При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
537
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дори и настоящите американски генерали и тези в Пентагона си признават че няма как да се защитят от руски ракети. Това се вижда и в позицията на половин америка която застава зад Тръмп. Дебатите в президентските избори на сащ се въртят около трета световна, а тук грантови фашизирани палячовци блъскат опорки как щели да побеждават Русия.
536
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мале, мале.То е точно обратното. Бивша комунистическа страна, където кражбата от общото е издигната в култ и стандарта на живот е по-нисък и от нашия, ще има по-модерни оръжия от водещата страна в технологиите от 80 години на сам, развиваща и изкуствен интелект. Тука имаме или тенденциозна грешка в превода или този е превъртял.
535
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Янукович
534
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 539 "когато е избиран, крайна въобще не е в полезрението на ЕС" Абсолютна лъжа. Споразумението за асоциирането на Украйна с ЕС е готово и трябва да се подпише още през 2011 година. Отлага се първо заради "съществени нарушения на демократичните принципи в Украйна (гоненията на опозиционни лидери от Янушевич). Споразумението е подписано на 30 март 2012, от Павло Климкин, представителн ан външния министър на Украйна и Мирослав Лаяк, от Европейската служба по външна политика.
533
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
537 цял свят стана русофили и хора на Путин. Как така всичките плювковци с претенции не искате един път да чуете друга позиция? Като е така ще ядете бой. Щом сте се докарали до там. Разбра ли дежурния тролясен?!?
532
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
536 поредната лъжа ти казах. Спирай с опорките, когато е избиран, крайна въобще не е в полезрението на ЕС даже и в момента купените политици като румънката Санду в Молдова говори че най рано след 5 години може да се кандидаства а дотогава мандата и свършва.Хващай си лъжите и бягай на спасяваш бандерите с тях да видим как. Разбра ли дежурния тролясен?!?
531
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
536 поредната лъжа ти казах. Спирай с опорките, когато е избиран, крайна въобще не е в полезрението на ЕС даже и в момента купените политици като румънката Санду в Молдова говори че най рано след 5 години може да се кандидаства а дотогава мандата и свършва.Хващай си лъжите и бягай на спасявал намдррите с тях да видим как.
530
6
 
2
 
! Отговори
Ким Филби преди 2 седмици
Скот Ритър, доказан пропагандист на кремълското диктаторче. Преди време разказваше приказки за непобедимата руска армия. Много, ама много достоверен източник и обективен анализатор... Копейките изпадат в екстаз само като чуят за Скот Ритър, Тъкър Карлсън и прочие проруски рупори. А всъщност най-интересното в случая е какви са мотивите на тези хора. Най-лесният отговор: парите. Но за някои е малко по-сложно; по-скоро се чувстват отговорни за неодобряваната от тях американска политика.
529
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 534 "Янукоеич е избран законно със западни наблюдатели" Избран е с програма да ориентира страната към ЕС. Има го черно на бяло. Опита на руските фашисти да го купят, и да направи завой на 180 градуса е измама спрямо тези, които са го избрали и те му поискаха сметка за това. Не Запада, а руснаците се опитаха да узурпират властта в Украйна.
528
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
от едната лъжа на другата, както казах дежурния нпо тролясен. Янукович е избран законно със западни наблюдатели. Преврата или майдана не успя. Такива като Музичко- основател н а "партията" на майдана бяха гръмнати даже от украйнската полиция. Това са фашуги. Музичко се е клел да убива евреи и руснаци. А ти му се кланяш. Десен сектор гонеше даже унгарското малцинство в западната част. Ярош бе в списъка на Интерпол, но под натиска на сащ бе махнст от там. А това е незаконно.
527
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
532 от едната лъжа на другата, както казах дежурния нпо тролясен. Янукоеич е избран законно със западни наблюдатели. Преврата или майдана не успя. Такива като Муцичко- одновател *** "партията" на майдана бяха гръмнати даже от украйнската полиция. Това са фашуги. Музичко се е клел да убива евреи и руснаци. А ти му се кланяш. Десен сектор гонеше даже унгарското малцинство в западната част. Ярош бе в списъка на Интерпол, но под натиска на сащ бе махнст от там. А това е незаконно.
526
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не знам какъв е проблема на американците да не би Русия да е в Мексико и в Канада едновременно?
525
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 530 Да, Украйна беше в ОНД, докато Кремъл не се опита да принуди марионетката си Янукович, който беше избран с обещанието да ориентира Украйна към ЕС, да подчини Украйна на Кремъл. Преврата на руските бандити не успя и Украйна "разбра" какво значат съюзите с руските фашисти. Точно както това разбра Армения и всъщност всяка страна, която някога е имала вземане даване с тях.
524
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
527 нспротив, аз познавам хора с руски фамилии те имат деца, ти няма да имаш защото си чужда фашуга.
523
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
519 и много добре знаеш че украйна до преврата през 2014 беше в онд заедно с русия и беларус с общо командване на оръжията. Всеки път се опитваш да лъжеш че не е така, обаче бандеровците се сетиха чак в началото на тази година че седят договорите за общите погранични войски и метерологията. И като отмениха и нападнаха сега територията ще е част от РФ. А ти ще дрискаш опорки до момента в койта щатите не получат ракетен удар, а после ще се опиташ да се извъртиш и ще умреш като гьобелсов фашист
522
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Русия трябва незабавно да одари с ядрени ракети сащ и неини сателити зада има спокоиствие няма друг вариант удряи Русия тази наркоманка *** зада си спокоина
521
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 526 Ми, разбира се, всички руски наколенки са без деца и на изчезване, да не говорим, че господарите им активно действат да изгонят свестните българи от държавата.
520
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
521 институт отворено общество прогнозира България до 2030 да е 5 милиона. Това казва всичко.
519
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До хангар 18Верваме ти много трудно е сваляне на космечески бомбър немам думи колко си прозз колко цента ти плащат за безумията ти
518
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като видите украинка кажете хайл Зеленски ако се радва и не ви шамароса, значи е от елита на Западна Украйна вършещ геноцид над другите хора в страната. а тука турците във форума абе ручайте свински пръжки с лук, щото мозъка да ви се омазни да протичат правилни мисли да се отървете от зациклянето да мразите Русия че е създала България.