Харис предизвиква Тръмп на втори дебат

Ще има ли такъв преди изборите?
11 сеп 2024 09:55, Инна Ангелова
35
Харис предизвиква Тръмп на втори дебат
Снимка: ЕПА/БГНЕС

От Щабът на демократите излязоха с изявление минути след края на дебата между Камала Харис и Доналд Тръмп, в който съобщават, че Харис е готова да предизвика опонента си на втори дебат.

“Казала Харис е готова за втори дебат, а Тръмп дали е готов?”, се казва още в изявлението.

"Под ярките светлини, американският народ видя избора, пред който ще се изправи тази есен пред урните: между това да продължи напред с Камала Харис или да се върне назад с Тръмп", казва още от щаба на Харис.

"Това е, което видяха тази вечер и което трябва да видят на втори дебат през октомври. Вицепрезидентът Харис е готова за втори дебат", се казва още в съобщението на екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от САЩ
Маурисио Почетно е новият селекционер на САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Тръмп спира Русия преди 5 дни
Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни и ДА ПРИЧИНЯВАТ МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ В ЕВРОПА ! Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 и 2022 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !
28
0
 
1
 
! Отговори
харис И ИКОНОМИКА преди 5 дни
на САЩ ? КОЛКОТО БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА БЕШЕ НА ПЕЧАЛБА ПО ВРЕМЕТО НА социализма ! ВСИЧКО РАБОТЕШЕ НА планирана загуба ! ЗАТОВА социализмът ФАЛИРА ! КИТАЙ НЕ Е фалирал ДОСЕГА ЗАЩОТО ПЛАЩАТ 100 долара НА МЕСЕЦ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ! КИТАЙЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ГЛАДУВАТ ! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЪРХУШКИ ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ НА ЗАПАД, ЗА ДА КРАДАТ ТЕХНОЛОГИИ ! КОМУНИСТИТЕ ПРОГОНИХА ГЕНИАЛНИЯ БЪЛГАРИН ИЛИЯ ВЪЛКОВ или YULL BROWN И ТОЙ ОБОГАТИ СВЕТА С ОТКРИТИЯТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ СИ !
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен 10 Пред тая Нинова е като млада комсомолка пред Мао. Камала си е направо хард марксист от времето на Сталин. Всичко й е данъци, държавен контрол, национализация. корпорациите я подкрепят, щото това искат, а планът явно е като в Китай- за масите соц, за елита да са милиардери и 0 данъци и проблеми. А обръщането на палачинката индийката с баща от фамилия робовладелци в Ямайка винаги го е правила. От "първата жена с произход от Азия сенатор" и индийка стана на "черна жена".
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ще вкара не 2, а 10 водещи да скачат на Тръмп и да "проверяват факти" срещу официални новини и реални събития? Ще й купят още по-модерни слушалки да й диктуват? Милата добре си има имигранти и пускащи наръчи с бюлетини по пощата и проучвания да покажат как печели, та да не е очевадно как са манипулирани изборите.За какво й е втори или трети дебат?Вече си казаха нещата медиите и социолозите- убедителна победа с 10ина хиляди гласа(Ройтерс днес),при избори без ИД проверки и по пощата.
25
0
 
2
 
! Отговори
От Русия и Китай преди 6 дни
ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !
24
0
 
0
 
! Отговори
Путин преди 6 дни
Както гледа дебата и напълни гащите в Бункера.Неговият конь Оранжевий к лоун вздохнул во время дебата..
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Явно не й стигна боя първия път. Иска още да се излага. Тръмп я премаза
22
1
 
2
 
! Отговори
тая е толкова тъпа преди 6 дни
че не е разбрала че изборите са за президент и че не е гост на толк-шоу за бавноразвиващи се! - и иска пак разбирате ли!!!
21
1
 
3
 
! Отговори
Я Камилата, преди 6 дни
я суфльорите зад кадър! Щом иска да се изложи - чакаме комедията на камилата 2!
20
1
 
6
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 6 дни
Тази определено иска да умори Тръмп от смях !!!
19
8
 
6
 
! Отговори
Айляк преди 6 дни
И защо си причинява това? Във втория дебат кафевичката ще бъде довършена.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 18и ти ли си насилвана ?
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Хем я е насилвал сексуално хем тича да го поздравява. Не е ли странно?" - Иска да покаже, че не се страхува "мъжа". Бая фитки взеха да правят такива работи. Отива, здрависва те, навира ти се в лицето, па ти се дърпаш, щото на тая, от тъпата и кето диета, дъха и вони, ама тя си мисли, че се страхуваш от нея ... и е над тебе, едва ли не.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Тя каза че цял живот се е борила срещу сексуалните офендъри като Тръмп." - А интелектуално банкрутиралите "офендъри", като теб, ще ги бори ли?
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тя каза че цял живот се е борила срещу сексуалните офендъри като Тръмп. В смисъл обърках се. Хем я е насилвал сексуално хем тича да го поздравява. Не е ли странно?
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До До Х Пише се "българки" и "английски".
13
1
 
0
 
! Отговори
Х преди 6 дни
До До Х Гениално изказване! Респект! :D
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Христо Христов - Не знам. сега гледам колегите го обсъжат и пускат клипчеа. Не видях нищо "излагащо" и при двамата. Все едни и същи приказки, дето си ги знаем. Тоя път, даже бяха умерени от това, кеото виждам.