Сенатор за украинското нахлуване в Русия: Дързост и красота

Републиканецът Линдзи Греъм приозава за още оръжия за Киев
13 авг 2024 10:26, Петър Бойчев
267
Сенатор за украинското нахлуване в Русия: Дързост и красота
Снимка БГНЕС

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм нарече "красива" и "дръзка" ударната операция на Украйна в руската Курска област през границата, предаде Ройтерс.

По време на посещение в Киев днес Греъм призова правителството на президента Джо Байдън да предостави на Украйна необходимите й оръжия.

На фона на продължаващите усилия на Русия да отблъсне украинските сили седем дни след нахлуването им, главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Олександър Сирски заяви, че Киев контролира около 1000 кв. км в Курска област, предаде БТА.

Греъм направи коментарите си при посещението си в Киев заедно със сенатора демократ Ричард Блументал.

"Какво мисля за Курск? Смело, блестящо, красиво. Продължавайте в същия дух", каза той пред репортери и призова американското правителство: "Дайте им оръжията, от които се нуждаят, за да спечелят войната, която не могат да си позволят да загубят".

На срещата с делегацията от Сената украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за подкрепата. "Обсъдихме какво точно е нужно, за да доведем тази война до справедлив край, включително необходимостта да използваме оръжия с голям обсег", отбеляза той по-късно в публикация в мрежата "Екс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
7
 
! Отговори
Тоа преди 4 седмици
Типичен санфрансисковец, много кротко/, а не дръзко/ и грозно/ а не красиво/ ще яде паламарката! Руската!
237
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Украинците са предатели и нямат право на милост.
236
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Англосаксонците искат да избият славяните и да им заграбят богатствата като ги колонизират. Те от това живеят. От ограбване на други народи.
235
4
 
12
 
! Отговори
Руя преди 4 седмици
Тия американски откачалки запалиха войната между Русия и Украйна.Напред руснаци избийте ги всичките.
234
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вината е в родителите му че са го нарекли Линдзи. Цел живот се чувства като жена.
233
15
 
9
 
! Отговори
Не бой се Христов преди 4 седмици
"Укронацистите" отдавна имат отлично подготвени пилоти на бойна щатска авиация. Вече ви удариха яко, а скоро и ще ви избият зъбите. Не Щатите, а "укронацистите", както ги нарича вашата колегия.
232
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И Курск ли превзеха вече великите укри? А какво стана с град Суджа? него превзеха ли го също, верликите?
231
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
това требваше да го направят още април 2022 година, когато новобранките от великата 65 км колона ббегаха в тръст, требваше преследване и ликвидация, а те оставиха по-голямата част да избегат
230
8
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
Да пратят и американски пилоти, както поиска Греъм!
229
8
 
8
 
! Отговори
До ъ преди 4 седмици
Не те карам да ползваш сателитите на НАТО, а само да четеш вашата съветска преса и данните на Мин. Оборонъй на путляшка Рассия и ако на тях не вярваш, никой не може да ти помогне. :):):)
228
13
 
9
 
! Отговори
82 ОМБр преди 4 седмици
Украйнската поща с нова култова марка:На колене пред Украйна" гласи надписът на снимката на пленени руски наборници в Курск, стоящи в редица на колене пред украински боец.
227
8
 
8
 
! Отговори
ъ преди 4 седмици
Избягвам да гледам изфабрикувани клепчета с участие на хора с униформи на украински войници. Много са дъвени и обиждат публиката. А нямам достъп до мееорологичните спътници на НАТО, за наблюдавам от там.
226
2
 
7
 
! Отговори
До ъ преди 4 седмици
То се чува, но друго се вижда на практика. Следователно, разчитай повече на очите си, ако не си сляп, и по-малко на ушите си.
225
13
 
9
 
! Отговори
ъ преди 4 седмици
Чува се, че руснаците започват да си връщат села. Не знам дали е вярно. Дръзновението стигна за една седмица. Така е на война, като нямаш достатъчно човешки ресурси и техника. Да видим сега какво ще направи НАТО. Ще влиза ли пълноценно във войната или ще продължава да се страхува.
224
14
 
14
 
! Отговори
Смях до припадък преди 4 седмици
Когато не съм много на кеф, идвам тук, за да си оправя настроението. Изказвам служЕБна благодарност на русожопата клика, която ръси бисерите с тонове. Давайте таваришчи. Краят на Матушката ви иде със страшна сила. Логично е! След СеСеСеРето е ред и на Рассия Блатная. Логика.
223
3
 
12
 
! Отговори
До абе преди 4 седмици
Я вземи прочети инфото от вашата ТАСС и им се обади да се коригират. Там пише за ХИЛЯДИ украински "център-нападатели", не 1000. Хиляда бяха само в началото. И освободихте ли Курск? Докога ще чакаме!? :):):)
222
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А великият град Суджа превзеха ли го великите украинци? Превзеха ли вече великия град Суджа?
221
11
 
5
 
! Отговори
абе преди 4 седмици
Като гледам коментарите, пък и "новините" от УНИАН, ВСУ вече са превзели към 1500 кв. километра. С 1000 души. Всичко пак започна да придобива предимно пропаганден характер. Иначе ясно е, че някой много иска да няма мир в Украйна и Русия да си я вземе цялата. Нормалните хора го разбраха вече, дано по-бързо да го разберата и редовите украинци.
220
9
 
11
 
! Отговори
USA, USA... преди 4 седмици
Браво на САЩ. Щатите винаги са защитавали слабите и чупели вратовете на силните, които се опитват да ги прецакат. Спомнете си с трагикомедията със СеСеСеРетата. От тях остана за спомен само запазената марка ТАСС (Телеграфна Агенция на Съветския Съюз). Подобен кудош не се е случвал в никоя държава. Веселете се с Джуджетная. Стана за пране.
219
2
 
14
 
! Отговори
Другаре, преди 4 седмици
Не се косете и не тълкувайте казаното, както Дявола, Евангелието. По всичко личи, че нито мисленето, нито логиката, нито математиката ви се удават. (Може и "отдават", според кpeтeняcaлaтa каста литературовед-българисти в БАН)