Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган

Гаспаров: Независима жена се изправи пред 1000-годишна институция
10 мар 2021 13:17, Елка Василева
226
Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган
Снимка: БГНЕС

Може да се каже, че между САЩ и Англия прелитат едни приятелски, роднински снаряди, но и сериозно се повдигат няколко въпроса. Така журналистът Симеон Гаспаров коментира пред БНТ интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри и реакциите на двете страни по темата.

"Това интервю показа нещо много важно, което ние всички трябва да помним и да внимаваме, че не всичко в идеалния живот е бляскаво и примамливо, така както изглежда отвън, отвътре нещата стоят по различен начин. И ние видяхме един сблъсък между една млада жена, която от 13-годишна работи и се издържа, независима жена, която се изправи пред една институция, съществуваща от близо над 1000 години, и този сблъсък оказа влияние най-вече върху нейното психично здраве", коментира Гаспаров.

Още по темата

Според него преди време това е изпитала Лейди Даяна и сега историята се повтаря.

По думите му американците се интересуват от интервюто на Меган и Хари, защото са видели, че това, което става в техния двор, в нашите дворове - скандалите между снахи и свекърви, го има и в кралските дворове. Така че хората са го следили с интерес, но те в момента имат много по-големи проблеми тук - пандемията, икономическата криза и как да се излезе по-бързо от ситуацията.

Все пак американците вземат повече страната на Меган и Хари.

"Защото в тази връзка те виждат една история на Пепеляшка. Същевременно ние виждаме една жена, постигнала много, и един принц, който се отказва от институцията. Институцията, бизнесът, фамилията - това постоянно се повтаряше в интервюто, защото самата Меган, когато пристига в това семейство, на нея й е взет паспортът, шофьорската книжка, ключовете то колата, забранено й е да се вижда с приятели, дадена й е официална позиция, трябва да спазва етикет, което е тежко за нея, защото не знае какво е това нещо", допълни журналистът.

Според него все повече жени ще се сблъскват с този проблем и двете снахи - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, могат да бъдат пример за младите момичета в неравностойно положение в света и вместо да се карат, биха могли да бъдат голям пример, да ги вдигнат на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
35
 
! Отговори
хм преди 3 години
Самостоятелна млада жена, обаче със слаба обща култура. Надценила се. Разведена, 2 години по-стара от Хари, поблазнена от кралския му произход, омотала го за лични материални облаги. Сега ругае, защото не е сполучила да надвие Кралицата на Англия и нейните приближени. Чисто поражение! Все пак някак ще си осребри ругатните, макар и доста по-скромно.
121
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не е зле след тези интервюта дето ги дава да си назначи охрана. Или най-малкото да избягва тунели, да пресича на зебра и т.н. Понякога шубето е голям страх и парите не си заслужават.
120
3
 
9
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Това е най-нормалното нещо, да се притесняват за цвета на кожата, след като е ясно че Британската корона е водила битки с ислямисти, араби,африканци и разни пангулини, за да може днес белия европейски човек да живее на гърба на английските колонии!!!Най-лошото нещо е Британската Корона да загуби доверието на белия европеец!!!Процеса е двустранен между короната и белия човек и всеки първолак го знае!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!
119
1
 
14
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До ДюмаЗабрави за детето - попитали я Меган защо детето се е родило с черна кожа, а тя отговорила "Аз не съм расистка и не подбирам по кожа, а по размер!
118
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мегън се е омъжила по сметка като си е мислила, че е взима само пари и няма да има задължения.
117
1
 
24
 
! Отговори
Край преди 3 години
Кралицата е двора са били призвани да взимат съдбовни решения за половината свят. Пращали са хора на смърт и реално са решавали кой да живее и кой да умре. Всички мъже в двора са и военни.Това не е по силите на някаква смугла лигла дето си мисли че живота е купон.тази женица няма място там. Освен като готвачка/чистачка/перачка. Такива са ползвани за забавление и работа.
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо руските едни предприемачи носят изразителни американски имена - например РОТЪНБУРГЕР. Владимир Владимирович очевидно уважава САЩ.
115
7
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Другари, спокойно. Другаря Навални бил решил да се ожени за другаря Ходорковски и заедно да се оплачат от Владимир Владимирович в интервю за белоруската държавна телевизия... след срока, разбира се.
114
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗнаеш ли кой шпиони в САЩ никога не ги заменят с американски шпиони,а лежат в затворите на САЩ?Това са израелските шпиони в САЩ ,има такива два случая на и американците твърдо отказват да ги освободят!САЩ не са колония на никой ,а Израел е тяхна колония.
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОМИНТЕРНА Е ПРОТИВ БАЙДЪН, ИСКАШЕ ХИЛЪРИ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НО НЕ СТАНА. БАЙДЪН Е КАТОЛИК И ТОВА ГИ ВЛУДЯВА.
112
3
 
3
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Британската Кралица е много добра майка, тя си кътка Чарлз, след като на цялото кралско семейство е ясно, че проблемите тръгнаха от принца, който не си изпълняваше съпружеските задължения и не опъваше Даяна, като истински пич!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!
111
1
 
8
 
! Отговори
Дюма преди 3 години
Представям си какво шоу и майтапи са били - онези могат да си проследят (ужким) родословието по хиляда години; а снахата - квартеронка; майката мулатка; дядото ..егър; прабабата .....
110
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки нормален ще застане на страната на Меган. За да харесваш дъртиьот рептил трява да си извратен, или англичанин, или и двете.
109
1
 
4
 
! Отговори
до 121 преди 3 години
Уикипедия е пропагандна машина на Юдеи-Семитите, за това има книги с пожълтели страници, които в момента изгарят, щото били слово на омразата - това е новото име за Истината!
108
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В края на 18 и началото на 19 век набира скорост движението на аболиционистите за забрана на робството. Английският парламент приема закон за отмяна на търговията с роби през 1807 и на следващата година Сиера Леоне е официално определена като колония за освободените роби. Окончателната забрана на робството в Британската империя настъпва със закона за отмяна на робството (на английски: Slavery Abolition Act) от 1833 г. Според него робите получават пълни равни права след период за адаптация от 4 д
107
1
 
1
 
! Отговори
до 119 преди 3 години
викаш като Джонатан Полард, Юдей-Семита шпионин, помилван от Тръмп и посрещнат с Почести лично от Натянаховски при кацането му в Окупирана Палестина!
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 111 - в грешка си - виж какво пише в Уикипедиа по въпроса: До отмяната на робството през 1807 г. Британия е транспортирала 3,5 милиона африкански роби в Америка 1/3 от всичките роби, превозени през Атлантика.[15] В резултат в британските Западни Индии процентът на *** нараства от 25 % през 1650 г. до приблизително 80 % през 1780 г., а в Тринадесетте колонии от 10 % до 40 % за същия период (повечето са в южните колонии).[16]
105
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 116Знаеш ли кой шпиони в САЩ никога не ги заменят с американски шпиони,а лежат в затворите на САЩ?Това са израелските шпиони в САЩ ,има такива два случая на и американците твърдо отказват да ги освободят!САЩ не са колония на никой ,а Израел е тяхна колония.
104
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Братът на Мегън излезе прав за всичко.Това е една много хитра женица гонеща само собственият си интерес.Защо не й задават въпроси за баща й ,майка й ,братът й ,за където са резервирани към нея?Мегън не иска баща й да присъства на сватбата ,въпреки настояването на монархията,да помогне в оправянето на отношенията им.Меган се хвали с благотворителност ,а не помага на своето семейство.Тези въпроси са неудобни за Мегън и либераsтките журнасти избягват да я притесняват.
103
6
 
6
 
! Отговори
до 115 преди 3 години
в грешка си Топ съюзника на САЩ са Юдеи-Семитите от Окупирана Палестина, а САЩ са тяхна Колония, т.е. Колония на Юдея!