Барак Обама не е убеден, че Камала Харис има шансове срещу Тръмп

Той бил "много разстроен"
25 юли 2024 18:30, Нели Христова
79
Барак Обама не е убеден, че Камала Харис има шансове срещу Тръмп
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Барак Обама не подкрепя издигането на Камала Харис за кандидат-президент на Демократическата партия, пише The New York Post. Причината е в това, че според него, тя не може да победи кандидата на републиканците Доналд Тръмп, съобщиха пред изданието източници, близки до семейство Байдън.

"Обама е много разстроен, защото знае, че тя не може да спечели", казва събеседникът на изданието и добавя, че Барак Обама я смята за некомпетентна.

В същото време източникът на NYP не възлага големи надежди на телевизионния дебат между Тръмп и Харис.

"Изчакайте дебата. Харис ще каже неуместни неща за Израел, Палестина и Украйна. Тя със сигурност ще каже нещо много глупаво“, настоява събеседникът.

Той добави, че Обама и президентът на САЩ Джо Байдън знаят, че това ще се случи.

По думите на източника, Обама се е надявал да "отстрани Байдън от пътя“, а статията на Джордж Клуни в The New York Times, в която поиска лидера на демократите да подаде оставка, е била част от този план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
1
 
! Отговори
Справедливата преди 1 месец
Камила Харис е наследница на памперсна деменция,ако я изберът САЩ и целия свят не ги чака нищо добро,
70
0
 
4
 
! Отговори
То и самия преди 1 месец
Бай Дрън няма да спечели!
69
0
 
20
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Как така бе? Завчера целият либерален свят разбра, че Камала-та изведъж поведе с 2% на Тръмп, пък баш либералът да се съмнява?
68
0
 
15
 
! Отговори
Кой, кой, кой? преди 1 месец
Кой ще стане новият американски президент? ДОНАЛД ТРЪМП ИЛИ НАХАЛА ХАРИС?
67
4
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Бараката е убеден обаче,че Майкъл-"Мишел" О"Бама ИМА шансове..
66
0
 
15
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
Обама знае че тя няма, ама разпространителят на фалшивки "Ройтерс" тръби обратното...
65
18
 
2
 
! Отговори
Залагам 100 долара преди 1 месец
на Камала срещу Тръмп.
64
1
 
23
 
! Отговори
Рубладжия преди 1 месец
Либералните откачалки ще се самоизядат. Нали до вчера ни заливахте как вече тази водила с 5% плед Тръмп..все пак той е Диктатор, престъпник, като Хитлер и руснаците му помогнали на предните избори... Демократично го канселираха, съдиха и дори се опитаха да го убият...
63
3
 
20
 
! Отговори
Майка Русия преди 1 месец
Слава на майка Русия. Нека изпомпим либерастите.
62
1
 
21
 
! Отговори
Кирчо има шансове преди 1 месец
Бидоня, взимай простоти Киро. Той ще върти държавата ви. У нас чудеса дътвори.
61
5
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
защо няма новини от фронта?.....яко пердашат братушките, няма оръжия, системи, наемници, инструктори.....всичко на прах и скрап! харков е пак руски, следваща спирка одеса!
60
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
""Изчакайте дебата. Харис ще каже неуместни неща за Израел, Палестина и Украйна. Тя със сигурност ще каже нещо много глупаво", настоява събеседникът."--------------В първия ден от войната в Украйна, краткият и анализ пред медиите бе, че една голяма държава била нападнала една друга по-малка държава ахахах. Съмнявам се, че дори не знаеше къде на картата са Русия и Украйна и всичко, което знаеше по темата е от кратка справка с Уикипедия.
59
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хич не ми пука за тях. Дали занимават американците с нашите избори и как буксуваме а?, те дори не знаят къде е България.
58
1
 
4
 
! Отговори
До Чобан Ходжа PhD преди 1 месец
Коя зодия си?
57
3
 
16
 
! Отговори
Ха, ха! преди 1 месец
Не верваме на цветнокожи. Неслучайно Майкъл Джексън се беше избелил,но хунтата го очисти за да не изпее още много истини. Камала и Обама са дъвка са лузерите.
56
2
 
19
 
! Отговори
п.п. преди 1 месец
защо се заблуждавате? като чуе кой е президент, путин ще го премести в другия крачол! сибирската мечка е захапала яко украинската сьомга, отърване няма! военна мощ имат руснаците, за нас което е ад, за тях е рай!
55
9
 
0
 
! Отговори
Камала за Прецедент преди 1 месец
Даааааааааааа!
54
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другарят Обама се надяваше жена му да стане кандидат, но явно Байдън му се ядоса и му сложи динена ***! Другарката Камала е драма и трагедия точно толкова, колкото и другаря Джо!
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тогава за какво ги ручахме жабите? Ако сменяте един неизбираем с друг, какъв е смисълът? Те чак сега ли разбраха, че не е добре с главата, защо я пробутаха на Байдън като не е в ред? Защото е черна ли? Политкоректните крайности си правят шега с кадрите при демократите. Да не говорим, че и Обама беше един сериозен войнолюбец, което не издава също да е във форма в морално отношение. Но докато той беше поне психологически нормален, сегашните не само морално но и функционално не стават.
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прави се на умряла лисица Обама, я ковидче, я нова войничка, я нова сайбер атака, после милиони мигранти с писма вотове. Ще измислят нещо сатанистите