Нанси Пелоси към Байдън: Унищожаваш шансовете на демократите да победят

Той обаче се защитил - можел да спечели
18 юли 2024 11:18, Нели Христова
66
Нанси Пелоси към Байдън: Унищожаваш шансовете на демократите да победят
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси е казала на президента Джо Байдън в скорошен разговор насаме, че проучванията показват, че президентът не може да победи Доналд Тръмп и че Байдън може да унищожи шансовете на демократите да спечели Камарата през ноември, ако продължи да се бори за втори мандат, според четири източника информирани за разговора.

Президентът отговорил, като отблъснал Пелоси и казал, че е видял проучвания, които показват, че той може да спечели. Друг един от източниците твърди, че Байдън започнал да се отбранява относно изборите. В един момент Пелоси помолила Майк Донилон, дългогодишния съветник на Байдън, да се свърже с него, за да обсъдят ситуацията. 

Още по темата
Това телефонно обаждане ще отбележи втория известен разговор между депутата от Калифорния и Байдън след катастрофалния дебат на президента на 27 юни. Въпреки че точната дата на разговора не е ясна, един източник казва, че той се е провел през последната седмица. Пелоси и Байдън също разговаряха в началото на юли.

Нито един от източниците не посочи дали Пелоси е казала на Байдън в този разговор, че смята, че президентът трябва да отпадне от надпреварата през 2024 г.

Пелоси прекара седмиците след дебата, изслушвайки опасенията на колегите си. Миналата седмица тя каза в интервю: "Зависи от президента да реши дали ще се кандидатира. Ние всички го насърчаваме да вземе това решение, защото времето изтича."

Помолен за коментар, говорителят на Белия дом Андрю Бейтс не отговори на подробностите от репортажа на CNN относно скорошния разговор Пелоси-Байдън. "Президентът Байдън е кандидатът на партията. Той планира да спечели и очаква с нетърпение да работи с демократите в Конгреса, за да приеме своята 100-дневна програма за подпомагане на работещите семейства", каза Бейтс.

Говорител на Пелоси каза пред CNN, че бившият говорител на Камарата на представителите е в Калифорния от петък и оттогава не е разговаряла с Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доналд бил по либерлната *** докато шава
21
5
 
8
 
! Отговори
До внимание! преди 1 месец
Е как точно Сорос и компания не успяха да организират читав атентат? Да си купят някой по-кадърен снайперист или направо човек от охраната на Тръмп? Нещо на фейк нюз мирише твоята новина...
20
3
 
24
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Сащ и политиците там мразят света ,те са свикнали да нападат,убиват,грабят другите страни.Затова щом им се опъне някоя страна и не иска да е роб на сащ ,те я наричат диктатура и пр.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дедо Памперс и баба Пелоси биха образували чудесна кандидат президентска двойка. Как тъй демократите не са се сетили да ги кандидатират двамата?!
18
1
 
22
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Едната мумия казва на другата...
17
2
 
22
 
! Отговори
внимание! преди 1 месец
Това не е интересно. Ако имаме добри журналисти, да погледнат голямата новина днес - фондът Austin Private Wealth, в който мажоритарни собственици са Сорос, Блекрок и Шваб се е опитал да разтовари 12 000 000 акции в Trump Media & Technology Group ден преди опита за убийство! Ако бяха успели да го очистят на следващия ден, печалбата им би възлязла на половин милиард долара.
16
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другари копейки, Тръмп и да спечели няма да направи завой към русия. Тръгне ли да прави глупости, има много складове из Щатите...
15
0
 
25
 
! Отговори
То па едни демократи преди 1 месец
Власт и пари, това ги интересува. Дреме им за демокрацията, тя е само лозунг, изпразнен от смисъл. Щото демокрация нали значи "власт на народа", а не на рептилите и техните пионки?
14
5
 
18
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 1 месец
украинолюбците....
13
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нанси не казва истината. БайДжо не е причинител. Той е потърпевш. Жертва е на нереалистичната оценка на дълбоката държава. Горкият старец.
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корпорациите: Пари нема, действайте.
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е? Нали беше мн убав? Демократско лицемерие
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сладурите на снимката май са си набори! И двамата имат вид на ходещи мумии!
9
2
 
18
 
! Отговори
Не Байдън е тези, преди 1 месец
които го предложиха за президент - те са тези, които унищожават демократите.
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трудно може да се намери по-злoбeн и вpeдeн за света елемент от тази.
7
9
 
0
 
! Отговори
Х преди 1 месец
До до Х според професията ми, явно е над средното. :D
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корпорациите отказват да спонсорират Байдън и демократите нямат пари за кампанията. Корпорациите избират президента на САЩ. Дават на простия народец двама кандидати на корпорациите да избират. Демократите го избраха на предварителните избори, сега корпорациите се отказаха от него и демократите също се отказват. Пари ще има само за нов кандидат. Демократите трябва да изберат една по-нова пионка на корпорациите в САЩ.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Умопомрачени фанатици , алчни некадърници .
4
0
 
12
 
! Отговори
до Х преди 1 месец
А на теб явно IQ-то ти е буква!
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Присмял се един рептил на друг..