Нанси Пелоси към Байдън: Унищожаваш шансовете на демократите да победят

Той обаче се защитил - можел да спечели
18 юли 2024 11:18, Нели Христова
66
Нанси Пелоси към Байдън: Унищожаваш шансовете на демократите да победят
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси е казала на президента Джо Байдън в скорошен разговор насаме, че проучванията показват, че президентът не може да победи Доналд Тръмп и че Байдън може да унищожи шансовете на демократите да спечели Камарата през ноември, ако продължи да се бори за втори мандат, според четири източника информирани за разговора.

Президентът отговорил, като отблъснал Пелоси и казал, че е видял проучвания, които показват, че той може да спечели. Друг един от източниците твърди, че Байдън започнал да се отбранява относно изборите. В един момент Пелоси помолила Майк Донилон, дългогодишния съветник на Байдън, да се свърже с него, за да обсъдят ситуацията. 

Още по темата
Това телефонно обаждане ще отбележи втория известен разговор между депутата от Калифорния и Байдън след катастрофалния дебат на президента на 27 юни. Въпреки че точната дата на разговора не е ясна, един източник казва, че той се е провел през последната седмица. Пелоси и Байдън също разговаряха в началото на юли.

Нито един от източниците не посочи дали Пелоси е казала на Байдън в този разговор, че смята, че президентът трябва да отпадне от надпреварата през 2024 г.

Пелоси прекара седмиците след дебата, изслушвайки опасенията на колегите си. Миналата седмица тя каза в интервю: "Зависи от президента да реши дали ще се кандидатира. Ние всички го насърчаваме да вземе това решение, защото времето изтича."

Помолен за коментар, говорителят на Белия дом Андрю Бейтс не отговори на подробностите от репортажа на CNN относно скорошния разговор Пелоси-Байдън. "Президентът Байдън е кандидатът на партията. Той планира да спечели и очаква с нетърпение да работи с демократите в Конгреса, за да приеме своята 100-дневна програма за подпомагане на работещите семейства", каза Бейтс.

Говорител на Пелоси каза пред CNN, че бившият говорител на Камарата на представителите е в Калифорния от петък и оттогава не е разговаряла с Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
14
 
! Отговори
До 42 преди 1 месец
"До август ако не се оттегли, дори и да почине или да е невменяем или да бъде сменен с друг- в списъците ще е името на Байдън." --------------- Ми той през почти цялото си президенство е невменяем и ходи като починал, ама не са го оттеглили.
41
0
 
17
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
ОСТАРЯЛА НАНСИСИ ---ТОЙ СЕ БОРИ ЗА ЗАЩИТА НА УКРО МАФИОТСКИЯ СИ СИН !?!?!?!?!?
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Времето за отказване изтече. Административни пречки ще се появят в петте най-големи щати, където имат изрично упоменати дати за евентуални промени при отказ на кандидатите. В щата Невада срока беше последния петък на юни в 17 часа или в случай на доказана невменяемост или смърт. В щата Уисконсин не позволяват оттегляне на кадидата, освен при смърт. До август ако не се оттегли, дори и да почине или да е невменяем или да бъде сменен с друг- в списъците ще е името на Байдън.
39
2
 
9
 
! Отговори
Ma той болен преди 1 месец
ковид, ***! Като се излекува, ще дойде на себе си и ще отвее Тръмп. Ще, ще!
38
0
 
28
 
! Отговори
Те преди 1 месец
Тези две мумии,са виновни и за войната в Украйна и напрежението с Китай,това са враговете.
37
0
 
16
 
! Отговори
липсва ми преди 1 месец
другата зла бабичка Килъри!И тя да излезе от нафталина да съветва дедо!Упикания има единствен шанс да спечели ако си смени вицето,което практически е възможно,защото зависи само от него.Не са глупави американците,Мишел Обонго би привлякла много повече гласове от кафявата перла и отеглянето му след година две да е направи действащ президент.Харис се заиграва пак с цветните и обратните ама номера не минава като предния път!
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя души всичко наред. Даже тръгна да лиже Джорджа Мелони
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън просто не може да се откаже. Падбе ли Украйна, ще лъснат далаверите на Байдънови там. А те са наказуеми в Украйна, и в САЩ. Пази се от пандиза дЕдо.
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабето е същата мумия като бай пън, но още има спомени.
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко в САЩ е гнусно и уродливо
32
0
 
17
 
! Отговори
Юлий Байдън преди 1 месец
Точно преди изборите зад завесата Байдрън ще падне намушкан с много ножове от съпартийците си....последните му думи ще са и ти ли Пелоси.....и ти ли Блинкън.......и ти ли Обама...
31
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВЪОБРАЖЕНИЕТО, ЧЕ ТРЪМП ЩЕ СПРЕ ВОЙНАТА, Е ЧИСТО ФЕНТЪЗИ. ТРЪМП ПРОСТО ЗАЩИТАВА СЕБЕ СИ.
30
0
 
15
 
! Отговори
Идеални новини преди 1 месец
Притиснати лгбт вещиците и мърсоците ще се избият изядът един друг....така са се изяждали децатата на революцията....като няма плячка лешоядите почват да се изяждат един друг....
29
0
 
17
 
! Отговори
Super news преди 1 месец
Дъртата гадна вещица нападна ортака си кошчей лгбт и му заби нож в старческия газ, но дедо като стар содомит не се дава и я напада с калъчката...дано се поизтрепят тея ...
28
0
 
14
 
! Отговори
Антикравар преди 1 месец
"Луд умора нЕма",гласи народната мъдрост, но когато Господ е раздавал мъдростите си, краварете са били на паша.
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задайте на Джо въпрос : каква е Нанси Пелоси и му дайте 4 отговора сред които президент на Украйна, президент на Русия и вицепрезидент на САЩ. Уверен съм, че ще се учудите от отговора
26
0
 
12
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 1 месец
Липсва само хазарката Госпожа "Фък дъ ИЮ!" Каганова Нюделманнова!
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е сега онова наричащо се АнонимеН, Мирослав Блажев пишещо с големи букви да ни обясни как Джо Байдън щял да спечели хаха ? Този дъртак накара голямата част от света още повече да мрази сащ и направи америка супер жалка да изглежда.
24
0
 
18
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Борбата е епична,залогът е голям!
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ли се сетиха?