Fox News: Харис очевидно избягва да говори пред медии

Доналд Тръмп и вицето му са по-словоохотливи
16 авг 2024 16:37, Инна Ангелова
20
Fox News: Харис очевидно избягва да говори пред медии
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Съпоставките между двамата кандидат-президенти на републиканците и демократите не спират на фона на очакващия се дебат между тях. Според Fox News бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определено е по-словоохотлив и е отговорил на повече журналистически въпроси в сравнение с опонента си Камала Харис.

Тръмп е отговорил на най-малко 81 въпроса на репортери, откакто на 6 август тандемът Камала Харис и Тим Уолц влезе в надпреварата за Белия дом от Демократическата партия. Според медията в този период въпросите от медиите към Харис са били в пъти по-малко, докато към кандидата за вице Уолц не е отправен нито един.

Според разследване на Fox News настоящият вицепрезидент Харис е отговорила през въпросния период на едва 14 въпроса. Тя също не е дала нито едно официално интервю, въпреки че твърди, че се надява да насрочи такова преди края на месеца.

В другата крайност е и кандидатът за вицепрезидент на републиканците Джей Ди Ванс. Подгласникът на Доналд Тръмп също е отговорил също на десетки журналистически въпроси в три интервюта и множество пресконференции през същия период.

Според Fox News избягването на репортерите от страна на Харис е станало толкова очевидно, че водещият от канал CNN Джим Акоста наскоро дори попитал представител на предизборния ѝ щаб дали се страхуват, че ако организират пресконференция с вицепрезидента, това би ги убило.

Междувременно Ванс разкритикува Харис, че избягва пресата и призова медиите да я притиснат да отговаря на трудни въпроси. / БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от Русия
Москва: Украйна не би атакувала "Северен поток" без одобрението на САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
Чичо ти преди 3 седмици
А бе, тая КамИла Харис да не е роднина на Про100 Киро - и двамата не могат да вържат 3 думи в едно изречение.
11
5
 
0
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 3 седмици
Това е така защото на практика няма избори. На всички е ясно, че Камала е класи над памперса! Защо да си губи времето с популист, когато встъпи в длъжност ще има много работа, затова е добре, че се фокусира върху това, а не да се драка в платени телевизии с изкукали и жадни за слава старчоци. Как смеете да обиждате жена, която е била прокурор, сенатор, вицепрезидент на най-силната и демократична страна!? Американците не са гламави кат нас и ще изберат единственият достоен избор - Камала Харис!
10
0
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 3 седмици
КамИлата Харис се киска безспирно и сигурно плюе като камила. За какво ли им е на Имериканците да имат плюеща камила за президент ? Както и в България - за какво ни беше Про100 Киро за мин.-председател ? Имаще същият ефект като тази камила.
9
0
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 3 седмици
Да, тактика е. Самата Харис и екипът й знаят, че ако тя се появи пред медиите и започне да говори без сценарий и предварително написани отговори, които да чете от телепромптър, бедствието ще е потресаващо. Затова за нея е по-добре да не говори пред журналисти. С Уолц не е по-различно, макар той да има малко повече дар-слово.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По-словохотливи? На практика Тръмп и Ванс са пред медиите всеки ден, по някога и по няколко пъти. Харис и Уолц се крият. До момента не са отговаряли на въпроси и журналисти. Вчера Харис и Уолц си спретнаха взаимно интервю - само двамата, питат се един друг. Говориха си за тако и музикални предпочитания. После го обърнаха на лява демагогия - говорят без да казва нищо. Но пък се хвалеха един друг. Гледах и плаках, няма такава сакъпена история.
7
12
 
2
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Фокс са медията на тръмпанзето. А собственика им Мърдок се ожени за бившата тъща на Роман Абрамович. Само тръмп сектантите я четат тази "медия"
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Забавно е, хората как вярват на такива неща. Харис е кандидат на САЩ - най-богата страна, сериозно ли си мислите, че се е свила в ъгъла и реве :) Тя има екип от хора дето я съветват, подготвят, анализират всичко! Мълчанието в случая очевидно е тактика. Скоро ще разберем каква ...
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аха, Fox News. Метресите на оранжевия хахавелник.
4
4
 
17
 
! Отговори
така е преди 3 седмици
Харис избягва, защото не може да върже едно изречение от три думи.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Както е тръгнало и бг изборите и американските ще са на една и съща дата.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Еми тролея не може...
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмп е любимеца на народа и той ще спечели.