Хекимян: За 2 седмици Терзиев събори само два реда керемиди от имението на Вълка

Какво точно повлия на Терзиев за две седмици, пита той
16 авг 2024 13:23, Стела Стоянова
98
Хекимян: За 2 седмици Терзиев събори само два реда керемиди от имението на Вълка
Снимка БГНЕС

За 14 дни столичният кмет Васил Терзиев е съборил само два реда керемиди от ловното имение на Румен Гайтански-Вълка край язовир “Искър”. Това заяви членът на Столичния общински съвет от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Във видео, качено в социалната мрежа, той разказва как кметът Васил Терзиев пусна Вълка в кошарите на Общината. Видеото е заснето на фона на незаконния ловен хотел на Румен Гайтански на бреговете на язовир “Искър”, пише БГНЕС.

Хекимян припомни, че в началото на април кметът на "Продължаваме промяната" Терзиев започна шумна акция по неговото събаряне.

"Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? Два реда керемиди. Това е! А, да, и предната стена на лятната кухня на Вълка", посочи Хекимян. По този повод той задава серия от въпроси: "Затова точно тук се питаме какво точно повлия на Терзиев за тези 14 дни, след което обяви публично пред медиите, че се е разбрал с Вълка, че той сам ще събаря сградата си. Г-н Терзиев, това прилича ли Ви на съборена сграда?", пита Хекимян.

Той подчерта, че Терзиев е сключил и договор с общинска фирма, принудително да събори постройката. "А с каква заповед спряхте това събаряне? Какво Ви обеща Вълка? Как така му повярвахте безусловно?", заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС.

Той също така поставя въпроса дали кметът е сключил някакво споразумение черно на бяло или “Ви го обеща на по кафенце?”.

"Защо го крихте от софиянци месеци месец и половина? Г-н Терзиев, тук идва и най-важният въпрос от 29 март, когато вие уж започвате събарянето, до 11 юни когато излиза решението на пернишкия съд, са минали почти три месеца. Срок, който е бил предвиден за събарянето на почти цялата сграда. Защо не я съборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора. “Промяната” в София продължава", категоричен е Антон Хекимян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от София
Разрешават строителството в Борисовата градина?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
тоти преди 3 седмици
Анархия,безхаберие и беззакое цари в тая малка Държава,където някой са я превзели и колят и бесят кой си решат и полиция и прокуратура бездейства и прекрива кражби за милиярди !! Такава наглос не е имало и при Живков,щото там само едни крадяха ,а сега навсяко ниво кой как може и затуй едни са СУПЕР БОГАТИ,др.бедни .Щом банки окрадоха..???Кой може нещо на тия да им направи ,когато му бутнат даже една пачка /стотачка/-НИКОЙ !!! Бедния държ.чиновник е ПОДКУПЕН !!!за туй НЯМА ОПРАВИЯ !!
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
гърбавите колко събориха.
72
0
 
4
 
! Отговори
Човек преди 3 седмици
Добре че това човече не стана кмет. А за него гласуваха 66 792 столичани.
71
5
 
5
 
! Отговори
Нора преди 3 седмици
Хекито все още си мисли,че е в тв. то! Хързулнаха го ,като за жълти ст. остана само плащането от агент Буда,ежемесечно,в срок и навреме! Поне да спре да се пери,смешен петел на селско бунище! Полза от теб,йок!
70
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този хекемян определено е на другия бряг ......
69
3
 
14
 
! Отговори
ЯН БИБИЯН преди 3 седмици
АРМЕНСКИ ТАРИКАТ ПРЕМЕТНАТ ОТ БЪЛГАРСИ СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ!!!
68
1
 
10
 
! Отговори
Иван222 преди 3 седмици
***!Гербаджийска марионетка!Кудкудяк, кудкудяк,яйце снесох, утре пак!
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП тогава Ко се напъват ,Терзиев с внук на генерал полковник Терзиев член на Политбюро на БКП
66
1
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 3 седмици
Тъжно му е, че не стана кмет да има-работа, работаКато другар ката преди него
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е виновен този, който е дал незаконно пари за строежа, този, който е дал незаконно разрешението, изпълнителят на строежа, строителният контрол и др. Ако е изпуснат някой /съ/участник, допълвайте. Виновен е този, който не го е премахнал. Такива спорни строежи из цялата бг територия!
64
4
 
18
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 седмици
Хекимян е голям балък . Напусна питомното , сега гони дивото. Борисов яко го преметна .
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бременните кошути ще абортират от тежката съдба на Вълка.
62
4
 
14
 
! Отговори
мак преди 3 седмици
А пък обръчи от фирми и имението на почетния со-ол заело половин България или пък подпори със стаи по морето никой не можа да пипне с десетилетия, този иска за 2 седмици чудеса. ПС. хекимян, брадата не те прави мъдър.
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 69 Който повече е крал, повече писачи поддържа. Логично, гербав :)
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак един трольо и един бот - нямате ли по-кадърни радьо-мутрета?
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Герберянчо, защо му позволихте да ги построи, та да ги бутаме сега? Че и критици. За затвора сте, заедно с него.
58
0
 
16
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
Щото фандупкова колко му събори :)
57
2
 
14
 
! Отговори
vs преди 3 седмици
Разбра ли сега, че не е като от екрана!? От екрана, шестата власт (медиите) са най - отвратителното от всички власти! Каквото кажат - това е! Нацвъкаха всички чужди програми с *** си реклами, да не би да пропуснат да облъчат някой!И сайтовете им пълни с реклами! Реклами и по детските канали! Няма такива HeщацТHици като вас!
56
3
 
20
 
! Отговори
Софиянка преди 3 седмици
Тоя подлизурко да спре да говори глупости. Не е на ниво да критикува. Но каквото му диктуват, това ще говори. Нали му плащат.
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тони обича силните мъже,затова е толкова влюбен във вожда.И Кеворкян го гледаше влюбено,ама като не му се отвори парашута за някоя службичка сви гребена.