Славчо Велков: Стрелецът по Тръмп не е бил сам

Крукс е бил на прицел на службите, още преди да натисне спусъка
Обновена: 15 юли 2024 22:08 | 15 юли 2024 21:36, Анисия Иванова
36
Славчо Велков: Стрелецът по Тръмп не е бил сам
Снимка: Bulgaria ON AIR

Много бързо се произнесоха службите, че ликвидираният терорист нямал сериозни мотиви. От мъртъв човек мотиви трудно могат да се изтръгнат. Не споделям мнението, че този човек е бил сам. Това каза експертът по международна сигурност Славчо Велков в предаването "Денят ON AIR" по повод ликвидирането на стрелеца Томас Матю Крукс, който се опита да убие Доналд Тръмп на митинг в Пенсилвания.

Официалният преводач на Тръмп по време на срещи с български лидери д-р Йонко Мермерски посочи, че Крукс е бил единак - в гимназията са го тормозили.

"Имаме не добре реализиран млад човек, който е без кауза и решава да спаси света от злото. Това е най-невинната версия. Тя е подстрекана от речта на омразата - от тези, които апелират да няма реч на омразата. Тръмп го обвиняват в това, че се възползва от съдебната система да побеждава своите политически опоненти", коментира д-р Мермерски пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че с оптическо оръжие, когато си хванал мишената, ако тя мръдне, не може през оптиката да я намериш. След това отнема време, за да се прицели човек отново. Стрелецът е бил убит за секунди. Според д-р Мермерски Крукс им е бил на прицел, още преди да натисне спусъка, но не са го застреляли веднага.

По думите на Велков Крукс е бил активен член на стрелкови клуб и се е тренирал. Д-р Мермерски добави, че е имал перфектен прицел.

"Байдън отмени посещението си в Париж и участието си в откриването на Олимпиадата. Изпраща дъщеря си, защото е уплашен", отбеляза Велков.

Относно дебата между Байдън и Тръмп д-р Мермерски посочи, че САЩ пет години крият човек, "който е в старческа деменция, помпят го с витамини и стимуланти".

"На Байдън са му дали всички въпроси, които ще му се зададат, и пак не можа да реагира", добави д-р Мермерски.

Той припомни обещанието на Тръмп, че ако бъде избран за президент, още преди да е стъпил в длъжност, ще сложи край на войната в Украйна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
ДаКастрирамеСулюПаси преди 1 месец
Стрелецът не е бил сам, а с цял екип от агенти на Сереуто, вероятно и от МИ-6 - все професионални убийци, наричани агенти, и структури и т.н..
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уникален ***.
31
1
 
3
 
! Отговори
Кембъл преди 1 месец
Има несъответствия в действията на СС пораждащи въпроси относно достоверността на събитието.Липса на незабавна реакция от страна на местен полицай,който бил информиран.Поведението им след стрелбата-позволяването мишената да си показва главата след изстрел,да ръкомаха и т.н явен пробив или умишлено действие,целящо друго.Разказът предполага високорискова среда, в която може да има и втори,трети стрелец.Действията на агентите на СС ? Много малко е вероятно обучен стрелец и ловец да пропусне
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая па от он-еъра кога ше си изреже острите нокт бе...?! Сигур нема здраво по тапицерията в колата и...па как се чеше по ухота идея си нямам.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Йонко много искаше да похвали Буда Тиквоний, но не му дадоха.
28
2
 
9
 
! Отговори
Климбо преди 1 месец
Как пък го видя,от диванчето във Велинград?Вечният специалист...***!
27
1
 
5
 
! Отговори
Божке преди 1 месец
В клипа се изказват хора, които не са стреляли с оръжие с оптика нито по статични мишени, нито по движещи такива.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грандиозен провал на пиндостанските служби от десетилетия.
25
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руските глашатаи веднага се появиха. - стрелецът не бил сам, голям експерт, голяма работа е Славчо.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
клоаката
23
1
 
3
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
Айде глупостите не закъсняха! Иначе си е МАGA 2024 :-D
22
1
 
7
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 1 месец
До 23. Не му знам специалноста да ме прощаваш, и как иначе като официален преводач на Тръмп, спец. по секюрити, ковид тестове и тн и тн. Бил преподавал в Джорджтаун , смях в залата, може да е минал от там за малко щото тези там са тесни специалисти на ляв калник, десния не го могат а Мермерски може и по ракетна наука да дава мнение. А за обноските язък че живее в Бетесда а ходи по бг каналите по чехли
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Чобан Ходжа PhDКой не го прави, кой не се промотира сам вече, кой не е специалист по всичко? Вероятно се броят на пръсти. Човекът поне е специалист по нещо. Има много други, които не са специалисти по нищо, затова са специалисти по всичко, и само преразказват казаното от специалисти. За съжаление обаче, като много други българи, не се държи на ниво, все едно си е по чехли вкъщи.
20
2
 
4
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 1 месец
До 19. Самостоятелно може би но да мисли едва ли. Плямпа врели некипели и който му се върже. По време на пандемията беше тръгнал с един дето е завършил само средно училище да предлагат на МЗ тестове за ковид. И чак го титулова доктор. Абе мошеник та са пръска. Мермерски де. И другия и той. Сам се промотира и лапнишараните го въртят по тв
19
5
 
8
 
! Отговори
Другар преди 1 месец
Дааа, другарят Славчо Велков най- много ги знае тези стрелби. Колко пъти е стрелял - и по Луканов, и по Гешев, и по лястовички..... абе, много е чак на стрелбите Велков. Затова и има партиен билет в БСП.
18
5
 
6
 
! Отговори
Леле преди 1 месец
Не е бил сам? А колко са били? Двама,трима..5..10? И нито един да не уцели Дядо Коледа? Спешно търсете д-р Гълъбова от Курило,че пациентите и са плъзнали по ТВ !
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Чобан Ходжа PhDАма все пак предпочитам Мермерски, който мисли самостоятелно, пред казионни журналисти като Христофор Караджов, който също коментира всичко, но винаги изповядва правителствената гледна точка. Като един съвсем истински български журналист, който не можа да превъзмогне соц възпитанието си, соц образованието си и соц манталитета си, колкото и да го бутаха и подсигуряваха из Америка, където всеки постигал всичко сам.
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този Мермерски е страшен нарцисист, бе! Нека ви кажа, нека ви кажа! Като някакъв 5-годишен. Ако искаха само той да говори, щяха да поканят само него. Велков каже две думи, и на нарцисистът Мермермерски му се струва, че е говорил час. Почти всички мъже в България са такива - клинични нарцисисти и досадници.
15
3
 
9
 
! Отговори
криминалист преди 1 месец
Славчо,ние знаеме.Там са били Канадеца Киро и Кокора.Те са помагали на стрелеца.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боже! И ти ли ,Бруте? Май и в твоята глава не е самотно?