че се прави аналогия с властта, а именно те са за трепанье
3
4
 
27
 
! Отговори
Ано преди 1 месец
Заслужават на тия тримата да им избият зъбите и без право на зъболекар до живот. Да видим дали ще бият пак
2
2
 
14
 
! Отговори
Да заповяда в Слънче преди 1 месец
Бряг - вдигане от паяк плюс престой на паркинга им-200лв вдигат на всякъде,