Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно

Омразата на американската левица е промила мозъка на 20-годишния младеж
15 юли 2024 22:38, Анисия Иванова
167
Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно
Снимка: БГНЕС

Твърдението на левицата е, че Доналд Тръмп сам е виновен, че за малко не беше убит. Този език на омразата и тази страшна омраза, която изпитва американската левица към Тръмп логично доведе до това, което се случи.

Това коментира в интервю пред БНР журналистът Огнян Дъскарев след покушението срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

"Тази омраза на американската левица, присъща за европейската, вероятно е промила мозъка на този 20-годишен младеж, който стреля. Заглавието на Си Ен Ен е, че охраната на Тръмп го блъска извън сцената, защото "той падна по време на митинга". Това е страшно безсърдечие и липса на всякакво съчувствие и човещина", коментира той в предаването "12+4".

Още по темата

Според него важните неща са, че на 8 юли "президентът Джо Байдън вдига телефона и говори със свои дарители, за да ги убеди да не го изоставят след катастрофалния му дебат с Тръмп и казва – време е да вдигнем мерника на Тръмп".

"Същият този Байдън призовава за мир и единство, което е добре, но лицемерието е космическо", споделя Огнян Дъскарев.

И допълва: "Напрежението в САЩ повече нараства и сега е дошло време да стане това с Тръмп. Целият свят видя как Байдън се провали на дебата. И медиите също се провалиха жалко на дебата, защото те три години и половина крият състоянието на Байдън и то сега лъсна. Медиите направо побесняха, не защото са лъгали, а защото повече не могат да лъжат и сега са мили – Дойче веле, Си Ен Ен, Би Би Си и Байдън да бъде сменен".

Журналистът е категоричен, че след покушението вероятността Тръмп да стане президент на САЩ е нараснала многократно.

"Разделението на американското общество е голяма. Тръмп почти сигурно ще вземе Невада", коментира той.

И смята, че "задачата на републиканците е по-проста – да са спокойни и да не показват отмъстителност".

Ген. Красимир Станчев, бивш шеф на НСО, коментира грешките, допуснати от охраната на Тръмп и една от тях е предварителната подготовка на екипа – авангарда.

"Няма как да се изолират прилежащи сгради на около 100 м и да нямат отношение към тях. Подценена е тази ситуация и ето че се стигна до въпросните изстрели", каза Станчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: избориСАЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
8
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 1 месец
А чувал ли е журналиста Огнян Дъскарев че град Полски Тръмбеш е кръстен на Тръмп и че той се кани да се мести там ако не го изберат за да избегне затвора.
67
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Тръмп стане президент, смятайте че с Палестина е свършено за 14-15 минути.
66
5
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Тръмп е По Агресивен от Байдън - Ще Нападне Русия с Ядрено....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Их бе боже .... Как ще е нараснала многократно, от 50-50 /това четох последно/. Колко многократно увеличение можете да получите от 50-50? Хвъляте едни думи, то пак нищо не ви се получава. До есента, тази пародия на трилър ще бъде забравена.
64
2
 
9
 
! Отговори
То беше ясно преди 1 месец
Той щеше да стане и без да го стрелят. Извинете, ама като си монтирват зорлям Джо Бидоня за контра на Тръмп, просто нема какво да се обърка. Аз вече съм на 100% убеден, че демократите палят свещи и се молят на всички богове, Бидоня да изколаса до изборите жив-умpeл, за да може да загубят със сигурност. Не знам защо искат да загубят изборите, но според това което виждам, това се опитват и то всячески. Някой ако знае защо - да обясни.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вицето на Тръмп много младо момче.
62
3
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
Сирски вече е готов да подпише капитулацията това съобщават дори нашите медии учудващо. Той вече не вярва, че Украйна има някакъв шанс за победа и би бил склонен на примирие чрез капитулация. Аз като писах на моя дубликат, че от Байдън и сащ вече нищо не зависи то продължаваше да пише простотии. Ако Тръмп спечели просто ще ускори капитяцията със или без Ф-ките. Нямате си предклстава колко сте жалки фенките и подръжничките на Украйна.
61
1
 
3
 
! Отговори
Величие преди 1 месец
Юда Искариотски, Поп Кръстю и Под полковник марков предадоха идеята и каузата за шепа сребърници, Проклети Бъдете!!! Проклети бъдете във вов и веков! Проклети
60
1
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
За бъде свален евентуално Тръмп от власт като президент с импийчмънт са нужни 33+1 от 100-те сенатори да гласуват за това,или две трети,или нещо абсолютно НЕВЪЗМОЖНО!
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПСВ Айндховен ли?
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
- Уважаеми Владимир Александрович, всички земи от Закарпатието които се намират на територията на бившата УССР са унгарски, и ти сега имаш избор - или даваш автономия на тези земи, или по-късно те ще станат част от Унгария. И след като каза това в Киев, Орбан отиде в Москва.
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
160 хиляди унгарци живеят на територията на Украйна, и до сега нито един унгарски премиер не е решил техния въпрос. И Орбан отиде да го реши не в Киев, а в Москва.
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна скоро ще бъде разгромена, и тогава възниква въпроса, какво да се създаде на тази територия. Оптималното е да не се създава нищо. Украйна доказа, че не може да бъде държава - получи земя, научни достижения, една от най-силните икономики в Европа, и всичко пропиля. Съответно тази територия ще се дели от съседните страни - Унгария, Полша, Румъния. Русия няма особени претенции, защото населението там е отровено от фашистката пропаганда.
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не вдянахте ли, сега пропагандата теза на Възраждане е че Байдън е комунист, а Тръмп демократ.....ориентирате се в коментарите
54
1
 
4
 
! Отговори
до преди 1 месец
Всякаш в модерно време не се заграбват територии.Т....р.За ПСВ и ВСВ чувал ли си?
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На вас ви е промит мозъка, където търпите разни прасета да ви управляват цели десетилетия подред и не правите нищо по въпроса. Американците щяха да гръмнат Боко и Пеевски още след първата им година в политиката.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лека нощ деца и нека педя човек реши вашите неща.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става са териториите от 91 първа? Върнаха ли, върнаха ли вече териториите от 91 година?
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп щеше да спечели и без този " атентат"! Американците Не желаят воини! И Тръмп Доказа,че Не разпалва воини!!-:)
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вероятността да го убият е още по -голяма.Аз залагам на Байдън.