Първи митинг за Харис в ключов щат

Тя заменя Байдън в президентската надпревара
23 юли 2024 18:38, Инна Ангелова
42
Първи митинг за Харис в ключов щат
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Камала Харис събра достатъчно гласове от делегатите на Демократическата партия в САЩ и се отправя на първо посещение в ключовия щат Уисконсин, съобщава АП.До момента тя е събрала над 100 млн. долара и е получила подкрепата на фракциите в Демократическата партия.

Днешният митинг в Милуоки беше планиран още преди Байдън да се откаже от надпреварата, но привлича вниманието, докато Харис се готви да поведе партията срещу кандидата от Републиканската партия Доналд Тръмп и да вдъхне спокойствие и увереност сред съпартийците си. Очаква се на митинга тя да се представи като защитник на икономическите свободи и на правото на аборт.

„Тези избори представляват ясен избор между две различни визии. Доналд Тръмп иска да върне страна във времената преди мнозина от нас да имат пълни свободи и равни права. Вярвам в бъдеще, което засилва нашата демокрация, защитава репродуктивните свободи и предоставя на всяко лице възможност не само да преживява, но и да върви напред“, заяви вицепрезидентът в изявление.

В Уисконсин към Харис ще се присъединят редица местни високопоставени нейни съпартийци като губернатор Тони Евърс, сенатор Тами Болдуин и главния щатски прокурор Джош Коул, както и профсъюзни лидери. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задкулисието агресивно налага тази мър ла. Байдън в момента го обработват психически за я подкрепи официално. Щом го крият, а са му написали пламенно слово в туитър явно не е съгласен с него. От какъв зор Харис ще ходи на митингите на Байдън и ще му краде парите? Тя така взема 1 обиколка преднина пред другите кандидати. Егати демокрацията - ще рекламираме единия кандидат 1 месец преди избора и после този избор ще е свободен и демократичен?
18
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шефката на Сикрет сървис подаде оставка след опита за убийство на Тръмп. Време е и Харис да подаде оставка заради невменяемост.
17
4
 
16
 
! Отговори
Ммм да преди 1 месец
Младежките организации в университетете и ай ти сектора за 24часа ангажираха младите хора, в социалните мреже Харис е звезда.Лоша новина за оранжевият бабуин, който ще получи звучен шамар и на тези избори отново.
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега да видим как ще изчезнат и Тръмозния и ще изберат Ванс на ЦРУ-то.
15
2
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 1 месец
Нямам време да влизам в дискусии и да правя анализи. Може би накратко мога да напиша - Мишел не е психо. Не говори несвързано и не е наричала никого расист. Харис наричаше Байдън радист цяла година преди Джо Байдън да я покани за вице. Но това е изместване на темата в заглавието. Тук става дума за Харис, която още не е избрана от делегатите, които Байдън избра като резултат от предварителните избори. Цяла година се провеждаха първични избори. Мнението на делегатите ще е ключово. Приятна вечер!
14
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Укрогривняците много се надяваха на Бидоня па те американцити го шкартираа.
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да напарави митинг в Нашвил, Тенеси! Ще е много смях!
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дедо Бидонь го исфирясаха поради напреднала възраст а ? А тука едни нещастни писачи го възхвляваха. Сега като какво ли се чувствуват ?
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както е тръгнало, Барак ще върне Боби Кенеди Младши. Демократите, особено при тоя конгреш и представители, не могат да си позволят Тръмп да спечели. Ще е ужасно пагубно. 2016 и 2018-та имаше някакъв балнас, който ги спасяваше. Но сега се очертава, Тръмп да има цялата власт, без спирачки, ако спечели.
10
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той Тръмп вече направи 1000 митинга.Камала трябва да прави по 3 на ден и отново ще загуби.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 3 - Аз не ти казвам нищо, но за мен "Нито ме познаваш, нито знаеш, че за мен Мишел Обама е подходящия кандидат, който може да победи Тръмп," просто е .. Да, Мишел може и да победи Доналд, но не виждам, с какво е "подходящ кандидат", спрямо доста други, котио бяха просто наритани в ъгъла.
8
0
 
7
 
! Отговори
4 преди 1 месец
Дай ми 1001 минуса, но не променя факта, че това е реч на харис от миналата година. Публична реч. Не е, да е била вкъщи, да е издумкала 7 текили и по бутилка вно с приятелки ...
7
3
 
2
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Фейк
6
6
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 1 месец
Копейка ще викаш на баба ти. Нито ме познаваш, нито знаеш, че за мен Мишел Обама е подходящия кандидат, който може да победи Тръмп, но ей така профилактично да обиждаш! Много знаеш, бе! Нищо чудно, че хората се подиграват на всички поддръжници на психото народното Белият дом.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 - Ами намерисха се милиардерчета и там. Тръмп събра 400+ милина за няколко дена, ама за това се мълчи. След стрелбата, обаче, Тръмп също си намери ново милиардерче - Мъск започна да дарява по 45 милиона на месец.
4
2
 
3
 
! Отговори
Вербална диария преди 1 месец
"Така че мисля, че е много важно, както сте чували от толкова много невероятни лидери, за нас във всеки момент от времето и със сигурност този да видим момента във времето, в който съществуваме и присъстваме, и да можем да го контекстуализираме, да разберем къде съществуваме в историята и в момента, тъй като това се отнася не само до миналото, но и до бъдещето"
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1, що бе копейка, уплаши се че ще отвее Тръмпа ти ли? Ами ще го отвее, много е вероятно, макар че и да спечели Тръмпа, нищо хубаво не чака Расиата ти! Тази илюзия че "Тръмп много обичал Расиа" (за какво ли), я има само в празните ви русофилистични кратуни!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакайте малко бе, кога я обавиха, кога тръгна....или май парите са по-важни от демокрацията...?!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Делегатите избраха ли я? Кога попитаха 4000 делегата кой номинират за кандидат президент? Как така за 24 часа събра 100 милиона долара, а Байдън за 1 година събра 91 милиона долара? Кой лъжат? Лъжат себе си. Нищо не е събрала. Ние не сме с мозък на врабче като американците.