Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
13
 
40
 
! Отговори
Офффф преди 11 години
Ама са нагли тези комунистически изчадия. Че какви дани ще има като ти го покровителстваш бе Трактор ***
118
16
 
42
 
! Отговори
Гума преди 11 години
Зума, Цветанов лично предупреди Галевите че трябва да се скрият за малко. Брендо не е баш от световен мащаб, сравнен с Бойко. За цирка със Златко какво да кажем? Освен да викнем Веско да изпее "Нашата полиция..."
117
15
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 2+2=4 - галевци са приятели на БСП, с Румен П. - пияницата си пиеха питиетата и той прибираше куфарите с парите от тях.Те уредиха да напуснат страната.Дано и всички от БСП да се махат от държавата.Хората ги ненавиждат заради създадетата от тях безкруполна мафия. Поне да си мълчат, а не да говорят глупости и да си показват отвратителните мутри за щело и нещело.Лицето на БСП е престъпността начело с гоцевци, гейовци, пръмовци, трактори,р.овч. *** и разни там криминални издачия.
116
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954
115
22
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, щом ДС плюе ГЕРБ, значи аз гласувам за ГЕРБ. :)
114
20
 
44
 
! Отговори
Зума преди 11 години
Галевите 23 години дерибействат безнаказано по чадъра на БСП, а сега се крият в миша дупка и естествено ГЕРБ са виновни :DБрендо става наркотрафикант от световен мащаб под чадъра на БСП, сега е осъден, но виновни са КОЙ ???? ГЕРБ са виновни :DЗлатко баретата и е осъден, макар и не в затвора, но отново са виновни ГЕРБ :D
113
13
 
43
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 11 години
Альоша ще го направим вътрешен министър. Престъпността му иде отръки.
112
15
 
48
 
! Отговори
Народа преди 11 години
Като се има впредвид кой е спеца по отвличанията, и че именно той има интерес Брендо да си трае, понеже по негово време Брендо стана това което Е. Ясно е че крадеца вика дръжте крадеца. Вкарайте трактора в гаража да ни е мирна страната.
111
9
 
56
 
! Отговори
------ преди 11 години
На Брендо му затвориха устата, а ти защо не проговориш?
110
17
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
":))) na vsi4ki e qsno kakvi sa gerb ve4e
109
8
 
43
 
! Отговори
????? преди 11 години
Ами говорете бе,кои ви спира.Дайте доказателства,направете пълни самопризнания.Ако сте точни,съдействате и всичко се окаже истина.Може да получите олидвоторение
108
12
 
58
 
! Отговори
XXX преди 11 години
Покровитела на наркомафията в България незнаел, че Брендо е трафикант. И за Златко-Баретата ли не знаеше бе тракторе ??? А за Галевите и за тях ли не си чувал, ми да беше питал Руменчо той си пиеше на една маса с тях.
107
11
 
44
 
! Отговори
Анди преди 11 години
До Анонимен Ми аз съм от България и нищо не разбрах от тая папка Ти сигурно се бъркаш с папката на ГОЦЕ виж там всички разбрахме
106
17
 
43
 
! Отговори
2+2=4 преди 11 години
Борбата с престъпността на ГЕРБ си пролича, когато "изпуснаха" Галеви. От една страна нямаше как да ги оправдаят заради ЕС, от друга Боко им е приятелче и затова ги пуснаха да излязат от страната. Цеко или Румен Пиш-Пиша = мафията на власт.
105
8
 
40
 
! Отговори
муняс преди 11 години
тоест трактора и той знае това, което въпросният брендо може да каже и само недомлъвки. всички по-видими фигури с минало са в кюпа. боковци, трактори, всички. като се зададе буря и почват с половинчатите подмятания (предупреждения). прокуратурата що не се самосезира и го разпита пак, да видим какво има предвид. това безнаказано ломотене в публичното пространство е обидно за нас..
104
13
 
42
 
! Отговори
Станчев преди 11 години
Кои принципни и професионални журналисти искат мнението на Ал.петров- главатар на банда престъпници? А той с каква наглост и отмъщение говори за Борисов и Цветанов, които се осмелиха да го арестуват и предадат на съдебната с-***, защото при всички правителства беше недосегаем - е, как няма да злобее и измисля лъжи, за да ги очерня. Той да не задава провокативни въпроси, а да отговаря за престъпленията си и защо е още на свобода???-пак ли няма "достатъчно диказателства"-стига корупция!!!
103
15
 
48
 
! Отговори
ухо преди 11 години
Факт е, че Брендо е бая неудобен за Тиквата. Не се е разпял само защото ще е последната му песен. Друг е въпросът какво ще излезе на бял свят като Цвъки се изнесе от МВР.
102
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не мога да разбера журналистите!Какво му давате думата на този престъпник, да изказва и той мнение?!?!Той...в затвора, без много да му знае балалайката!А Господ отгоре....си знае работата...
101
15
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФИРМА БУДА ИНВЕСТ ОСНОВАНА ОТ СЪДРУЖНИЦИТЕ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ,ДЪЩЕРНА ФИРМА НА БУДА ИНСВЕТ Е ФИРМА ЗА ОХРАНА ИПОН ,РАЗБИРАЙ РЕКЕТ
100
9
 
42
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
ПИЕСАТА Е КЪМ СВОЯ КРАЙ.НАРУШЕН Е ЗАКОНА ''О М Е Р Т А''ЧАКАМЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА МУ!