Нанси Пелоси към Байдън: Унищожаваш шансовете на демократите да победят

Той обаче се защитил - можел да спечели
18 юли 2024 11:18, Нели Христова
66
Нанси Пелоси към Байдън: Унищожаваш шансовете на демократите да победят
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси е казала на президента Джо Байдън в скорошен разговор насаме, че проучванията показват, че президентът не може да победи Доналд Тръмп и че Байдън може да унищожи шансовете на демократите да спечели Камарата през ноември, ако продължи да се бори за втори мандат, според четири източника информирани за разговора.

Президентът отговорил, като отблъснал Пелоси и казал, че е видял проучвания, които показват, че той може да спечели. Друг един от източниците твърди, че Байдън започнал да се отбранява относно изборите. В един момент Пелоси помолила Майк Донилон, дългогодишния съветник на Байдън, да се свърже с него, за да обсъдят ситуацията. 

Още по темата
Това телефонно обаждане ще отбележи втория известен разговор между депутата от Калифорния и Байдън след катастрофалния дебат на президента на 27 юни. Въпреки че точната дата на разговора не е ясна, един източник казва, че той се е провел през последната седмица. Пелоси и Байдън също разговаряха в началото на юли.

Нито един от източниците не посочи дали Пелоси е казала на Байдън в този разговор, че смята, че президентът трябва да отпадне от надпреварата през 2024 г.

Пелоси прекара седмиците след дебата, изслушвайки опасенията на колегите си. Миналата седмица тя каза в интервю: "Зависи от президента да реши дали ще се кандидатира. Ние всички го насърчаваме да вземе това решение, защото времето изтича."

Помолен за коментар, говорителят на Белия дом Андрю Бейтс не отговори на подробностите от репортажа на CNN относно скорошния разговор Пелоси-Байдън. "Президентът Байдън е кандидатът на партията. Той планира да спечели и очаква с нетърпение да работи с демократите в Конгреса, за да приеме своята 100-дневна програма за подпомагане на работещите семейства", каза Бейтс.

Говорител на Пелоси каза пред CNN, че бившият говорител на Камарата на представителите е в Калифорния от петък и оттогава не е разговаряла с Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такива шансове и никой не би искал да бъде изгорен ей така.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има потенциално само две имена, котио могат да преборят Тръмп - Едното е Кенеди, другото е Обама. Само дето Боби младши бе изгонен, че взе да блести много над "вожда", а Мишел не иска да се навира, че не се знае, дали ще остане страна след нея.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"не е само той виновен.... да не забравяме че спечели предварителните избори! Тоест Демократите го искат за кандидат" - Това беше, когато повечеде пред Тръмп на проучванията и преди "Дебата", където се изложи брутално.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кефи ме като тея сатанистки изверги почнаха да се карат. ДемоНРатска иззмметт.
58
0
 
9
 
! Отговори
ера преди 1 месец
тези две мумии няма да са живи след 5 год., а драпат да ми решават съдбините!
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А галка от амбасадата какво мисли по въпроса?
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не е само той виновен.... да не забравяме че спечели предварителните избори! Тоест Демократите го искат за кандидат
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като е насаме, от къде знаете какво е казала???
54
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде да си го кажем честно:"демократи".Мразите Байдън, защото не е жена, хомо или чернокож.Не ви се вписва в картинката.А след като защити Израел от ислямистите съвсем го намразихте.Чак опропастил шансовете срещу Тръмп.Байдън, Байдън, с такива "приятели" не ти трябва даже Тръмп.
53
1
 
16
 
! Отговори
Шит нюз преди 1 месец
Накрая ще почнат да се душат, ама дедо ще нареди на сикрет сървис и ще и теглят един откос и до там е тая баба яга вещицата...
52
0
 
16
 
! Отговори
Шит нюз преди 1 месец
Дъртата вещица приклещила злополучния дъртак и почнала да го души, aма дедо Лгбтайдън се оказал кораво к*пеле и я полял с бензин и запалил...прекрасни демократически нрави...
51
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едната мумия обвинява другата мумия, нищо че Пелоси го изтипоса за кандидат на демократите :))
50
0
 
6
 
! Отговори
Юлий Байдрън преди 1 месец
Намушкан с 52 ия нож, байдън се обръща и казва...и ти ли Пелоси....
49
0
 
18
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Демони сър!
48
2
 
21
 
! Отговори
от Плееен да'ге преди 1 месец
ям пуканки.... чопля семки..... викам за Русия и Китай ...и с кеф чакам политическото ' салто- мортале' на Европа и Амерка...... като псуваха Русия 4 години как сега ще направят рязък завой..... голям сейр ей !
47
0
 
24
 
! Отговори
Демократ Терорист преди 1 месец
След стрелбата, шанса е 0% Освен ако Джо не гушне букета от ковид още тоя месец.
46
0
 
34
 
! Отговори
Същата преди 1 месец
И Нанси Папльоци е същата мумия и вещица като Байдона.
45
0
 
26
 
! Отговори
Ой, ой, ой..... преди 1 месец
Когато баба Нанси и дедо Чък ти обърнат гръб.....ей това вече е края. Нямаш полезен ход. Освен "внезапно" да хванеш Ковид и да отидеш обратно в мазето да се "лекуваш". Повече от очевидно е, че демократите вече са готови със заместникът на Байдън, и нямат търпение да го обявят.
44
0
 
21
 
! Отговори
До 28 преди 1 месец
А За Това че Баронеса Фон Лайнеен Съдът на ЕС я Осъди за КОВИД ваксинити - новина ще има ли?! -------------- Къде можем да я прочетем тази новина, освен в твоя пост?
43
0
 
20
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 1 месец
А, той и отговорил: Еееех, да бяхме с 30-40 години по-млади...!