Уникален кадър! Фотограф засне профучаващ покрай главата на Тръмп куршум

Дъг Милс от New York Times е авторът на снимката
15 юли 2024 10:23, Петър Бойчев
186
Уникален кадър! Фотограф засне профучаващ покрай главата на Тръмп куршум
Снимка New York Times

Дъг Милс, фотограф на New York Times, е направил снимка на куршум, профучаващ покрай главата на Доналд Тръмп, съобщи бивш агент на ФБР. Милс е направил снимката, докато е документирал митинга, който се превърна в покушение срещу бившия президент.

Има още една знаменателна снимка - тази на Еван Вучи от Associated Press. Тя показва разтревожения, но жив Тръмп - с кръв по ухото и бузата, изведен от сцената от агенти на "Сикрет сървис", с вдигнат юмрук и американско знаме на заден план -снимката веднага стана емблематична, пише Фокус.

"Тя ще определи един напрегнат политически етап, независимо от неизвестните засега политически последици от този слънчев следобед, който се превърна в кошмар", написаха по-рано от CNN.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
1
 
! Отговори
Явор преди 1 месец
Още вчера излезе инфорамция че агента на СС е държал похетителя на мушка... 2 мин е чакал разрешение да стреля, след като онзи открива стрелба по Тръмп, СС отвръщат на стрелбата.Защо при оръжие в периметъра не прибират Тръмп,Защо са чакали толкова време разрешение за стрелба,Защо не са покрили този покрив,Защо стрелеца се е качил там пред очите на две патрулки...нека CIA да си кажат !
158
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"НЕ ВИДЯХ ДОРИ ДРАСКОТИНА ПО УХОТО НА ТОЗИ. ВСИЧКО Е ИЗМАМА. ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА ИСТИНА" - Цялата ти рода повтаряше, че не си гей, ама ... е па на!
157
0
 
3
 
! Отговори
Селямсъза преди 1 месец
До 157Измама е,че има нещо в кухата ти кратуна!!
156
16
 
5
 
! Отговори
Красимир преди 1 месец
НЕ ВИДЯХ ДОРИ ДРАСКОТИНА ПО УХОТО НА ТОЗИ. ВСИЧКО Е ИЗМАМА. ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА ИСТИНА. ОБРОБОТВАТ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА ПО НАЙ ДОЛЕН И ИЗМАМЕН НАЧИН. ТЕЗИ ПО ВЛАСТА НЕ РАБОТЯТ НИЩО. МИСЛЕТЕ ВИЕ КАК ЩЕ СТИГНЕТЕ ПЕНСИЯ. РОБИ.
155
0
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 месец
До Пурко: Пурко, Пурко. Защо не отидеш да се гръмнеш. Никой няма да загуби нищо от това.
154
3
 
6
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 месец
Ако не успеят да застрелят Тръмп, той със сигурност ще спечели изборите. Евроатлантиците ще трябва спешно да се пребоядисат от демократи на републиканци.
153
0
 
3
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 месец
До Анонимен 152: България е има 1300 годишна история само на днешната си територия. А ти кой си? Един в'ъшльо, когото сме научили на билгарски език.
152
0
 
1
 
! Отговори
aaaaa преди 1 месец
https://youtube/watch?v=Ey0qVzG8_vUот 11мин човека преди 4 месеца го е предвидил и че ще стане президент после ..и после си бавамамата..
151
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Принципнo българска нация няма,а има едно страхливо племе с пълни торбеши пълни с л-на.T0p. Има сенилна глутница старци, управлявана от друга банда смачкани старци престъпници.Момчето стрелец поне е било с ясни и категоpични убеждения.Вие,булгуро торбешите и това нямате.По добре 20г живот и бърза смърт от куршум на Сикретсървис снайпер,отколкото робуващо пияно наркоманизирано и сервилно ***-но бавно загниващо до 90г.0пиkъно недораумение,което цял живот e роб и не знае къде и защо се намира.
150
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали едно време си инсценираха падането на кулите близнаци! Другарите на Тръмп в Израел пък си инсценираха атентат, че даже и заявиха, че уж не са знаели, че Газа е блокирана от тях и всичко отвсякъде което влиза и излиза там е под израелски контрол. Еврейчо Зеленски пък услужва на евреите и води война в която евреите продават оръжия и на двете страни в конфликта. А сега Тръмп ми се прави на Ван Гог с откъснато ухо.
149
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това обаче е в долната част на ухото, а Тръмп каза "в горната". Кой лъже? Освен ако има съществена несиметрия в нивото на което са разположени ушите на Тръмп. То всичко така или иначе е супер измислено. Службите били правили преди това анализ за безопасността на мястото, пък някакъв пишлигap се качва после необезпокояван с пушка някъде си. Стрелял с пушка от малка дистанция и не уцелил. Помагали са на Тръмп за имиджа, то е ясно.
148
7
 
13
 
! Отговори
СиЕнЕн преди 1 месец
Специалистите на СиЕнЕн, след увеличение на снимката, стигнаха до заключението че това е руска ракета Х-101, изтреляна от бомбардировач Ту-95. Това е категорично доказателство за дългата ръка на Путин и нова фаза на непредизвиканата пълномащабна агресия на Русия.
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** стрелецът! Един човек, а като от Матрицата. Или тия куршуми са някакви много специални и правят завои
146
11
 
0
 
! Отговори
Пурко преди 1 месец
Принципн Българска нация няма -има страхливо пеме сенилна глутницаи управлявана от банда смачкани старчески пом,ияри, гъолийзници и торбеши пълни с л-на. Момчето стрелец поне е било с убеждния.Вие булгурторбешите и това нямате! По добре 20г живот и бърза смърт с уршум от снайпер на Сикретсървис,отколкото робуващ пиян наркоман, загниващ бавно и робуващ на 80г.старчеки отпадъци.
145
11
 
3
 
! Отговори
Мон преди 1 месец
Цялата постановка с убитото момче е от щаба на рижата старческа м-муна,която трябваше мозъкът му да е разпилян пред милиони.
144
7
 
7
 
! Отговори
Йоцо преди 1 месец
Това е монтаж на републиканците.
143
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Toni IvanovНаправо кажи, че сам се е застрелял в ухото. На вас либерастите толкова ви е акъла.
142
4
 
14
 
! Отговори
Срам преди 1 месец
Всяка пречка на военно промишления комплекс трябва да бъде унищожена . Независимо дали се казва Кенеди или Тръмп .
141
8
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Всяка даржава се гради от историята си сащ е създадена от бандеровци крадци обици изнасилвачи каквото си посял това береш . Ако посадиш морков няма да береш Васил . Е сащ вие каквистебе икономиката се крепи от оръжие и конфликти които създавате зада съществувате . Докато Русия и Китай и Северна Корея не решат дава заличат голям кеф ще е
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И?