Двамата обвинени за убийството край Негован се изправиха пред съда

Прокуратурата иска постоянен арест
Обновена: 31 авг 2019 19:36 | 31 авг 2019 19:07, Анисия Иванова
11

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По искане на Софийската градска прокуратура двамата задържани и обвинени за жестокото убийство на възрастна двойка в София  - Пламен Шляпашки и Георги Нанчев се изправиха пред съда, съобщи Нова тв.

Случаят стана известен като "Негован", тъй като останки на убитите бяха намерени разчленени и хвърлени във водоем в селото.
Още по темата

От обвинението настояват мъжете да бъдат задържани за постоянно в ареста.

Убийството е извършено на 14-ти юли в апартамента на семейството на столичния булевард „Витоша”. Полицията проверява дали и други хора не станали жертви на двамата задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После ми мелияте,че не трябвало да има смъртно наказание!Сега държавата ще трябва да се грижи за тия из.роди поне 20год./щото може и толкова да им дадат/.
7
3
 
7
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
И полицаят от ГДИН и Шляпашки имато почти еднакви татуировки на трецепса на дясната ръка.Преди десети на милиционери, военни и служители в ДС им беше забранено да имат татуировки на видими от дрехите места.Що не им разрешите да носят и обеци и да се изрусяват?
6
3
 
8
 
! Отговори
Баба Вуна преди 5 години
Еми добри момчета, винаги поздравяват в блока. Не са конфликтни, аз им вярвам
5
5
 
4
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Колко ли още нещастни хора са затрили? Един Бог само знае.Това ни докара свободията. Масово *** не е научен да живее свободно и да не прави глупости.Лъжат,крадат,убиват,изнасилват. Само вижте един ФИНАНСОВ МИН. - "к..урАНОВ СМГто" какво си позволява , а какво остава за хората извън прожекторите!?Щом така, хубаво вижте какво се случва в Америка. Скоро, ако продължавате така и при нас ще има НЕВИЖДАНИ БУРИ И УРАГАНИ.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бесило... Това да не ти е 18-ти век. Ще ги пощипкат, попипкат, поразпитат, ще полежат малко в ареста и ще ги пуснат.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво си криете лицата бе, У.т.р.е.п.к.и? Лицата ви трябва да бъдат скрити в същите бидони, които сте използвали за своето престъпление.
2
2
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Трябва да чукат камъни или да работят в некоя тухларна до живот. ***, това не са хора,а ЗВЕРОВЕ.
1
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стана ясно,че убийците много обичали кучета и затова пожалили ,кучето на убитите хора,даже се грижили за него и го пуснали в краен квартал на София!!!Лично мен това не ме изненадва,защото в повечето любители на кучета зрее ненавист към хората!